בוקר טוב ואביבי לכולם

bimbo.

New member
בוקר טוב ואביבי לכולם../images/Emo141.gif

ולמנורה - אם אינני טועה את עוברת מחר לדירתך החדשה. אני מאחלת לך מעבר קל ושתהיי מאושרת במקום החדש ושיהיה לך הרבה זמן ליצור ולהביא לנו מפרי עטך.

מנורה

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo51.gifלך בימבו

אכן מחר הוא היום יום שלישי פעמים כי טוב.

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,פורים שמח ../images/Emo151.gif

שנגיע לשנה הבאה !!!!שמחים ובריאים יחד עם הילדים והנכדים .

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,פורים שמח ../images/Emo151.gif

שנגיע לשנה הבאה !!!!שמחים ובריאים יחד עם הילדים והנכדים .

בוקר טוב אנשים ואנשות יקרים ../images/Emo42.gif

שמחה לקרוא שכולם חגגי את החג ואת ימי ההולדת עם הנכדים ובכלל... ברכות למנורה לקראת מעבר הדירה מחר....ואם בא לכם קצת להשתולל אז לפתוח רמקילים ולהתחיל להזיז את הגוף...
מזג אויר נהדר בחוץ ואני כבר אחרי הבישולים מתכוננת לצאת בחוץ (

offe

New member
בוהוריים טובים לכולם ול-(מנורה...)

אמצע היום נעים והמשכו עוד יותר נעים.
מנורה, לפני שאת אורזת את המחשב, ההעברה קלה והנאה בחובה.
לא, לא נשארת בבית, ביום קסום זה, מיד נוסעת להיפגש עם חברה לבילוי. אמי'לה כשמתחשק לי לחייך ולקבל מצב רוח טוב, דבר ראשון אני פותחת את ההודעה שלך, תמיד יש בה צירופים נחמדים -
ושוב תודה לכל מברכיי, זו השנה הראשונה במשך חיי שכל כך הרבה אנשים מלבד משפחתי וחבריי, מאחלים לי ליום הולדתי, ובטוחה שזה בא מכל ה
, לכן זה נכנס ל
offe

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לחברים הטובים בפורום

שלום לכם יקרים לי,
לכל אחד ואחת אני יודעת שמעניין אתכם איך הייתה המסיבה אתמול ובכן היא הייתה משגעת. גם ההצגה הייתה יפה בקיצור להגיד את האמת ממש חסרתם לי. אני עדיין חושבת שזה יכול היה להיות יפה יחד, כי באי המסיבה היו אנשים שהכירו ולא הכירו אחד את השני.. חוזרת ומזכירה שהמפגש בעוד 11 יום. אני אשים הודעה למעלה, אנא אל תשתרשרו אליה בנושא אחר מלבד המיפגש. ההודעה תישאר במקומה. למעלה כדי שגם עוברי האורח יראו. מאחלת לכולנו מעומק לבי, שימחה יומיומית, היכולת ליהנות מכל דבר ושכל חלומותינו ייתגשמו. ביום שישי עברתי במדרחוב שבעירי, ישבו אנשים בקבוצות שתו משקאות חמים וקרים, אכלו עוגות קינחו בגלידה ומיני תרגימה אחרים וחשבתי: "כמה מאושרת אני שנולדתי בדור זה. סבתא שלי כשהיא רצתה שיגישו לה כוס קפה הייתה צריכה לעבוד חדדשיים כדי לשלם את זה..ואני אם רק ארצה אוכל לאכול ולשתות מבלי שנקפתי אצבע בהכנה. הנה הגענו למצב שהכל כל כך קל, לכל דבר מכונה שחוסכת זמן. עצם המחשבה רוממה לי את מצב הרוח. אינני עבד לכביסות ולכלים, אינני עבד למרחקים שעלי לעבור, אינני תלויה בגבר שיפרנסני. אתם לא חושבים שזה התגשמות חלום? יעלי

maxima

New member
אחר הצהריים טובים חברות/ים....

