100 סיבות להתעמלות ואני אתחיל... 1. כי ככה (מה לא סיבה טובה) 2. כי אני יכולה לעשות הכל בעזרת הרגליים (לפתוח דלת, להניח כוס על שולחן,לתת בעיטה...) 3. כי אין כמו ההרגשה של סלטה באויר (שנגמרת על הרגליים ברב המקרים) אני אמשיך אח"כ, עכשיו תורכם.....
כי אין גאווה גדולה יותר מליפול עם הקורה בין הרגליים, ואין שום ענף ספורט אחר שנותן דבר כזה; כי שיער אסוף בקוקו מתוח כמו מיני של פריחה עם מיליון סיכות ראש זה הכי יפה; כי אימון שמתחיל שעה אחרי בי"ס ומסתיים שעה לפני שהולכים לישון בלילה זה ניצול זמן מיטבי
כי הכי כייף לחזור הביתה כשכל הגוף כואב ולדעת שעשיתי משהו... כי באיזה ענף עוד תוכלו למצוא מאמן/מאמנת בגיל 30+ שיושבת על הגב של בנות שצורחות (בתרגילי גמישות)
כי ליפול זה כיף!!!! (כשזה לא נגמר רע...) "אנחנו לא אוהבות ליפול... אנחנו מתות על זה!!!" (חידה- מאיפה הציטוט? :]] ) כי אתה מרגיש סיפוק עצום אחרי שאתה מכאיב לעצמך והורג את עצמך. כי זה מוסיף לחיים כל כך הרבה צבע וגיוון!! כי בשיעורי ספורט בבית ספר כולם מתלהבים שאתה יודע לעשות גלגלון. כי אתה פתאום נהיה חבר של בנות בכיתה א'. המשך בהזדמנות...
כי איפה עוד תמצאי מאמנת אומרת לבנות לעשות ארנבות, צפרדעים, ג'ירפות, הליכת דב, הליכת ברווז, עטלף ותנין ולא להתכוון לשום דבר מעולם החי? כי אין כמו העייפות אחרי אימון ממש קשה, כשכל מה שאת רוצה זה להיכנס למיטה ולישון עשרים שעות.
* כי רק מתעמלת אמיתית תראה מעקה/גדר גבוהה או כל דבר אחר ותדמיין איך היא יורדת ממנה בסלטה יפה .... * כי רק מתעמלת אמיתית תשב רגל על רגל והפויינט יהייה תמידי... * כי רק מתעמלת אמיתית תהייה מסוגלת להשתלב בכל סוג של ספורט (אין מה לעשות, העניין בדוק!) * כי רק מתעמלת אמיתית יכולה לעמוד בעמידת ידיים זמן ממושך ולדבר, לשיר ולצחוק ויש עוד מלללא דברים שרק מתעמלת אמיתית יכולה לעשות ולכן כל כך כיף לעסוק בזה