בוקר טוב - ואני כבר חשבתי שלי קשה

בוקר טוב - ואני כבר חשבתי שלי קשה

אחרי עוד לילה שבו ישנתי משעה 2 ועד 5 ואני טרוטה מעיפות ועצבנית על העולם שלא עשה פס יצור לילדים שישנים 10 שעות רצוף בלילה ובא לי להראות לכולכם - "הנה 5 בבוקר ואני כבר כאן!!!" ואז אני קוראת את קרנושקה ונקרע לי הלב שגם כשהיא ישנה הגאגה הורסת אותה אז חבל שהשנה האזרחית לא התחילה טוב יותר ומזל גדול שיש לנו אחת את השניה ואת יושב כמובן ויום טוב וקל

טל של 4

New member
שיהיה לכולנו בוקר טוב ושנה טובה.

היגזמת 5:28 בבוקר!!!גם כשאני ערה (ולצערי זה קורה לעיתים די קרובות) בשעה הזאת אני לא מתפקדת
.

nonana

New member
בוקר טוב לכולכ/ם מה שלומכן היום?

מה יש לכן להגיד לשנה החדשה? מה התיקוות שלכן? מה השאיפות? מה הן הרצונות? לי יש כל כך הרבה שאני חושבת שאכתוב לכן בשיר את זה אז הנה: שנה חדשה שאני על שנה חדשה חושבת בליבי על המון חושבת מהרהרת למשל איזו שנה היא תהיה? כמו פסל עקום או כמו ציור יפה? אך בעיקר החששות מתגברות שלא תהיה יפה יותר אלא פחות. ואז מתחילות לבא המשאלות שתהיה לנו שנה בריאה עם הרבה הצלחות ופחות מחלה. שתהיה שנה שלא נחשוש ונפחד בכלל שנצא לבלות לטייל ולהנות אבל שלא נפגע אחד בשני לא בפיסי ולא במילולי שנכבד כל אדם את רעיהו משום שחשוב לתת אהבה וכבוד ולהרגיש אהוב כי מה בעצם לנו נשאר מהמדינה כח? כסף? ביטחון? לא רק אהבה אז בל נישנא אחד את השני אלא נאמץ משפט שמימי של אחד למען כולם כולם למען אחד הרי מי אוהב אותנו? אנחנו בעצם לבד אז בואו נרים את הדגל ונתחיל אנחנו שנה טובה ומתוקה לכולם וגם לנו

טל של 4

New member
נונאנא ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

מיצית את העיניין .. ואיזה כישרון!! בשתי מילים אני מקווה לשני דברים עיקריים בריאות ושלום!!!! במקום השני יהיה נחמד גם למצוא עבודה
בעיקבות פיטוריי, אבל זה באמת במקום השני.

nonana

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

ואני גם מקווה בשבילך שתמצאי מהר עבודה ובעצםםםםםםםםםם גם בשבילי

keren1

New member
את שוב מוכיחה שבכתיבת שירים

את הגדולה מכולם. שנה בריאות והרבה אושר. שנת שקט נפשי ושקט פיזי. ושילדינו הקטנים יגדלו טיפ טיפונת. הרבה תודה לחברי הפורום המכובד אשר עוזרים לעבור עוד יום ועוד לילה.

קרנושה

New member
נונוש אמרתי לך פעם ש.....

יש לך את זה? (את זה=כשרון מקסים)..אהבתי!!

קראתי את השיר ו....

[שמעו את צעקת הוואוו אצלכם??] השיר מבטא הרבה דברים אך משפט אחד קסום בו לתת אהבה וכבוד ולהרגיש אהוב והמשפט גם נמצא במקום נכון במהלך השיר הרי זה בסופו מה שמניע אותנו ואת כולם. אהבתי
יושב על הגדר

nonana

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חיפשתי את הפידבק וקיבלתי. איזה כייף. קבל
גדול.

קרנושה

New member
ועוד לשנה החדשה....נשיקה בחצות....

תכנסו לפה ותגלו מקום מדהים ביופיו שהכינה מישהי -מנהלת פורום בתפוז.......אני נהנתי...המון שבחים היא קיבלה בזכות זה...תהנו...

למעלה