בוקר טוב,השמש זורחת בחוץ

רינתבי

New member
בוקר טוב,השמש זורחת בחוץ

אז השבוע החלטתי ללכת לים,באמת הגיע הזמן.שני מטר מהבית ולא לבקר אותו,ממש בושה! יש לי שאלה אולי למישהו תהיה תשובה (הרופאה שלי בחו"ל לחודש)-מה הפירוש למדד CPK בבדיקות דם,ומה המשמעות עבורנו????.ועוד אחת-כששואלים בראיון עבודה איך אני רואה את עצמי בעוד מס´ שנים או מהן שאיפותיי לעתיד מה התשובה הטובה ביותר לדעתכם ?הייתי כבר בהרבה ראיונות ועדיין אני מחוסרת עבודה,צריך כסף....רינת

champ

New member
מהו CPK ?

זה אנזים המצוי בשרירים (שרירי שלד ושריר לב) ובמוח ורמתו בדם יכולה לעלות בעת נזק לאחד מהם, למשל: לאחר פעילות גופנית מאומצת, לאחר חבלה קשה, לאחר זריקה תוך שרירית, אוטם שריר הלב, תת פעילות בלוטת התריס ועוד, ולכן יש לברר מה מקור. * התשובה נלקחה מפורום מחלות דם-המטולוגיה ועוד משהו נחמד שמצאתי - מילון הסלנג הרפואי

champ

New member
אגב, לגבי שאלתך השנייה...

"איפה את רואה את עצמך בעוד כמה שנים..?" זה תלוי בעיקר באופי המקום ואופי העבודה לדעתי רצוי לספר להם שהיית מעוניינת להשתלב בחברה ולהתקדם בה ולפתח את הקריירה במקום שבו את מרגישה שהכי הולם את כישורייך וכו'... בגדול, כולם מחפשים עובדים יציבים וקבועים, כאלה שישארו לאורך זמן ולא אחד שיבוא, יעשה את הקופה הקטנה שלו ויברח... אגב, איזו עבודה את מחפשת? באיזה תחום ומהי השכלתך? (את יכולה לענות גם במסרים..)

רינתבי

New member
ערב טוב

היי,אני בעלת תואר ראשון במדעי החברה,מה שאומר שאין לי ממש מקצוע.אני מחפשת עבודה בתור מזכירה או בתחום משאבי אנוש,תחום שבעתיד אני שואפת להתמחות(תואר שני).הרזומה שלי אינו מגוון היות ואני בחורה צעירה,עבדתי בעיקר בתור מזכירה.יש עכשיו שירים נוסטלגיים ברדיו,אז אם נשארתי בבית לפחות אפתח רחבת ריקודים פרטית,ריקוד הוא חלק בלתי נפרד מנשימתי,רינת

למעלה