בוקר טוב ובוקר.אור.עם.אחלה.מתכון../images/Emo138.gif|עוגה
לך גולדה מיוחד ורותי הכי קל ויוכי תתן לי נקודה. עוגת גבינה חצי שוקולד. החומרים הדרושים. -כוס וחצי קמח טופח 4 חלבונים. הקונץ בעוגה זו הוא הלבן של הביצה ICE 3-כפות קקאו +2-כפות של פתיתי שוקולד זה כדי לשפר הטעם וגם הצבע הקהה שוקולדי. כוס פלסטיק חד פעמי. כוס מים פלסטיק חד פעמי ..של יוכי היא לימדה אותי חם קצת 100 גרם חמאה או מחמאה מומסת.. +לבסיס עליון. 400 גרם גבינת שמנת. או פילדלפיה. 40 גרם חמאה או מחמאה גם מומסת 3 כפות כמח גדושות. 5 כפות סוכר 2 לבן של ביצה -חלבונים. תבנית מלבנית קוטר 26 לא גדולה.בינונית קל אופן ההכנה בקערת פיירקס שמים את הקמח הקקאו פתיתי השוקולד. מוסיפים את החמאה 100 גרם + הכוס סוכר+4 חלבונים המים ומקציפים עם מקציף ידני הכול ביחד עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית. שוקולדית . יוצקים לתוך התבנית המשומנת מעת על כול התבנית המרובעת. בנפרד לשים בקערה את שאר המרכיבים הגבינה הסוכר החמאה הקמח הלבן של הביצה מקציפים הכול ועם מצקת יוצקים על הבלילה של השוקולד עיגולים כמו שאתם רוצים להכין כמות של הבלינצ'ס את כול הכמות כאשר מה שיוצקים הוא עם רווח קטן. לוקחים סכין ומשחים בצורה של קשתות או גלים על כול התבנית הכול בעדינות.. בבקשה וכך מתקבלת הצורה של שני המרכיבים. מאוד יפה והרוב פרי דמיוני. מבקשת גם אם רוצים לתקן וגם רק מחמאה קטנה שוב הכול מהאתר האמריקאי אני אתן קישור אם רוצים נכון הוא עושה קצת בעיות. הכול מצולם בוידאו? אבל אני אומרת הם לא נותנים הכול אז יש לנו תודה לאל את הדימיון והניסיוןץ חני בקייף יש תמונה.
לך גולדה מיוחד ורותי הכי קל ויוכי תתן לי נקודה. עוגת גבינה חצי שוקולד. החומרים הדרושים. -כוס וחצי קמח טופח 4 חלבונים. הקונץ בעוגה זו הוא הלבן של הביצה ICE 3-כפות קקאו +2-כפות של פתיתי שוקולד זה כדי לשפר הטעם וגם הצבע הקהה שוקולדי. כוס פלסטיק חד פעמי. כוס מים פלסטיק חד פעמי ..של יוכי היא לימדה אותי חם קצת 100 גרם חמאה או מחמאה מומסת.. +לבסיס עליון. 400 גרם גבינת שמנת. או פילדלפיה. 40 גרם חמאה או מחמאה גם מומסת 3 כפות כמח גדושות. 5 כפות סוכר 2 לבן של ביצה -חלבונים. תבנית מלבנית קוטר 26 לא גדולה.בינונית קל אופן ההכנה בקערת פיירקס שמים את הקמח הקקאו פתיתי השוקולד. מוסיפים את החמאה 100 גרם + הכוס סוכר+4 חלבונים המים ומקציפים עם מקציף ידני הכול ביחד עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית. שוקולדית . יוצקים לתוך התבנית המשומנת מעת על כול התבנית המרובעת. בנפרד לשים בקערה את שאר המרכיבים הגבינה הסוכר החמאה הקמח הלבן של הביצה מקציפים הכול ועם מצקת יוצקים על הבלילה של השוקולד עיגולים כמו שאתם רוצים להכין כמות של הבלינצ'ס את כול הכמות כאשר מה שיוצקים הוא עם רווח קטן. לוקחים סכין ומשחים בצורה של קשתות או גלים על כול התבנית הכול בעדינות.. בבקשה וכך מתקבלת הצורה של שני המרכיבים. מאוד יפה והרוב פרי דמיוני. מבקשת גם אם רוצים לתקן וגם רק מחמאה קטנה שוב הכול מהאתר האמריקאי אני אתן קישור אם רוצים נכון הוא עושה קצת בעיות. הכול מצולם בוידאו? אבל אני אומרת הם לא נותנים הכול אז יש לנו תודה לאל את הדימיון והניסיוןץ חני בקייף יש תמונה.