אורית א.ס.
New member
בוקר טוב , ה- ../images/Emo96.gif ביד
והראש עובד........ ענקון חמודון - ממש מעניין שלא כל כך יצא לדבר...אבל בצורה שהשולחן היה מסודר.....חבל"ז. עדי - ישבת לנו ממש בצד השני...אני חושבת שאפילו לא החלפנו מילים חוץ ממה שמנו ונעים מאד...ושוב ממש חבל דליה - הדבר היחיד שהבנתי זה שמחר את מתאשפזת..... אשתדל ממש ממש במשך שבוע הבא לקפוץ לבקר. מירי - את ממש ממש לא נראית שייכת וזה כיף........ רועי ב. - ילד, אתה מקסים ומה שלא תעשה - נתוח / דיאטה/שילוב.... שמור על עצמך וכמה שיותר מהר יותר טוב
אביחיל - אני מאד אשמח לדבר הרבה יותר - כי נראה לי מעניין ואתמול לא כל כך יצא.. צפרדעית - לדעתי - קחי את עצמך יותר בחיוב..... החיים הם לא רק משקלנו בק"ג. ואם אנחנו הופכים את זה לדבר הכי חשוב - העולם מפספס את האנחנו האמיתיים - שזה אנשים עם יכולות מדהימות ואיכויות נהדרות. אני מבינה את ההתלבטויות......והרבה מאד שנים הייתי נגד ניתוחים.... ומה שתעשי - (וזו ההחלטה שלך בלבד כי את מבוגרת אחראית) עשי עם המון אהבה לעצמך.
טוב, אני הולכת להכין את הצהרים לילדים ותכף אמשיך
והראש עובד........ ענקון חמודון - ממש מעניין שלא כל כך יצא לדבר...אבל בצורה שהשולחן היה מסודר.....חבל"ז. עדי - ישבת לנו ממש בצד השני...אני חושבת שאפילו לא החלפנו מילים חוץ ממה שמנו ונעים מאד...ושוב ממש חבל דליה - הדבר היחיד שהבנתי זה שמחר את מתאשפזת..... אשתדל ממש ממש במשך שבוע הבא לקפוץ לבקר. מירי - את ממש ממש לא נראית שייכת וזה כיף........ רועי ב. - ילד, אתה מקסים ומה שלא תעשה - נתוח / דיאטה/שילוב.... שמור על עצמך וכמה שיותר מהר יותר טוב