בוקר טוב ובוקר.אור.עם.אחלה.מתכון
|עוגה

cial 1

New member
בוקר טוב ובוקר.אור.עם.אחלה.מתכון../images/Emo138.gif|עוגה

לך גולדה מיוחד ורותי הכי קל ויוכי תתן לי נקודה. עוגת גבינה חצי שוקולד. החומרים הדרושים. -כוס וחצי קמח טופח 4 חלבונים. הקונץ בעוגה זו הוא הלבן של הביצה ICE 3-כפות קקאו +2-כפות של פתיתי שוקולד זה כדי לשפר הטעם וגם הצבע הקהה שוקולדי. כוס פלסטיק חד פעמי. כוס מים פלסטיק חד פעמי ..של יוכי היא לימדה אותי חם קצת 100 גרם חמאה או מחמאה מומסת.. +לבסיס עליון. 400 גרם גבינת שמנת. או פילדלפיה. 40 גרם חמאה או מחמאה גם מומסת 3 כפות כמח גדושות. 5 כפות סוכר 2 לבן של ביצה -חלבונים. תבנית מלבנית קוטר 26 לא גדולה.בינונית קל אופן ההכנה בקערת פיירקס שמים את הקמח הקקאו פתיתי השוקולד. מוסיפים את החמאה 100 גרם + הכוס סוכר+4 חלבונים המים ומקציפים עם מקציף ידני הכול ביחד עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית. שוקולדית . יוצקים לתוך התבנית המשומנת מעת על כול התבנית המרובעת. בנפרד לשים בקערה את שאר המרכיבים הגבינה הסוכר החמאה הקמח הלבן של הביצה מקציפים הכול ועם מצקת יוצקים על הבלילה של השוקולד עיגולים כמו שאתם רוצים להכין כמות של הבלינצ'ס את כול הכמות כאשר מה שיוצקים הוא עם רווח קטן. לוקחים סכין ומשחים בצורה של קשתות או גלים על כול התבנית הכול בעדינות.. בבקשה וכך מתקבלת הצורה של שני המרכיבים. מאוד יפה והרוב פרי דמיוני. מבקשת גם אם רוצים לתקן וגם רק מחמאה קטנה שוב הכול מהאתר האמריקאי אני אתן קישור אם רוצים נכון הוא עושה קצת בעיות. הכול מצולם בוידאו? אבל אני אומרת הם לא נותנים הכול אז יש לנו תודה לאל את הדימיון והניסיוןץ חני בקייף יש תמונה.
 

cial 1

New member
זמן האפיה של עוגת גבינה עם שוקולד?

25 דקות חום של 180 מעולות תנור שחומם מראש כך יותר מהר זמן האפיה. ולהוצי בודקים עם קיסם גדול אם צריך עוד מכניסים לתנור לעוד 5 דקות לא קורא דבר? בתאבון אמצו את העוגה בבקשה ותודה רבה חני
 

יפית מן

New member
חנוכה שמח,חודש טוב ומבורך,ובוקר טוב../images/Emo137.gif|

בוקר מבורך חודש טוב שיביא לכולנו בשורות טובות ישועות ונחמות ישועת הכלל,וישועת הפרט, שנברך,ונתברך את כל יקירינו ואהובינו ואוהבינו,בטוב הנראה והנגלה,ושיבנה בית המקדש השלישי במהרה בימינו וענינו תראנה,בוקר של עשיה ונלמד אחד מהשיני איך להנות את משפחתינו במטעמים כל אחת בכישרנותיה היא, והרי נאמר :מכל מלמדי השכלתי. אתמול היה לנו מפגש של חברי אחד הפורמים שבתפוז ,וכן גם בן זוגי היגיע והיה שם קידוש ה' במיטבו בן זוגי הדליק את החנוכיה שאחת החברות השכילה להביא והיה ערב מהנה, עם טעם של עוד..כשנפגשים ועושים מדי פעם מפגש פורם זה מאוד מקרב תחשבו על יוזמה שכזאת חבל שלא עשינו גם אנחנו מפגש איפה המנהלים?אמנם אינם אבל הפורם מתקיים ב"ה וימשיך להתקיים, עם ישראל חי...היו ברוכים בלו עם משפחתכם וילדכם נצלו כל רגע נתון כי בבוא הזמן תתגעגעו לתקופה הזאת(מדברת מתןך נסיון)
 
יפית חג שמייח. אני עוד לא צריכה להתגעגע וכבר

כשאני חושבת על זה אני מתגעגעת רטרואקטיבית...
 

cial 1

New member
../images/Emo136.gif|סביביוכי ערב טוב הממי שלנוהצעירה כמובן.

