בוקר טוב ואוקיינוס של דברים טובים|ש

רחלילי

New member
בוקר טוב מקווה שיהיה טוב היום וקל.

אתמול אחרי העבודה היתה לי תאונת דרכים, איזה מכונית אבדה שליטה והסתחררה נכנסה בי במלא העצמה והעיפה את האוטו הצידה. הכל במהירות ככה סתם בצהריים... למזלי אני בסדר, רופא שבדק אותי אמר לי שהיום כנראה יהיו לי כאבי ראש (אני מקווה שלא וחוששת שכן). והורה לי לנוח בבית עד הסופ"ש. זה היה כל כך מפחיד, המחשבה הזו שאתה נוסע לך להנאתך בכביש ופתאום ממקום לא צפוי זה מגיע, כזה נורא לראות רכב מסתחרר במהירות כזו ועוד לעברך. הקיצר מישהי יודעת איך עושים ומתי - ברכת הגומל?

אמאאאאאאאאאאאאאאלה.... איזה פחד

אני מקווה שהכל יהיה בסדר וברוך ה´ שזה נגמר ככה ולא יותר גרוע.... יואו העברת בי צמרמורת....... על הבוקר אחותי ???? תרגישי טוב זה הכי חשוב ברכת הגומל אומרים בשבת בבוקר בבית הכנסת לפני העליה לתורה או אחריה

רחלילי

New member
אור, תודה ו-סליחה.....

לא רציתי שזה יהה על הבוקר, אבל את יודעת.... האמת רציתי להכנס לכאן אתמול כשחזרתי אבל לא יכולתי הייתי חייבת להרגע זה היה באמת נוראנורא מפחיד. אז תודה על ההנחיה. את חושבת שבאים ככה סתם לבית כנסת (לא עשיתי זאת מעולם) או שצריך לדבר עם מישהו לפני זה? נשים אומרות את הברכה הזו גם?

זה בסדר.... התגברתי ../images/Emo24.gif לגבי

ברכת הגומל פשוט הולכים בבוקר לבית הכנסת תדברי עם הגבאי או עם מישהו ותגידי שאת צריכה להגיד הגומל והם יגידו לך מתי ...... כן גם נשים אומרות...... ושוב מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר

תוכי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ומקווה שאת מרגישה טוב היום יש המון חיות על הכביש ואני לא טועה כשאני אומרת חיות

bagal

New member
בוקר טוב ושיהיה יום טוב..

תרגישי טוב מהר רחלילי

דפי26

New member
רחלילי,מקווה שתרגישי טוב

מזל גדול שהכל נגמר ככה. שמרי על עצמך

kisses

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

רחלילי רני שמחה לדעת שיש משהוא שמשגיח עליך מלמעלה
שמרי על עצמך

Ronnie*

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

רחלי, תרגישי טוב... מפחיד, המטורפים האלה שנוסעים על הכביש בימינו... מזל שזה נגמר ככה.

ayush

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

רחלי, שמחה שאת בסדר . נשמע מפחיד !

בוקר טוב ונשימת הקלה גדולה!

רחלילי! איזה פחד! הכבישים היום באמת מלאים חיות כמו שתוכי אמרה! אני תמיד מנסה לנהוג ברכב מתוך נקודת הנחה שכל מי שנוסע מסביבי הולך לעשות את הלא צפוי והמסוכן... הבוקר זה הציל אותי ממשאית שראיתי בצומת לפני וישר הייתי בטוחה כי היא תחצה את הצומת אליה הגעתי (וזכות הקדימה היתה שלי) בלי להסתכל... אז נזהרתי למזלי כי - הפלא ופלא! המשאית התחילה לחצות את הצומת ורק באמצע הנהג החכם שם לב לעובדה שיש עוד מכוניות בכביש! אבל מסתבר שלא תמיד הזהירות עוזרת להנמע מתאונות אז אני שמחה שיצאת בסדר ומקווה שלא יהיו כאבי ראש!!!

רחלילי

New member
תודה לכולן ולגבי נהיגה זהירה

אני מה זה זהירה! גם אותי לימדו לצפות תמיד את הגרוע מכל. אבל כשאתה נוסע בכביש גהה במהירות עם התנועה ובנתיב ימני הדבר האחרון שאתה צופה זה שמכונית מנתיב שמאלי תהיה בפתאומיות בסחרור ובתשעים מעלות ימינה במקום קדימה היישר ובמהירות לכיוון שלך. אני עדיין מנסה לעכל את זה.

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif רחלי אני כ"כ שמחה

לשמוע שיצאת מזה בשלום
תרגישי טוב

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif רחלי, שמחה

שנגמר בצורה כזאת, שמרי על עצמך

סרינה

New member
איזה פחד...

רחלי, שמחה שיצאת מזה שלמה ובריאה. תנוחי טוב טוב היום, כן?

סיגל2

New member
רחלילי, קראתי רק עכשיו על התאונה

ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאתמול. אז החלמה מהירה ושתרגישי טוב.

למעלה