בוקר טוב ובקשה מיוחדת

yaeli4

New member
בוקר טוב ובקשה מיוחדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנא, אנא, אנא. תודה לכולם על התגובות, על התמיכות ועל כל מה שביניהם. מבקשת שלא תמשיכי לשרשר בשרשור ההוא וגם לא בזה. זה נועד רק לבקש לחתום את הגולל על הסיפור שלי מאתמול כדי שלא יהיו יותר ויכוחים ואי הבנות, כמו גם תחושת בטן שמשהו משתבש ושאנשים כאן כועסים או רבים זה עם זה על זכויות דיבור ודעות וכאלה. אני מצטערת שפתחתי את הסיפור הזה בכלל. יכול להיות שאני לא הייתי צריכה לשתף בעניין הזה עדיין. בכלל, את הדיון פתחתי בשאלה לגבי העתיד וההסתבכויות שכרוכות במשפחות הבאות שייווצרו במערכת המורכבת, אבל זה גלש ואני, רק צר לי שזה נגמר ככה. אז אנא, אל תמשיכו בנושא הזה. בבקשה. ואוהי, רצית להגיב היום, אז עזוב. תגיב לי במסר זה גם יהיה בסדר מבחינתי. ושוב, אם אתם מכבדים אותי, אז הניחו לזה למען שלום בית בפורום המדהים והמיוחד הזה. בוקר נפלא לכולם,

בוקר אור

יעלי אני ממש לא מקבלת את הדרישה להפסיק נושא שחשוב לך או לאחר. גם אם כותבים שונה ,חושבים שונה או רוצים אחרת זה בסדר. לכן הנושא גם אם הוא בעניין נכדים או נינים או כל נושא יתקל בדיוק באותה בעיה. חייבים להפנים שמותר להתווכח עד אין סוף ,אבל הדרך חייבת להיות הולמת כמו שכתבה ובקשה רולן הכחולה. מדברים רק על הדרך ................ ואין קשר לכבוד יעלי ואין קשר לרגשות אישיים. זה עיקרון וחיבים לשמור עליו . יום נפלא

לא רבים,ובטח לא בגללך

ראית כמה קפה וכמה עוגות רצו כאן אמש? היה אחלה חבל שלא היית,אז הנה גם לך

rolan

New member
ואני אומרת

בואו נעצור רגע ננשום עמוק ננוח מעט נצחק נתבדח נטהר את האווירה שוב ונחזור לשיגרה הנושאים שאנחנו מביאים לכאן קשים כבדים מעיקים טעונים הרבה מאוד רגשות לא כל אחד מסוגל להתמודד איתם לכן אני חוזרת ואומרת בכל פעם מחדש לכל אחת ואחד מכן/ם היו רגישים מספיק ולא מוסיפה בעניין יותר רק לא רוצה לראות מי מאיתנו עצוב/ה, בודאי לא בשל דברים שנאמרו לו/לה כאן אז... שנחדל?... אני בוחרת כן!!!

למעלה