בוקר טוב וגשום לכוווווווולם

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

אורא

New member
בוקר ../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif והרבה ../images/Emo185.gif

אני שונאת חורף
שיגיע מהר ה
יום נפלא לכולן+ עציון אור

עציון

New member
אור ואחרות-ים. בוקרא!!!!

זו הזדמנות בשבילי לברך בבוקר טוב. מי פותח מחשב כל כך מוקדם? אז יופי. גשום. עוד מעט נצא תל אביבה. איזה כיף. בטח פקקים. תקנאו!!!

בוקר טוב גי´פי ולכולללם ../images/Emo24.gif

לעומת
אצלכם, אצלנו
אבל
מאוד. שיהיה לכולנו יום טוב ובשורות טובות אמן. אתמול הייתי עם חמותי בתחנת חלוקת מסכות, אני אוהבת אותה מאוד מאוד והיא אותי (אני יודעת) לקחנו לעצמנו ערב איכות ביחד וסיימנו אותו עם כוס תה ועוגיות אצלה. היה משהו קטנטן שקראתי לו "חוסר טקט" אבל שלא באשמתה, להוציא את זה שהיא בעננים עם ההריון ומעולפת מאושר היא ככה זרקה לי בעדינות שבעלי כל כך מאושר ואין לי מושג עד כמה הוא אוהב ילדים ומחובר אליהם. אני ככה בלעתי בשקט אבל עניתי בתגובה שגם אני חולה על ילדים ובשביל זה שווה היה להלחם אבל התביישתי לומר שזאת לא היתה הבעיה שלי. לא נורא באמת העיקר שאני אוהבת אותה וזה מספק בהחלט.

עציון

New member
סיגללללללללללללללל

החמות מאושרת. למה לא תהי מאושרת בשבילה. יאללה, תפרגני. בימים של אושר ושימחה לא מחפשים את החושך. תני לה. תשמחי אותה. היא תרשום אותך בצואה. תתחילי לבנות עליה. לא עולה כסף.....

עציון, כפי שאמרת,../images/Emo77.gif

לא עולה כסף, אבל שווה כסף. ובוקר אור לכולכן/ם.

עכשיו מצאתי. חשבתי שזה לכולם.../images/Emo39.gif

ואם נחזור לאותו ענין- הרופאים לא תמיד יודעים הכל. גיסתי המסכנה עשתה עשרות א.ס. וכל הזמן אמרו לה שזה לא הריון אלא מין גושים ברחם וצריך להוציא. מזל שהיא לא שמעה להם וחיכתה עד הרגע האחרון. צריך לשמוע כל מה שהם אומרים ואחר כך לשמוע עוד אנשים ותמיד לקבל דעה גם מרופא אחד נוסף לפחות. בעיקר בעניינים שהם הכי חשובים וקשים. שמרי על עצמך ותאכלי טוב. על תשמעי לאף אחד שאומר לך לשמור על המשקל. אם תאכלי טוב יוולד לך תינוק חזק, חסון ומחוסן. יאללה! תרביצי!

איפה היא תרשום אותי ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

תראה מה יצא לך (ייצא לה גם
) שלא תרשום אותי בצואה אבל אם יש צוואה בהחלט מתאים לי. חוץ מיזה אין לי טענות אני עדיין אוהבת אותה הקטע היה שתמיד "האשימו" אותי בחוסר הצלחה של הולדת ילדים ולא העזתי לומר את האמת.

הגנובה

New member
הצוואה היחידה שחמתי תשאיר לי

זה החובות בבנק.... אם יש משהו ללא הסימן מינוס ליד... זה בטח לא יעבור אלי

jif

New member
סיגלוש, לא נורא

העיקר שהמטרה הושגה ואסור לך להתעצבן, קחי הכל בקלות ואל תתייחסי לשום הערה שלא במקומה. את התעקשת והשגת את מה שרצית וזה העיקר

בת ה י ם

New member
../images/Emo182.gif בוקר טוףףףףףף ../images/Emo182.gif

גשם גשם משמים כל עם ישראל בפקק - שעתיים השמאלית מהקלאץ´ התכווצה ורק
אני רוצה בוקר טוב
ות ובנן אחד (?)

למעלה