בוקר טוב. התחדשנו עם עוד טרול.

מינהר

New member
בוקר טוב. התחדשנו עם עוד טרול.

מסתבר שהפורום הזה מעניין כמה נפשות מאוד.

הדסהש1

New member
בוקר אור הערב החלו הגשמים

מלויים ברעמים שהרעידו את הבית.ובעזרת כדור שינה שבועי
אני המשכתי לישון עד עכשיו.זה נותן לי את הכח להמשיך לשבוע שיבוא.אתמול ביקרה עינת עם עופרי ונועם כרגיל הם המשיכו את המריבה מי יהיה עם
הטאהלט ומי עם הטלפון של עינת.לא שלום סבא .סבתא.רק המשחקים במכשירים.רמי נזכר שיש לנו טאבלט שלא בשימוש
לכן נטעין אותו כדי שיבואו יהיה שקט ללא מריבות.לי סה דיי מפריע אבל זה מה שהילדים עושים היום.עדיף על מריבות.אני לא הגיב על "הטרול" שמינה קוראת להם.אני מכבדת כל אחד שנכנס וישתתף בשיחות.לגבי העוגיות עינת מאוד ה התרשמה מהם כי אני לא אופה בכלל.אמרתי לרמי שבפעם הבאה הוא יעמוד ויעשה את העוגיות.ביקשתי שלא יחסל מהר אותם שישאר לפחות לכמה ימים.אני היום אקרא את עיתוני סוף השבוע.ננוח.ואם עדי והילדים יגיעו יהיה ממש נחמד.לא אכעס אם ידארו בהית במזג אויר כזה.למרות ששבועיים לא באו.היו עסוקים ב 3 ארועים לימי הולדת לעלמה.בגן.ולחברים שעשו בג"מבורי השכונתי.אנחנו לא באנו.קשה לנו כל הפרוייקט הזה עם רעש נורא ואיום ילדים מתרוצצים עולים ויורדים לקומות ואני רק מקווה שמישהו לא יפגע.יש אמנם הורים ששומרים אבל פעם אחת הספיקה לנו.ליונתן יש בחודש הבא והוא כבר כמו ילד גדול בן 7 אמר להם שהוא רוצה משהו קטן עם חברים...

צהריים טובים

הבוקר התעוררתי מוקדם לטלפון מנאוה שעשתה לי השכמה עם סיפור שלילי,
שיכנעתי אותה לטפל בזה וזה נהפך לחיובי, המשכתי לישון והתעוררתי עם
כאב נוראי בגב התחתון, התיישבתי על כסא וזה קצת הסתדר, עכשיו קיבלתי
טלפון מהבן שלי שחר, ברוח מאד מאד שלילית, הוא לא מצליח להסתדר עם
להיות לבד ועוד דברים, שכמובן לא אשתף פה, ניסיתי לעודד אותו ולא
הצלחתי, אני לא רוצה לספר עוד דברים, כי לא בא לי, אין לי כרגע דברים
טובים לשתף בהם, אני מקווה שהמצברוח הזה יעבור מתישהו.
יש לי מה להגיב לגבי כל מה שהולך בימים בפורום, אבל לא אעשה את
זה, כי אני רוצה להמשיך קדימה ולא אחורה.
הדסה, נפלא שבאים לבקר אצלכם, אני הודעתי לכולם שלא בא לי לארח,
אני באפיסת כוחות, גם נפשיים וגם פיזיים,
מינה, שתהיה לך שבת טובה ובהצלחה בניתוח.

