בוקר טוב, התייעצות לגבי התנדבות

מקוםבלב

New member
בוקר טוב, התייעצות לגבי התנדבות

הבן שלי כבר שנה בתהליך של התנדבות לצבא.
אנחנו מרגישים שלצבא לא בדיוק אכפת מה קורה ולא עוזר לו למצוא תפקיד מתאים לכישורים שלו.
עד עכשיו כל ההצעות הגיעו דרך אנשים שאני מכירה.
הוא אמור להתגייס באוגוסט. אבל עדיין אין לו תפקיד.
יש לו ראיון שבוע הבא ואנחנו מקווים שסוף סוף זה יצליח.
היכן ניתן למצוא תפקידים שמוצעים למתנדבים?
הבעיה שאין עם מי לדבר. אף אחד לא עונה ולא נראה שלמישהו באמת אכפת אם הוא יהיה בצבא או לא.
אשמח לרעיונות מה עושים.
תודה

נ ו ע ה 12

New member
היי גל

ברוכה הבאה לפורום

אני מניחה שמובן לך שלא מדובר במשהו אישי; תהליך ההתנדבות לצבא אינו פשוט (על אף שהוא השתפר מאוד לאחרונה) ולוקח זמן, לפעמים באמת נוצרת אצלך תחושה שאתה צריך לגייס את הצבא אלייך, במקום שזה יהיה ההפך. עם זאת, נשמע שאתם ממש לקראת הסוף - חיפוש תפקיד. אני יכולה להבין מזה שכבר אישרו לו את ההתנדבות? כמו כן - הייתי שמחה לדעת, אם אפשר, האם בנך קיבל פטור על רקע רפואי או נפשי? זאת על מנת להתפקס יותר במציאת תפקיד.

ועכשיו לחלק הפרקטי...
- דרכי יצירת הקשר המעודכנים ביותר עם מדור מתנדבים מצוינים בראש הפורום, משמאל לכפתור "הודעה חדשה", ודאי שיש לכם את הטלפון/המייל המעודכנים. אני ממליצה להתקשר בסביבות 08:30-09:00, אבל כמובן שאפשר לנסות בכל שעה אחרת...
- אם בנך מעוניין להתגייס לחיל האוויר, אתם יכולים לפנות לגורמים האחראים על כך בחיל, הם יעזרו לו במציאת תפקיד שיתאים לו. טלפון: 03-6062922, מייל: [email protected].
- תחת לשונית "כלים ומידע" נמצאים מאמרי הפורום, שם ישנה קטגוריית הצעות תפקידים. נכון לרגע זה מוצעים שם שישה תפקידים, אולי אחד מהם יעניין את הבן שלך.

המון בהצלחה בהמשך הדרך!

מקוםבלב

New member
היי,

תודה על המענה.
בני שוחרר על רקע רפואי.
מכיוון שכבר עברה כמעט שנה מאז שסיים את הלימודים ויש לו תאריך גיוס באוגוסט,
אנחנו מעוניינים שישובץ מהר לתפקיד טוב .
הסתכלתי ברשימה.
יש לו ראיון בשבוע הבא למודיעין ונראה איך זה מתקדם.
במידה ולא ייצא לפועל אני אעניין אותו ברשימה.
ברור לי שזה לא אישי. אבל ישנה בעיה רצינית בהתנהלות הדברים.
זה לא אמור להתנהל בצורה כל כך חובבנית ולא מקצועית. נכון שהוא מתנדב אבל הוא גם לא יכול
לעצור את החיים שלו ולחכות לדעת מה קורה.ובמיוחד שאין עם מי לדבר מכיוון שתא מתנדבים אף פעם לא עונה לטלפונים.
מקווה מאוד עבורו שהדברים יסתדרו בקרוב ושאכן יתגייס בגיוס הקרוב.
תודה.

נ ו ע ה 12

New member
אני מבינה אותך. שיהיה בהצלחה בראיון

ואולי באמת אחד מהתפקידים המוצעים יעניין אותו.

שבוע טוב

התנדבות

בוקר טוב,

קודם כל חשוב לציין שניתן לפנות אל מדור מתנדבים במספר דרכים:
א. מרכזיית מתנדבים במספר 03-738-7157, אשר זמינה בימים א'-ה', בשעות 8:00-17:00
ב. אימייל אזרחי [email protected]
ג. פקס במספר 03-738-7206

מומלץ אשר בנך באמת יגיע לריאיון, ולאחר מכן, אם התפקיד אינו יתאים לו, מומלץ לפנות למדור דרך אחד מהדרכים הנ"ל, אשר תמיד זמינות ודרכן ניתן להתעדכן אל מול המדור.
בנוסף למה שנועה הציעה, ניתן להיכנס לאתר 'עולים על מדים' בו מופיעים על התפקידים הקיימים בצה"ל.
כל התפקידים פתוחים למתנדבים, כמובן בהתאם למגבלותיהם הרפואיות.

בהצלחה בריאיון ושבוע נעים

mizmai

New member
לא להתייאש!!

היי. אני ממש מבינה ללבך וללב הבן שלך...זה תהליך מתסכל וארוך שנרגיש כאילו בוחנים מי באמת רוצה להתגייס ולא יתייאש.
אני גם התנדבתי לצבא ואני משרתת בתור תומכת לחימה במגלן. יש הרבה יחידות מיוחדות ומובחרות שמחפשות מתנדבים. למגלן ולשלדג יש אתר שבו אפשר להשאיר פרטים...חוץ מזה אפשר לחפש גם בשייטת, 669 ועוד.
אני מאוד מרוצה מהשירות שלי ויש לי תפקיד מדהים. ממליצה מאוד על יחידות בסגנון הזה!!

למעלה