בוקר טוב השעה 07:24 למי שמתבלבל

בוקר אור שרונית וחברים

שבוע טוב ומקסים לכולנו... נצל"ש... סיימתי קשר, אתמול, משום מה אנחת רווחה יוצאת ממני... איך אומרים ברומנית...."ברוך שפטרנו מ-עולו
של זה.." היה נחמד, היה ארוך מאוד...זהו, כנראה שנגמר. מקווה שזה לא ייטפח לי בפתאומית בפנים ושלא אפול ברוחי בימים הקרובים .. מודה, הקשר הזה מלכתחילה לא היו אמור להיות, ניסתי, הייתי חייבת לעצמי ולו להבין מה יש מעבר לכתף של ריגושונים ואהבה, לשמחתי, הגעתי לתובנה, שלא רק פרפרים וריגושונים מחזיקים את הקשר, צריך עוד המון "תפאורה" מסביב... זהו

בוקר אור ../images/Emo42.gif ושבוע מצויין

אקסייטרית תמיד טוב לנסות וכשזה לא הולך ... זה לא הולך מכירה את האסיטואציה. תמיד אחרי תקופה מסויימת של זמן התפאורה יורדת ונשאר מה שיש באמת, אני מקווה שתזכרי את זה ואז תוכלי לזכור למה הלכת.
חם מקווה איתך ביחד שיעבור בשלום

היי, תודה יחפניתוש......

מסתבר שחיבוק וחיזוק וירטואלי, עד כמה שזה בנאלי, אכן עובד, הנה, גרמתי לחייך, זהו, נגמר, מרגישה ללא ספק הקלה בחלל החזה, קצתמשונה לי, אולי לא יפה מצידי, אבל זה מה שאני מרגישה....... יום מקסים לכולנו ומלא חיוכים......

../images/Emo140.gifבוקר טוב

המשך יום מקסים לכולנו. ולך אקסטיירית תעשי רק מה שעושה לך טוב ושמחה בשבילך שאת שלמה עם ההחלטה לכל אחת ואחד מאיתנו מגיע להיות במקום טוב ושגורם לחיוך.

בוקר טוב ושבוע נפלא../images/Emo42.gif

הסיבוב פה קצר מדי מכדי לעשות דברים שאת לא שלמה איתם ולא עושים לך הכי נעים.....אני מקווה שאוטוטו יגיע האחד שלא תצטרכי להתפשר יותר מדי אלא פשוט תרגישי שאת רוצה להישאר שם כי זה הדבר הנכון... (מאחלת לך ולכולנו)

MaYcHuK

New member
בוקר טוב לכולם אני ניסיתי לסיים

ולא כי אני רוצה אלא כי זה מתבקש - לא הצלחתי , לא נתנו לי אני זורמת עוד קצת נראה לאן נגיע <אני פשוט נמסה ממנו > יאלה שיהיה יום דבש לכולכם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo73.gif

עשה לי טוב לראות שהרווחתי שעה הבוקר...עכשיו אפשר לבזבז אותה על הפורום...

למעלה