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים היום מילאתי שעות

השינה שחסרו לי.אני התעוררתי ב 9 בבוקר לאחר שקמתי לפנות בוקר לקחת את הכדורים שחייבת לקחת כל 12.שעות.מחר ליאת תבוא לאחר העבודה לעזור לי להחליף מצעים.כי המטפלת לא מגיעה כי אנו נוסעים למרפאת כאב.השבוע תעבוד רק יום אחד כי ביום שלישי לירושליים.מקוה שמזג האויר יהיה טוב.הטיול הוא
מהמועדון שאני הולכת אליו פעם בשבוע..רמי ביקש להצטרף זה הפליא אותי כי הוא לעולם לא רה לצאת לטיולים..ולכן רכש הליכון עם כסא שהיה בהזדמנות מאדם קנה לאימו והיא לא הסתדרה אם זה.הוא ניסה לצאת איתו לקניות קטנות יש סל לא גדול מתחת למושב..וזה מצוין.לי זה מסורבל כי בעיותי בידיים מקשה עלי לסגור את הברקסים.את ההליכון הרגיל נחזיר ליד שרה.שם בכלל אין כאלה הליכטנים כי הם אומרים שזה מוצר לוקסוס.וביום שני סוף סוף יפעת מצאה לנו זמן לקחת אותנו להחליף ת.ז.שלי כבר מתבלה ושל רמי כבר אי אפשר להסתכל עליו מרופט מאוד.ובאותו הזמן רמי מאוד רוצה להזמין דרכונים למה...???? לא יודעת מתי הוא יהיה יוכל לצאת מהארץ בגלל מצב בריאותו..אבל שיהיה בבית.חלומות תמיד היו לי לצאת אבל הכל השתנה.פעם אחרונה היה לפני 20 שנה לאחר השיחרור של עדי וזאת היתה מתנת שחרור.6 שימים בלונדון..עשתה לי מסע קניות..חזרתי משם ללא רגליים.אולי מאז החלו לי הבעיות בהם..מהבוקר ע'ד הלילה סיורי שווקים .קניונים ומה לא..רק ביומיים האחרונים אני הזמנתי כרטיסים להצגת "קטס" שהיתה מדהימה.ויום טיול עם תיירים שהיו מסין.הודו תאילנד.ללידס ולעוד אזורים ששכחתי את.שמם בתרגום היה באנגלית..בדרך ביקרנו בכמה ארמונות של מלכים וטירות וכמובן היא קיטרה כל היום.וטוב שכך כי היא פשטה ממני את העור בקניות שלה..לי כמובן לא קניתי כמעט מאומה.מיטריה שכבר אבדה לי וכפפות חמות שיש לי אותם עד היום..באחד הבקרים ראינו את החלפת המשמרות של ארמון המלוכה דבר שלא שוכחים...ממנה לא שמעתי על הטיול כלום..זאת היא..בגלל שהיא הבת הקטנה היה חשוב לה שהכל יהיה סביבה עד היום..היא היחידה שנסענה לפולין וגרמניה עם התיכון.מצבינו לא היה משהו אני הייתי מאושפזת לאחר ניתוח גב שלא הצליח והייתי משותקת חצי שנה ו3 חודשים בבית חולים שיקומי לוינשטיין ברעננה.ולאחר מיכן שיקום יום.להתקבל אליו רמי נעזר בפרוטקציה מתעשיה אוירית ששם עבד.ולכן מחיר של הטיול גם אז היה גבוה לקחנו הלואה לשם כך...אבל מי זוכר.גם לשם כך היה צריך לקנות דברים לחורף הקשה שהיה אז...לא העזתי לסרב לה .כחי רוב כיתהתה נסעה והיא לא אמרה שאני בבית חולים (התביישה)ואנו הורים טובים (עד היום) עשינו הכל שתצא...זהו הורדתי חלק מהאבן שרובצת על ליבי .הכעס שהצטבר שלא עשו מאמץ להגיע אלינו היום.הבטיחה שבשבוע הבא יבואו(אם לא יצוץ משהו דחוף יותר.)

אחה"צ טובים

יש לי מדיח קטן "פרינסס" שעומד על השיש ואני כמעט שלא משתמשת בו,
לא שווה לי לצבור כלים, סירים הוא לא רוחץ, אז הוא עומד שם ומחכה שפעם
בכמה זמן יגאלו אותו משממונו, גם צריכים לעשות את זה כי אם לא, הצירים לא פועלים והוא לא רוצה לעבוד, אז היום הצטברו לי כלים והפעלתי אותו, באותה
הזדמנות גם התנפלתי על הכיריים שמעל התנור, החלפתי את הנייר כסף, ניגבתי
עם סמרטוט לח את המבערים, שלא מתלכלכים רק מצטבר עליהם אבק, ניגבתי גם
את כל התנור ואת מייבש הכביסה שעומדים אחד ליד השני, הזזתי אותם ושטפתי שם, דבר שאני לא בטוחה שהעוזרת עושה, בקיצור הוצאתי קיטור על חצי המטבח,
זה לא גרם לי להירגע ממה שקורה במשפחתי, אבל עזר לי לשרוף קצת אנרגיה,
במקום לשבת ולאכול את הלב, איריס היתה היום אצל נאוה וחטפה שם עצבים
מאד חזקים, זה לא פשוט מה שאנחנו עוברים עם נאוה, איריס המסכנה צריכה
להתמודד עם דברים מאד קשים וזה לא מגיע לה לנשמה הטהורה הזאת,
לכל מי שיש מה להגיד בקשר לזה ששופכים פה את הלב, אני אמשיך בזה
ומי שזה לא מוצא חן בעיניו, יכול לעבור הלאה,
טוב, חיכיתי שהרצפה תתייבש במטבח, אני הולכת לשים הכל במקום ולהכנס
סוף סוף להתקלח.
שבוע טוב

מינהר

New member
היום בשבתרבות בחלק הבידורי הופיע ננסי

ברנדס, שסיפר בין השאר שאחרי החיידק טורף שעבר, הרבה השתנה אצלו, מלבד המבטא הרומני.

למעלה