בוקר טוב וגשום...

eilati27

New member
בוקר טוב וגשום...../images/Emo143.gif../images/Emo188.gif../images/Emo114.gif

מה שלומכן בננות יקרות? איזה כיף ששמענו מהנסיך סוף סוף... ג'קו תבוא תמיד... עשית לנו חם בלב בקור הזה... שיהיה יום טוב...

../images/Emo144.gifבוקר טוב...לכולן ולזקי גם...

אל תעלב שאנחנו קוראות לך זקי... זו דרך לגחגך על עצמנו ועל המצב המביך שנקלענו אליו.... איזה בוקר!!! מתה על בקרים כאלו... ריח של אירופה... ועכשיו שיר הבוקר שלנו: And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don't you cry tonight And don't you cry tonight And don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight וזו יצירת מופת

אחח don't cry איזה שיר יפייפה..

איך אהבתי את guns בילדות, יש לךי עדיין אפשהו גם את כל הקלטות (אז הסתפקנו בקלטות חח) אחת הלהקות הטובות והשיר הזה תמיד מהמם..יש לי את הקליפ של השיר אם את רוצה.. ואגב, דמיינו את ג'קו שם, מחליף את אקסל .. לא ייראה טוב?

kapit5

New member
מתה על אקסל רוז

קול מדהים,סקסי בטרוף וכן -שוב אותה שריטה לגברים עם שיער ארוך....

אקסל הצעיר כן.. קבלי תמונה ../images/Emo8.gif

תמונה שלו כצעיר.... ולמרות שכבר היה פה דיון כזה וטענו שלא.. אני כן רואה טיפה דמיון לג'קו, גם התמונה הזו, לא מזכירה תמונה אחרת של מיודענו?
אגב, ראיתי תמונה אחרת, איך אקסל נראה כיום, את לא רוצה לראות
ואפה עדידס נעלמה ,היא הייתה קופצת עכשיו.. אקסל הוא אהוב ישן שלה חח

kapit5

New member
שמיים כחולים-אני אשמח

אם תוכלי לעלות את התמונה של אקסל היום שלדעתך לא הייתי רוצה לראות.את יודעת איך זה-הסקרנות הורררגת אותי
אה- ותודה על התמונה שהעלית.

moon line

New member
כפיתוש , את באמת לא רוצה לראות

איך אקסל נראה עכשיו
קבלי קצת מושג.

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחח בכלל לא ישן...

אקסל נראה בלשון המעטה לא טוב היום..כן אבל מספק אותי לראות ולשמוע מה היה פעם... ישן? לא לא... הייתי מטפחת את האביר שלי להיות כזה אוייייייי "האמת אסורה כך אמרה המורה..ונצוף על המים..."

a d i d a s 2 1

New member
הופלהההההההה תנו כבוד!!!

חוויה מתקנת עשית!!!! יצירת מופת לשמה! אי יא איי איזה חשק נהיה לי.... בעצם תמיד יש.. והמבינה תבין.. נו מי אמרה לי השבוע שהיא הגעגעה ליציאות שלי??

livi4

New member
בוקר טוב בובה יפה ../images/Emo185.gif

מה קורה ? איזה כייף ומחמם את הלב שג'קו חושב עלינו ומתגעגע ? אין לו מושג עד כמה אנו מתגעגעות אליו .. וכמו שאילת אומרת אין דברים כאלה איזה בוקר גשום ואני פה עם בולי שלי משחקות ומתחממות במזגן ... אך איזה בוקר להכין מרק עם מלא ירקות ... (הולכת להכין) . אז שיהיה לכולנו יום טוב, חם ומגניב ולשמוע הרבה שירים של ג'קו - מחממים את הלב . אילתי -זה בשבילך======================================================>

למעלה