בוקר טוב ה-
זורחת אצלנו...

ח י ה א

New member
בוקר טוב ה-../images/Emo42.gifזורחת אצלנו...

אנחנו בדרך לפסטיגל בתל אביב.... רצינו לנסוע ברכבת אבל האחרונה היא ב - 14.11 ולא נספיק- חבל! אז נצטרך ודאי להתקע בפקקים ... שיהיה סופ"ש רגוע ובריא.

בוקר טובבב!!!ש-בת שלוםםםם!!!

חיה, נסיעה טובה מאמי, תיהנו.. אצלנו כעת שקט, אחרי שחגגנו לבר אתמול יום הולדת 15. איזה גנוב מהתחת הילד הזה... הוא מטריף את דעתו של הפארוק בצורה סדרתית, ומשום מה זה גורם לי לעונג רב.... המממ... מעניין.. טוב, אני הולכת להכין לי קצת מאטה לשתות, כי קפוא לי האייקיו, ו-i`ll be back... ולייטר אספר לכם קטעים הזויים ממה שהלך פה אתמול... מ-צחיקקק..... ס-אלאמאתתתתת....

חיה, איך היה הפסטיגל ? אנחנו

היינו (כלומר שיר ואור היו) ביום שלישי בחיפה ומאוד נהנו. מאז ששיר או מתן יכולים לקחת את אור - אני נמנעת בכיף מהבלגאנים האלה.

בוקר טוב../images/Emo188.gif

אצלינו גשום ונחמד - איזה מזג אויר אחלה.... שיהייה לנו סופ"ש מהנה עם שמיכת פוך ותה צמחים מחמם ונעים - מחר אנחנו מוזמנים ליומולדת של האחיינים שלי, אצל אחותי., מזל טוב ליומולדת 15 והמון המון אושר ובריאות לברברון החתיך של ארי

בוקר טוב והמשך יום נעים../images/Emo140.gif חיה מה../images/Emo42.gif???

אצלנו לא מפסיק הגשם לרגע, שיהיה לכם אחלה כייף ותהנו מהפסטיגל. ארי ימלעונה ככה סתם חוגגים בשקט? מה יש את לא יכולה לגלות לנו שיש חפלות אצלך? לפחות שנברך את החתיך
בזמן?, הרי את הראשונה לברך כל אחד מאיתנו כאן בזמנו ובאהההההבה
מיכלי מזל טוב לאחיינים שלך
שיהיה להם את כל הטוב שבעולם, ובע"ה תמיד בשמחות אמן ואמן!!! שבת שלום
מימי.

ח י ה א

New member
זהו בשבילי הפסטיגלים נגמרו

מספיק כבר בן 9 ... היינו , היה נחמד ,מתיש וצריך בנקומט צמוד.... מה שכן לא ויתרתי על התפוח מצופה בסוכר ...מתה על זה . הילדים נהנו . גיא אמר שאאגור כח לקחת את הנכדים............... שבת שלום - בנתיים סוער וקר.

למעלה