בוקר טוב והבהרה קטנה...

בוקר טוב והבהרה קטנה...

לאלו ששלחו לי מסרים בדעה שיש לי משהו אישית נגד נירה ונעומי אז ככה כמובן שאינני מכירה אותם אישית ואפילו יצא לי ממזמן לקבל שקית מנירה ואינני כפוית טובה חס ושלום ומעריכה את הנתינה שלהם בתור מנהלות עד כה תמיד רקדתי על שתי חתונות ושוטטתי בפורום ובקומונה אם פעם הבעתי דעה זה לא נגד הנהלה מסוימת אלא רק להביע כאב על אנשים שפורשים פה ונעלמים עם הזמן וכולם מכירים שמות אני אישית רציתי תמיד שהפורום יחזור למה שהיה בהנהלה ניטרלית שתהיה מוסכמת על הרוב ושיחזרו לפה הנשמות הטובות והפועלות שחסרות אז לכל אלו שחושבים עלי שיש בליבי משהו על מישהו מהפורום זו טעות רצינית והלוואי וכולנו נצליח להתגבר ולהחזיר את הפורום למה שהיה עוד בזמן טלי...

סוזי10

New member
אאהההההה עכשו אני מבינה שלא רק

אלי נשלחים מסרים כאלה ואחרים, אני בדיוק כמוך בוסתדום, הסתובבתי בכל מקום, ולא דוגלת באף חד או אחת. שיש לי משהו להגיד שלא כמו אחרים אני לא מסתתרת אחרי ניקים שונים. שיהיה לנו בהצלחה ונשכח את התקופה הקודמת, קוראת לכל החברים שפרשו לבוא להצטרף, לכל הגדולים מהחיים, אוזיריס טל טל ארומהרוני ועד ועוד וסיגלי5 ולאלה ולעוד ועוד שלא זוכרת שמותיהם. שבת שלום.

0ziris

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יש דרך להביע דברים או לא להביע אותם בכלל.. אני לא נכנס כאן לגבי ניהול הפורום אני קטונתי מלקחת על עצמי דבר כזה ואני מוקיר ומעריך את מי שנטל את ההגה לידיו. עם כל חילוקי הדיעות זהו מטלה קשה וניסיון מול האגו שקשה לעמוד בו ואני מודה שאני לא הייתי עומד בו . מעדיף להיות אפור מאחורי הקלעים...... הצבע לא ישנה ולא יוסיף לי כבוד - רק המעשים אני חושב שזה מאוד לא הוגן וזה מעשה פחדני להסתתר מאחורי ניקים רק כדי להביע דיעה אדם שלא עומד מאחורי מעשיו ודבריו אין לדיעותיו קיום. לא הוגן לפגוע באנשים חלשים שגולשיעם לכאן ... ותחת ניקים מסתוריים לדבר נבלה ... - פחדנות וטירוף מערכות לשמו. ואני אגן על החלשים ואעמוד לצידם בכל הכוח שלי !!!. אני לא מוצא את עצמי מזדהה ופועל בפורום שמלבה שיטנה וחוסר סובלנות ועוד חורט על דיגלו את דגל הנתינה זוהי צביעות לשמה אני מקווה שמי שועמדים מאחורי הניקים והמעשים הנבזיים הם לא מחבריי.... שלאחר מכן מגלגלים עיניים על חוסר השיויון ועל האומללות בעולם... ו"עוזרים נותנים למען הזולת " אם אכן כן - תסתכלו במראה ותראו את מי שצריך להתבייש בו בכל דמות או ניק שהוא לובש. עניין שני הוא ---שנמאס לי אישית מלשנע קישקושים שאין בהם צורך קיומי ממשי. איפה כל הנתינה לזולת ?? - איפה התרומה לקהילה ?. בשינוע חוט מאריך ?? ילד זה לא חוט מאריך -- ויש כל כך הרבה ילדים ואנשים אומללים באמת שצריך לעזור להם ואיפה הפורום בעניין ?. הוא בעניין ?. אני כן --...... תמצאו אותי שם ... שבת שלום ומבורך מאוזיריס

orlyone1

New member
יפה נפש- התיפיפות מה שכתבת

היית מבין אלה שתמכו בהחלפת המנהלות, למה בדיוק? עשו לך משהו רע? או סתם מתוך קנאה והתיפיפות גם שלך?

0ziris

New member
תקראי לזה איך שבא לך

לגבי המנהלות אמרתי את הדיעה שלי -לא הייתי צבוע ואני לא חייב לך כלום !!!!! ---במיוחד מדוע ומה אני חושב לגביהן זה הן תשמענה אם בה להן ישר בעיניים אפילו שזה לא נעים ולא קל. יפה נפש או לא - המסר שלי היה ושוב: לא לגבי המנהלות שאני לא אדבר על זה כעת אלא כלפי בנות כאן בפורום שהן לאו דווקא מנהלות אלא מסתייעות ( או קראי לזה איך שבא לך) קראי את ההודעה שלי שוב ותראי שאני מדבר על החשלים שפגעו בהן כאן בניקים בליכלוך שצריך להתבייש בכלל שבן אדם מגיע לרמות כאלה ועוד בפורום של נתינה ולגבי המחלוקת שיש לי עם הניהול שוב זה ממש לא ביני ובינייך וכמובן שאני לא אכתוב על זה בפרהסייה שבת שלום גם לך

למעלה