שמלת תחרה1
Well-known member
מערבב עורלות עם חול, לא רק בימות החול
(4)
(4)
מוהל?מערבב עורלות עם חול, לא רק בימות החול
(4)
יש לך הסבר על "לא רק בימות השבוע?מוהל?
מוהלים מלים גם בשבת, בחג ואפילו ביום כיפור, לא רק בימי חול.יש לך הסבר על "לא רק בימות השבוע?
הנקודות שלךמוהלים מלים גם בשבת, בחג ואפילו ביום כיפור, לא רק בימי חול.
וכמו שהרינגטון הזכיר- את העורלה הם קוברים בחול.
זאת מן הסתם המילה הראשונה שקופצת לראש לאור חצי ההגדרה הראשונה. אבל בלי קשר לשאלתה של שמלת התחרה שהמילה 'מוהל' לא עונה עליה, ההגדרה משונה מעט למוהל. המילה "מערבב" מוזרה לי בהקשר הזה. המוהל קובר את העורלה בחול. אמנם לא באדמה כמו קבורה רגילה שאנחנו מכירים. אבל בכל זאת. הוא לא עומד ומערבב שם את הקערה עם החול להנאתו עם העורלה.מוהל?
אני קברתי בעצמי את העורלות של בניי בחצר ביתי.זאת מן הסתם המילה הראשונה שקופצת לראש לאור חצי ההגדרה הראשונה. אבל בלי קשר לשאלתה של שמלת התחרה שהמילה 'מוהל' לא עונה עליה, ההגדרה משונה מעט למוהל. המילה "מערבב" מוזרה לי בהקשר הזה. המוהל קובר את העורלה בחול. אמנם לא באדמה כמו קבורה רגילה שאנחנו מכירים. אבל בכל זאת. הוא לא עומד ומערבב שם את הקערה עם החול להנאתו עם העורלה.
יצוין שאני גרוע בחידות מהסוג הזה, כך שיתכן שאין כל תימה במילה הפותחת.
ואני קברתי את חבלי הטבור של נכדי בחצר.אני קברתי בעצמי את העורלות של בניי בחצר ביתי.
אני בעצמי חתכתי אותם, אבל את הקבורה השארתי למוהלאני קברתי בעצמי את העורלות של בניי בחצר ביתי.
ידוע לך על הנוהג לקבור את העורלה בכותל?אני בעצמי חתכתי אותם, אבל את הקבורה השארתי למוהל.
לא, לא שמעתי על כך. אבל אני חייב להודות שזולת בדיחות בנושא (כמו למשל מס הכנסה שמחזיר 'שמוקים' מעת לעתידוע לך על הנוהג לקבור את העורלה בכותל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.