"בוקר" טוב התעוררתי רק עכשיו

"בוקר" טוב התעוררתי רק עכשיו../images/Emo24.gif

מה שלומכם חברים יקרים שלי ? אוהבת אותכם גם מתוך שינה . איפה ציפי היום? לא ראיתי שום הודעה שלה, מה אם אני ישנה היא לא כותבת? עומר , אלון , רותם , ציפי ,משה, אתם כאן במיקרה???????? אוהבת תמיד תמיד תמיד!!!! >>>>>>>> ילדת החופים.>>>>>> אלין.

רותם מאמי - כייף לי כשאתה איתי../images/Emo42.gif

רק שאני מקווה שגם כן אם תרד לאילת או אפילו למקסימו לא משנה איפה תמיד תזכור אותנו- ותחזור לכאן, אגב יש לך השיר המענטזת כלומר"מריומה יומה"? של חנה לאסלו או של ההוא גייקי מקייטן? חולה על השיר הזה איך שככתי ממנו בכלל??? רותם תמיד אוהבים אותך במיוחד אני ומאמינה ויודעת שעוד הרבה כאן אז במקום אווולין אל תלכי אני רושמת לך רותםםםםםםםםםםםםםםםםםם אל תלךךךךךךךךךךךךך!!!!!!! יש לך את השיר ההוא שכתבתי בבקשה?? <<<<<<<< ילדת חופים>>>>>>>> אלין.

אלין....

אני יזכור אותכם...ואותך במיוחד...וגם את אלון המכוער... חולה על כולם ...ואלין אם אני נוסע אנחנו עוברים רק לקשר טלפוני כי לא יהיה לי שם מחשב... ואת השיר אני לא מכיר... *****רותם*****

tsipi35

New member
אלין..עכשי הגעתי..מהמספרה..

אל תשאלי איזו תספורת פצצה ואיזה צבע דפקתי. אאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדוווווווווווווווםםםםםםםםםםםם אששששששששש. אני מבסוטית...

ציפי....

מה קורה נשמה?????????????????????????? ציפי תזהרי שלא יקרה לך משהו למשל כמו שישרף לך השיער אדום אששששששששששששששששששששש....חחחחחחחחח...איזה שרוט אני ...חחחחחחחח *****רותם*****

למעלה