זהו נגמר פורים ואני חופשיה עד יום חמישי אבל הערב יש לי מסיבת פורים אז מה אם כבר לא פורים...
לא צריך סיבה למסיבה....נכון?? אז קפצתי בין לבין לומר לכם שלום

maxima

New member
למנורה תתחדשי ותהני......./images/Emo141.gif

בדירתך החדשה

emmy5

New member
מקסימה,תהני,חיים רק פעם אחת

פורים אולי נגמר ,עוד מעט גם החורף נגמר ...מרץ נגמר גם ..אז מה אנחנו עשינו? חייבים להנות על כל רגע ,כמה טובה אני בהמלצות ...אני מצטערת על כל רגע שלא עשיתי כלום ,,,ויש כל כך הרבה ..אני אוהבת אותך שאת רצה ,מטיילת בחוץ ואז אני לומדת ממך ויש מה ללמוד תודה

emmy5

New member
ערב טוב!!! 8 למרץ...

היום זה יום האישה הבינלאומי .מאחר שאף גבר מהחברים לא נמצאים כרגע , אני מארשה לעצמי לחלק פרח לכל אחד מהחברות פורום 60+

נֵנָה

New member
אממי'לה ../images/Emo51.gif על הפרחים המקסימים

והמוסיקה הנעימה. ממש אתר נהדר
ולכבוד יום האשה הבינלאומי, אני מגישה פרח לכל אחת מבנות הפורום המקסימות, עם כל ה

נֵנָה

New member
אממי'לה ../images/Emo51.gif על הפרחים המקסימים

והמוסיקה הנעימה. ממש אתר נהדר
ולכבוד יום האשה הבינלאומי, אני מגישה פרח לכל אחת מבנות הפורום המקסימות, עם כל ה

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם חברים יקרים... ולמנורה

בתקווה שאת עדיין נכנסת הערב למחשב, מאחלת שוב
ובשעה טובה
והמומנמונים של ימים טובים ב
החדש. שתראו בו רק בריאות ואושר ותהנו מכל רגע
ותדאגי לכך שהמכשיר הראשון שיתחבר לחשמל בבית החדש יהיה המחשב, כולנו נחכה בכליון עיניים להודעתך הראשונה אחרי המעבר
(מוזר מאד שדוקא כאן באינטרנט אין אייקון של מחשב ...).

מנורה

New member
לחברותי היקרות ליום האישה../images/Emo140.gif

ולכולם תודה על הברכות ולבקשתה של ננה נכנסתי להגיד לכם שלום לילה טוב מנתקים אותי עוד רגע ומקווה מאד שלא להרבה זמן כי אתגעגע מאד מאד. תמשיכו להנות מכל רגע ולנצל את ימי השמש.

emmy5

New member
מנורה חבוק גדול ממני

שיהיה בשעה טובה ,אוהבת אותך ,אממי

emmy5

New member
אם אני לא לי ,מי לי? בואו נצחק../images/Emo6.gif

שתי גברות זקנות עמדו מחוץ לבית האבות ועישנו סיגריות, כאשר לפתע התחיל לרדת גשם שוטף. גברת אחת שלפה מכיסה קונדום, חתכה את קצהו והלבישה אותועל הסיגריה הבוערת, והמשיכה לעשן.. הגברת השנייה שאלה: "מה זה?" גברת 1: זה קונדום, אני משתמשת בו כדי שהסיגריה לא תרטב. גברת 2: מאיפה השגת את הפטנט הזה? גברת 1: את יכולה להשיג את זה בכל בית מרקחת למחרת, גברת 2 גוררת את עצמה לבית המרקחת המקומי,ואומרת לרוקח שהיא צריכה קופסת קונדומים. הבחור מביט בה במבוכה אחרי כל היא מעל גיל 80 אבל שואל בעדינות איזה סוג היא רוצה. הגברת עונה: : Doesn't matter son, as long as it fits a CAMEL! הרוקח התעלף....

למעלה