בוקר טוב. התעורר לי מוקדם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב. התעורר לי מוקדם ../images/Emo151.gif

בוקר טוב לכם,
יום של כיף לכל אחד, באופן מיוחד המתאים רק לו, ושיברך את יומו ויאמר: כמה נהדר
כמה הרבה יש לי נחת, מכל נכד ומכולם גם יחד יעלי

bimbo.

New member
יעלי וכולם בוקר טוב../images/Emo141.gif

יעלי, שתמיד תהיה לך נחת ומזל טוב לכל האמהות. זוכרים שהיום יום האם?

מנורה

New member
בוקר טוב חבריי היקרים ../images/Emo42.gifזורחת

הרוח נושבת קר ונעים בחוץ. יום נפלא לטיול. בימבו היגישה קפה ונה העוגה שיהיה יום של כיף והנאה לכווולם

emmy5

New member
בוקר טוב ,העוגות מקסימות../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

הריח מגיע עד חיפה ומזכיר לי שגם אני צריכה לעשות עוגה מיוחדת השבוע . בחיפה יום האם זה בחנוכה ,אבל יום האם חייב להיות כל יום . שיהיה לכולם יום נעים ,הרבה אושר ונחת מהילדים נכדים חברים ו גם שיהיה לנו כייף להיות כאן ,אמא אדמה ...בארצנו הקטנה

ora11

New member
בוקר טוב תודה חונה../images/Emo10.gif

אני בסדר כתבתי הודעה והיא לא עוברת. יום עצוב וקשה שנדע רק ימים טובים

maxima

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אין, אין מילים רק תחושה של חוסר אונים...........

emmy5

New member
בחאג מאשימים אותנו,שבנינו לנו גדר

מתי העולם יבינו אותנו?

misu007

New member
אממי אפרופו חג ובית המשפט

ברומניה הגיע יהודי כי נאשם> לבית המשפט השופט שאל >אתה מודה באשמה היהודי אמר> אדוני ליפני שאני אומר את דברי אני מבקש לישפוט אותי על פי החוק הישן ולא החדש ! השופט טען שלא מכיר שתי חוקים וביקש מהיהודי שיסביר לו לשופט על איזה חוקים הוא מדבר אז היהודי הסביר > החוק החדש אומר למרות שהוא צודק אבל .. הוא יהודי..הישן אומר למרות שהוא יהודי אבל צודק !!! לכן זה הצדק של ימים אלן

מנורה

New member
שוב כאב ועצב עד מתי אלי עד מתי../images/Emo16.gif

אורה טוב לשמוע שהכל בסדר סבאאורי ??

נֵנָה

New member
בקר לא כל כך טוב ../images/Emo10.gif עם עוד פיגוע

זה כבר מתחיל להפוך לשיגרה... בכל פרק זמן, פיגוע ...
זה לא יאומן איך שבחוץ מקבלים את זה בשוויון נפש ולא חושבים שיש לנו זכות להגן על עצמנו ... מעניין איך כל המדינות "הנאורות" האלה היו נוהגות אילו זה היה קורה אצלם
מדוע אין מישהו בכל הממשלה ה"נבחרת" שלנו שיהיה מספיק מוכשר וידע להסביר את מה שקורה כאן ולהטיח בפניהם את השאלה הזאת: מה הייתם עושים אילו זה היה קורה אצלכם? וכפי שקרה בארה"ב עם התאומים, זה יכול לקרות בכל מדינה אחרת ... הוי, איפה אבא אבן ... לא רק שזה עצוב, זה גם מתסכל ומקומם ...
מחבקשת את כולכם ומאחלת לכולנו יום סביר וימים טובים מאלה בעתיד

maxima

New member
הגיגי לב דואב

הרג במלחמות, מוות בתאונת, אדם לאדם זאב רוצח, נרצח, כואב…… הלב דואב, זועק, עד מתי??

yaely2

New member
מנהל
שמנה וסלתה של הארץ הולך לאיבוד../images/Emo7.gif

שלום לכם
. ודאי דואב הלב, וכל כולי כאב ארץ עם אוצר כמו לנו מבוזבז על גדרות, מאבטחים וכל הלז במקום להפיק ממיטב מוחותינו עזרה לאנושות וגם בשבילנו צריכים להשקיע באיך להתגונן מן העם הפלסטיני השכן. ההודעה על הפיגוע תפסה אותי באוטובוס, בספסל הראשון. תחנה אחרי ששמעתי זאת עלה צעיר כהה עור עם תרמיל על הגב, נבהלתי. הנהג לא שאל לא בדק. איש ביטחון לא היה. הבחור התמקם בעמידה (היו הרבה מקומות ישיבה) ממש מאחורי הנהג. ריבונו של עולם, הסתכלתי סביבי, אנשים אדישים. אוי אלוהים. עברתי לספסל האחורי לידי חייל עם נשק, אמרתי לו: "לפחוד זה לא נורמלי, וגם לא לפחוד זה לא נורמלי" החייל אמר שייגש אל הבחור. בינתיים קיבל
ואני, ברגע שנפתחו דלתות האוטובוס במקום להמתין לסיום השיחה קפצתי למטה.
ועליתי על האוטובוס הבא.

misu007

New member
צהרים טובים עד כמה שאפשר

יעלי אני מבין אותך בהחלט אבל .... באם שמעת בחדשות !!! מספר דקות ליפני הפיצוץ ירד איש הביטחון מאותו אוטובוס ??? אז איפה היה איש הביטחון כאשר המחבל עלה לאוטובוס ?? אין תשובות כולם חיים רק על המזל

yaely2

New member
מנהל
אם היה איש ביטחון היה מגלה?../images/Emo150.gif

שלום
שלום
ואין שלום
, אמרו בחדשות שגם אם היה איש הביטחון ב
לא יכול היה להבחין, כי זה היה על גופו של המחבל, עם כל המעילים והסוודרים איך הוא יכול היה לדעת? כמו שאמרת, כולם חיים על המזל מישו.

רולטה רוסית (פלסטינית)

זו צורת החיים שלנו כאן.... ואין פעם שאני נכנסת לקניון ולא מנקר בי החשש שמא הגרוע מכל יארע... חיים יש לנו בארץ...?? צורה להם!

למעלה