בוקר טוב והרבה בריאות לכולן !!!

kalanit10

New member
בוקר טוב והרבה בריאות לכולן !!!

שנה אזרחית חדשה עומדת בפתח ואני רוצה לאחל לכולן הרבה בריאות לכבוד 2005!! רוצה לספר לכן שכל ענין הפורומים די חדש לי וניסיתי להכנס לכמה מקומות אחד של אחת מתשע ועוד אחד של מעריב אני מוצאת שבמעריב קשה לי מאד להוסיף תגובות האם עוד מישהי נתקלה בזה? ופה זה ממש קל וכיף רוצה לספר לכן מעט על עצמי אני חולה בגולה ונהנית לקרוא ולכתוב בעברית עברתי כבר 8 טיפולים של כימו ועכשיו אני בהקרנות ורק בסוף אעבור את הניתוח בנתיים התנפחו לי הרגליים במיוחד השמאלית האם עוד מישהי עוברת או עברה את התהליך שלי כי לרוב אני נתקלת בנשים שעוברות קודם את הניתוח ורק אחר כל טיפולים ואצלי זה הפוך בנתים אני מחכה שהנפיחויות בגוף שלי ובפנים ירדו לבד אשמח לקבל תגובות והצעות אחת ההצעות שקבלתי זה לשתות תה פטרוזילה !!

אביתר27

New member
תה פטרוזליה

שלום כלנית ראשית אאחל לך רפואה שלמה, ושהטיפולים יעברו מהר וקל כמה שאפשר. אם הנפיחות שיש לך היא כתוצאה מבצקת, תה פטרוזיליה יכול לעזור כי יש לו אפקט משתן(=גורם לגוף להפריש יותר שתן), וזה יכול לעזור להוריד את הבצקת. כמו כן מלח עושה את הפעולה ההפוכה גורם לגוף לאגור נוזלים, ולכן כדאי להימנע מזה. לשכב עם רגליים מורמות יעזור להוריד את הבצקת מהרגליים, ע"י הורדת עומס המשקל של הגוף. בהצלחה, ורפואה שלמה

היי כלנית

מסכימה מאד עם מה שכתב אביתר. מאד חשוב העניין של המלח, כיוון שהוא גורם לנוזלים להשאר בגוף. חוצמזה תשאלי אם מותר לך לקבל עיסויים. יש משהו שנקרא עיסוי לימפטי עמוק שעוזר לגוף להזיז את הנוזלים שבו נכון במידה ויש מקומות בהם מצטברים נוזלים. בכלל אני ממליצה על טיפול אלטרנטיבי כמו הילינג שעוזר לחיזוק ושיקום הגוף והנפש לאחר הטראומה של הטיפולים. יום טוב והמון בריאות גלי

מיליתו

New member
לגבי עיסוי לימפטי

אני חושבת שזה לא טוב לעשות עיסוי לימפטי עמוק כשלא בטוחים שיש רימיסיה מלאה, כי זה יכול לעודד תאים סרטניים לנדוד ממקום למקום ולפתח גרורות. זה נכון גם לגבי רפלקסולוגיה. ניתן לעשות דיקור או רפלקוסולוגיה רק אצל מישהו שמתמחה בטיפול בסרטן. אני ממליצה גם ללכת קצת לטייל, כמה שאפשר, זה משפר את מצב הרגליים, ואת ההרגשה באופן כללי. הילינג, נראה לי רעיון מצוין, וכך גם דמיון מודרך, הרפיה עמוקה, ואולי אפילו כמה תרגילי יוגה בסיסיים (אבל אם אף פעם לא עשית יוגה, תצטרכי מדריך, אני יודעת על מדריכים שבאים הביתה לחולים באיזור חיפה). תרגישי טוב

למעלה