בוקר טוב, התייעצות או יותר נכון שיתוף

בוקר טוב, התייעצות או יותר נכון שיתוף

בתי הנ"ט, בת 3.5 בריאה ומתפקדת מאוד גבוה לגילה. לא חוסנה מעולם. החלטתי שהגיע הזמן להתחיל בהדרגה ובצורה מאוד מבוקרת. יש לנו היום את החיסון הראשון= טטנוס. וכולי עדין חששות האם אני עושה את הדבר הנכון. יש משהו טבעי שכדאי לתת לאחר החיסון שלא יהיו תופעות לוואי. החיסון בחמש, אשמח אם תענו לי. תודה

תבדקי שזה במנה בודדת וללא תימרוסאל ולא DT

היי אמא לשני פשושים, טטנוס בצורת DT הוא מלא מלא כספית, אך במנה הבודדת יש פחות מאשר בבקבוקון המכיל כמה מנות. לטפל בכספית והוצאתה אפשר להפסיק מוצרי חלב, כי הם מעכבים הפרשת כספית, לתת קרם גלוטטיון ממייק ולהיעזר במרקורי הומיאופטית העובדת יפה אם נותנים אותה סמוך לחיסון.

גלוטתיון זה רעיון טוב

וגם COQ10 בכמויות גדולות, מלח אפסום אחרי, MB12, ותוספת נוגדי חימצון. לגבי כספית (=מרקורי) הומאופתית: אני ממש נגד!!!! אם זו אותה כספית שבה דנו בזמנו, יש שם עדיין שאריות זעירות, ולא רק "אנרגיה". כספית מזיקה גם במינונים נמוכים מאוד. זה בעיניי אחד המקרים שבהם להומאופתיה יש פוטנציאל של נזק אמיתי. מציעה בחוזקה להימנע.

טוב שוב דחיתי את מועד החיסון (בפעם ה..)

אז אם החיסון הזה בעייתי במיוחד בגלל כמות הכספית אז אולי כדאי לדלג עליו בכלל ולקחת אותו רק במקרה הצורך(במידה והילדה נפצעת וכו')?

חיידק הטטנוס מסכן רק בפצע עמוק ולא בשפשוף עור

היי אמא לשני פשושים, כן, החיסון הזה בעייתי ואני מתריעה על כך דווקא מתוך הנסיון הכואב שלי עם בני השני שנתתי לו רק את החיסון הזה והוא שילם מחיר גבוה וניזוק מאד. עם זאת, חשוב לזכור שחיידק הטטנוס מתפתח רק בסביבה חסרת חמצן, או אנאירובית, כך שהשפשוף שהוא פציעה נפוצה, איננו מסכן זיהום. הסיכון הוא רק בפציעה עמוקה. וכפי שכתבתי כאן בעבר מספר פעמים, יש שתי תרופות הומיאופטיות מאד יעילות שמונעות התפתחות טטנוס ואני אישית, כשנפצעתי פציעה עמוקה ביד והיא התנפחה מאד, סירבתי לקבל חיסון בחדר המיון והיות ואסור היה לתפור את החתך, שטפתי אותו ונעזרתי בתרופות אלו. זה יעיל מאד מנסיון אישי. לגבי כספית הומיאופטית - כפי שכתבתי כבר בעבר : אין בתרופה כספית בכלל. רק תדר שלה אבל יעילותה היתה בבירור אצלנו בשני המקרים. בני הקטן קיבל אותה סמוך לחיסון הטטנוס ובני הגדול קיבל אותה מהומיאופטית כחלק מהטיפול בו. אני ממליצה.

razgalili

New member
בבירור שעשינו בעבר

הסתבר שב"כספית הומאופטית" יש כמויות קטנות של כספית, לא רק "תדר". שומר נפשו ירחק.

קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1248&msgid=77866336&archive=1 באופן כללי, אני מבקשת בנימוס - שוב - לא לדון כאן בפורום בהומאופתיה או להמליץ על תרופות הומאופתיות (והייתי אומרת זאת מייד גם במקרה הזה, אלמלא היה חשוב לי כאן במיוחד להתריע נגד נזק פוטנציאלי). לשם כך אני מבקשת ומציעה לעבור למסרים אישיים. תודה.

למעלה