אני חושבת אם אני אתן לך כמה קישורים מדובר בשניים והם גדולים מעל הכול יש צורך של שנתיים כדי להכין מה שיש שם כמובן לאמץ מה שמותר ואני אומרת לרוב הכול מותר? ואין לנו בעיה של תחליף לדברים הדומים מאוד וגם מתאימים. ואת יוכי משהו גם בקישורים וגם בעשייה של אהבתך היפה למטבח. נשבעת לך שהכול מהמם לנכון יש גם דברים שאנכנו נותנים יד לדמיון אבל את ממש שלך גם אחד חמוד אם את מרשמת עד הבית.. מגיע אליך מה חדש. אגב רק אתמול אחד אני הכרתי והשני ביום חמישי. וכך התקתי הרבה מתכונים. AT WORD אבל הכול לועזית אנגלית ושם השפים גדולים נותנים בהאבה הכול חינם. גם כאן משלנו יש הרבה בחינם. אבל הגדולה בענף ותכום האיטרנט זה לגלות עוד עולמות מקווה שת מסכימה איתי אני כותבת לך הכול מהאהדה שלי אליך מה שנותר לי רק להכיר אותך את גולדה ורותי ואת כול מי שרוצה. כולם כאן מהלב נמצאים כולם באמת . רואים לעזור אחד לשני וגם זה מצווה גדולה להגיב לאחד ששואל שואלת איך עושים כך וכך מתכון זה או אחר וגם עוזרים למי שלא יודע מה כשר ומה לא זו גם הגדולה פה של כולם. אני הערב אשלך לך וגולדה תמונה שלי כך יש יותר חיוך מי זו חני. אבל רק אם אתן מבקשות כמובן במסרים. חני מאחלת ערב רב לכולם.
 

רותי410

New member
תודה רבה, חני. נשמע אחלה.

רק מה אני אעשה עם 6 חלמונים??? ואפשר אני מבינה גם בתבנית עגולה?
 
חני נראה מעולה וגם המרשם נראה ../images/Emo59.gif

רק לא הבנתי משהו. את איך בדיוק את שופכת את בלילת הגבינה? האם השוקולד לא צף לך? העוגה שלך נראיית מעולה. קיצור אם תוכלי להסביר שוב איך את שמה את שכבת הגבינה.
 

cial 1

New member
לעוגת שוקולד עם גבינה. גולדה מאיר1../images/Emo212.gif

כך מתוקה אופן ההכנה. את כול המרכיבים של השוקולד? מקציפים בנפרד ...טוב שופחים יוצקים לתוך התבנית דגש מרובעת .עדיך כך מופיע במתכון. גם נותן נוח חיתוך של רבוע? את המרכיבים של הגבינה גם להקציף וזה מרכיב מס-2 נכון כאשר יש לנו את כול הבלילה של השוקולד בתנית - מעל זה אנחנו לוקחים מצקת או כף גדולה ויוצקים על בלילת השוקולד- עיגולים כמו שאת רוצה להכין בלינצ'ס? ( רק שאת המרכיב בא על הבלילה ולא על מחבת נכון) ואת רואה את העגוחים עדיין מונחים על בלילת השוקולד לוקחים סכין ועם הסכין יוצרים מהמרכיב הלבן שהוא של הגבינה הולכים בצורה של כמו קשת צרה ועוד קשת צרה. או סתם גלים- הכול מתיישב טוב וזה הפטנט. (הצורה שאני מתכוונת יותר נכון עם הסכין את הולכת כמו לקבל צורה של חציל כך אני ראיתי) מקווה שהכול מובן זה לא קשה זמן ההכנה כאן הוא ממש בדיחה ויש לנו עוגה טובה ועם יופי.? אתן לך דוגמה מה עושה התנור וזה החום את יוצקת בתבנית עיגולים של כול בלילה והם עם השפיץ. מה את מקבלת התייצבות של עיגול או סתם נשכב ואין שפיץ הכול מתיישב לו . פשוט כך עכשיו מתי כן אנחנו מקבלים צורות של שפיץ או עולים או מסובבים זה כאשר מדובר במרנג כי המרנג הוא הכי חזק בעמידה באפיה וכמובן למרנג יש חום גם אחר וגם איברור. והרי לך שיעור קטן שבטח את יודעת אותו? אבל תמיד יש להזכיר לנו לך מה אנחנו יודעים. חני מקווה שהסברתי טוב ערב טוב מתוקה 9
 

cial 1

New member
../images/Emo84.gifמיונית ביתית רותי410 ../images/Emo136.gif

יש גם מתכונים עם החמונים. ועוד יוכי תתן לך ומיונית ביתית זה מעולה למריחה עם שמן מהול זיית וקנולה זה טעים רוצה מתכון להכנת מיונית בכלל המיונז של הבית יש בו טעם של עוד?????????????? חני מרוצה ממך הרבה ערב עוב לך ולשאר המתוקות כאן חני
 

רותי410

New member
תודה חני. יש לי מתכון. בת דודה שלי מכינה

מיונית רק בבית. היא מאלה שמעדיפות לאכול בריא וביתי וכו'. אבל אני מתעצלת. משתמשת במיונית לייט של הלמנס. אבל ראיתי בהמשך מתכון שלך עם חלמונים, אז אפשר לשלב. תודה שוב
 
למעלה