בוקר טוב-התעייצות

צפי1980

New member
בוקר טוב-התעייצות

בוקר טוב..
אוטוטו בת 36..בגיל 20 עברתי קיצור קיבה(טבעת)..ניתוח שהסתבך והרס לי את הבריאות ואת החיים....ירדתי במשקל עילית בחזרה..
הטבעת קיימת אצלי אך בפועל אני כאילו בלי...
אני סובלת מכאבי תופת בגללה....
הלכת לרופא שנתח אותי,אני מבאר שבע..אני צריכה לעבור ניתוח להוציא את הטבעת...ב21.1 יש לי אוטרסונד של הקיבה והכליות לראות כיצד ממוקמת הטבעת ומה קורה איה..וב4.2 יש לי תור לרופא שניתח אותי שוב כדי לדבר כניראה על הניתוח וההוצאה...חשוב לציין שאני מאד מפחדת..כי בניתוח היו לי סיבוכים
הניתוח ארך 8 שעות אם פתיחת בטן...
השאלה היא כזאת:לא דיברת עם רופא על מה שאני ירשום עכשיו,הוא היה ניראה עצבני ולא נעים באותו יום,והייתי לחוצה מהמילה ניתוח אבל...המשקל נורא מפריע לי...קשה לי לנשום ללכת..אני ביום שישי בת 36 נשואה ללא ילדים עוברת טיפולי פוריות...אני רוצה להיות בריאה..אני רצה לעבור ניתוח השרוול וכאן השאלות..
1.האם באותו יום שמוציאים לי את הטבעת,הרופא המנתח יכול לבצע את ניתוח השרוול?
2.האם כדי לעבור את ניתוח השרוול או ניתוח מעקפים..
2.מה ההבדל בן הניתוחים?מה הסכנות ההשלכות?מה זמן ההחלמה שלהם?מתי אפשר לחזור לעבודה?כמה זמן אחרי אפשר נסות להביא ילדים לעולם?
אם היו סכנות וסיבוכים בניתוח הטבעת,האם כדי להסתכן גם כן?
מי יכול לתת חומרים לקריאה.האם כדי לומר לרופא שאני חושבת לעבור שרוול או מעקפים,למרות שהטבעת הייתה כישלון ואני הבאתי לו אכזבה כי אני שמנה?
אני רוצה לרדת במשקל..לא מחפשת להיות יפה..אני רוצה להיות בריאה...אני לא רוצה למות מבעיות לב וסכרת אמא שלי מנותחת לב פתוח..אבא של חולה לב וסכרת למרות שרזה...אני רוצה להיות בריאה וצריכה עזרה...
בבקשה עזרו לי....

ניתוח חוזר

אשתדל לענות על שאלתך -למרות שחסרים פרטים חשובים (כמו: איזה סיבוכים היו בניתוח טבעת ומה נעשה...). בגדול: ניתן לשלב הוצאת טבעת עם ניתוח נוסף. סוג הניתוח תלוי בסיבה עיקרית לעליה במשקל, הרגלי אכילה וממצאים בבדיקת קיבה שאת חייבת לבצע לפני כול החלטה. ניתוח שרוול בעיקר מגביל יכולת לאכול כמותי, ניתוח מעקפים מוסיף ירידה בספיגה. החלמה אחרי הניתוח פחות או יותר זהה, כמובן לכול ניתוח חוזר סיכוי לסיבוכים גדול יותר. ועוד פעם- כול התשובות שנתתי מאוד כלליות.

צפי1980

New member
דר פבל שמולבסקי המון תודה

הסיבוכים שהיו זה שבזמן הניתוח גילו הדבקיות של הקיבה למרות שלפני הניתוח עשו לי צילום עם בריום,השאלה עם הרופא היה צריך לראות את זה בצילום?אני לא מגיבה טוב להרדמות מסתבר..ניתוח שלוקח חצי שעה,לשעה לקח 8 שעות..לא הגיע לי חמצן למוח...מסתבר כשעברתי טיפולי פוריות IVF גם שם לא הגבתי טוב להרדמה ואף היה סוג של מצוקה כשהתעוררתי ולכן קיים הפחד...
המשקל נורא מפריע לי...אני בת 36 הגובה שלי מטר 65 המשקל בסבבות 114 ל120 קיל זה משקל שבחיים לא הייתי בו..מודה אני מתעייפת בהליכהבעליה במדרגות,מרגישה כאבים בגב ובכתפיים לא טוב ל לחיות ככה...אמא שלי מנותחת לב פתוח וחולה סכרת,אבא של חולה לב סכרת לחץ ם...גם אני סובלת מלחץ דם..הסכר שלי תמיד היה 88 עלה ל110.....אני רוצה להיות בריאה....אני רוצה חיים תקינים

ניתוח חוזר

אני באמת מבין אותך ומאוד הייתי רוצה לעזור לך, אבל אי אפשר להגיע להחלטות טיפוליות על ידי התכתבות בפורום.

למעלה