בוקר טוב, והמתעמלים הכון

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

מזג האוויר כל כך נפלא, שרק המחשבה על הקיץ החם והלח מקלקלת אותו. צריך לנצל את הימים היפים עד כמה שאפשר

pazi66

New member
בוקר טוב, והמתעמלים הכון../images/Emo79.gif

איך אתם שותים את הקםה שלכם ?

pazi66

New member
מחולל החיוך../images/Emo79.gif

תתחילו את היום בחיוך ותראו שזה מדבק

נֵנָה

New member
פזי מריח את סוף השבוע ואני כבר

מריחה את המפגש הקרב והולך... בבקר עשיתי קניות ובצהריים הלכתי לספרית, אחרי הזנחה של חודשיים ללא תספורת ...!!! (כי היא היתה בחופשת לידה). והכל במיוחד לכבוד המפגש
להתראווווות

pazi66

New member
גם אני רציתי לצבוע את השערות

גם אני רציתי לצבוע את השערות לקראת הפגישה, אז אמרתי לעזעזל לבן זה יפה, - נכון ?

נֵנָה

New member
הייי ../images/Emo6.gif וואו, איזה מבחר, ממש קשה

להחליט. יש שם כמה שאני אוהבת ...
פזי

pazi66

New member
קטפתי פרח אדום מגני על הבוקר../images/Emo79.gif

מתול שלל פרחי הגן שלי, קטפתי פרח אדום אחד עבורכם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב פורום יקר../images/Emo82.gif../images/Emo34.gif

בוקר טוב לכולם, יום מלא הנאות לכולנו,
לכל אחד ואחד. יעלי

emmy5

New member
בוקר מקסים לכולם ,../images/Emo24.gif

פרח לכל אחד ו
יום נעים לכולם

כלנית| בוקר מקסים לכולם ../images/Emo141.gif

על הבוקר מ33ו לי ת'דם, יותר משנה וחצי לא עשיתי בדיקות והרופא אמר שלי שזה לא אחראי מצידי... בגילי |57| צריך לעשות בדיקות לעיתים קרובות... דחיתי את הבדיקות יום אחרי יום....עבר חודש והיום קמתי ועשיתי מעשה!!! שיהיה לי בהצלחה ושלא יגלו שומדבר

pazi66

New member
דבר אחד כן יגלו../images/Emo47.gif

לבטח יגלו שיש לך דם כחול את נראת לי קולית ואצילית .....וכידוע לאצילים יש דם כחול

הרבה זמן לא ביקרתי...גם קצת הסבר

אז אתחיל ואומר שאני לא יושבת לקרוא את ההודעות שלכם כאן ואני בטוח מפסידה! הבעיה, שברתי את הרגל בסוף חודש מרץ ומאז אני לא מסוגלת לשבת הרבה מול המחשב! בגיל השלישי כנראה עדיף לגור בבית קומה אחת או להבדיל, להיזהר לא להחליק במדרגות ...
תודה לאלה ששלחו לי מסרים (שוב סליחה שראיתי רק עכשיו) הייתי מוקפת חמימות וקבלת פנים נעימה מכם ועל כך תודה
התאהבתי בכם וירטואלית ומאוד רוצה מתישהו להתראות. לכל הנוסעים, נופשים, יוצרים, חולים (לא עלינו
) ולכל שאר האנשים החמודים כאן שמבקרים מתי שרק מזדמן להם, שולחת ברכת יום נעים ובריאות

emmy5

New member
סבתא חיננית,תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

לא נעים ,אבל חשבתי כששוברים רגל ,המחשב זה הבילוי היחיד

pazi66

New member
תזכורת ימי הולדת../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif

Hi I am creating a birthday calendar for myself. Can you please click on the link below and enter your birthday for me. Don't worry it is quick, and you don't have to enter your year of birth
. http://www.BirthdayAlarm.com/dob/9834080a4360856b408 Thanks Tzvi אני מיצר לעצמי לוח תזכורות ימי הולדת של חברי הפורום. אנא , תכנס/י לאתר המופיע למטה והכנס/י את תאריך יום ההולדת שלך. לא חייבים להכניס את שנת הלידה http://www.BirthdayAlarm.com/dob/9834080a4360856b408 תודה צבי פז

emmy5

New member
פזי,בראש הפורום ..יש לוח ארועים .

תלחץ ,תמצא את תאריכים ימי הולדת תמסור את התאריך שלך ויעלי תרשום אותו גם

למעלה