בוקר טוב וברוכים הבאים לכירורגית

Ofericko

New member
בוקר טוב וברוכים הבאים לכירורגית

התעוררנו לפני חצי שעה!!!! (08:30). לא מדהים? ביקשתי בלילה מהאחיות לא להפריע לנו סתם עם בדיקות מדדים מפוקפקות ושמתי שלט " Do not disturb " על הדלת מבחוץ. התעוררנו ולפנינו שני מגשי ארוחת בוקר קונטיננטלית עשירה הכוללת פרוסת חלה, יוגורט, ביצה וגבינה לבנה. מיכל מרגישה טוב. אין כמו שינת לילה רצופה. ביקרנו את רונית במהלך הג´וגינג של הבוקר. היא מרגישה הרבה יותר טוב מאתמול. התשישות שלה חלפה. עם זאת, יש לה קצת חום. יאללה חברים, עד כאן לשעה זו. Ofericko

רוייקו

New member
בוקר טוב עופריקו.. גמני קמתי מוקדם

או כי .. לעבודה ..
כייף לקרוא את ההודעות שלך. מאוד. הייתי אתמול בלילה בסרט ´ניפלאות התבונה´. סרט טוב, מומלץ מאוד. מסור ד"ש והחלמה מהירה למיכל שבת שלום, רוייקו

שרה16

New member
בוקר טוב ליום חדש../images/Emo42.gif

איזה כייף לשמוע חדשות טובות על הבוקר
חיבוק גדול לך וליפיפיתך

RomiVais

New member
אני שמחה שאתם בסדר ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

למרות שאני לא באה לבקר אני מקווה שתיק תק תצאו מבית החולים ותרגישו נ-פ-ל-א
שתהיה לכם שבת נפלאה רומי

רונה 29

New member
היי לכם צמד חמד......../images/Emo24.gif

איזה יופי לשמוע חדשות טובות על הבוקר/צהריים..... פגישתינו תיערך , כנראה, מחר ( יום ראשון) בערב ... כמובן שאני מקווה שתשתחררו מביה"ח עד אז אבל אם לא.... אני באה !!!!!!! אני, פשוט, לא אוכל להגיע היום ( עמכם הסליחה..) שבוע טוב שיהיה לכם ותרגישו טוב....

ronnymp

New member
רגע רגע .... עצור ../images/Emo18.gif

לא הייתי פה ברשת במהלך כל סוף השבוע - ומשהו פה מתפקשש לי ..... א - מה עם הבדיקות של מיכל ? - מה מצאו ומה עשו ? ב - קרה משהו לרונית ? ככה משתמע מההודעה שלך ..... פירוט בקשה ... אני אנסה להשלים פה קריאה לאחור - מקווה שעניינים יובהרו פה ... אז שבוע טוב לכולם רוני

למעלה