בוקר טוב והרבה גשם

ההר הוליד עכבר

סערה בכוס תה !!! כל כך רצו להיות דרמטיים בדיווח שלהם, שהחזאים הבטיחו לנו הוריקנים וטייפונים. בינתיים השמש הפציעה על אשדוד היפה והמוארת, אביב במיטבו.

אשדוד פחות חשובה בנושא הזה , ובטבריה יורד

ים של גשם , אפילו במרווח טיפות הגשם נרטבת האדמה !

../images/Emo124.gifקרולינה האם את כאן ?

לגבי המופע של סי ביהוד, אם אכן את מתכוונת להגיע את מוזמנת לעשות הזמנה של כרטיסים כבר עכשיו במשרד שלה "היימן הפקות" 03-6052226. רק מי שמזמין דרך המשרד שלה מקבל במתנה גם דיסק של שירי ארץ ישראל שלה. שווה ביותר. מחיר כרטיס 70 ש"ח + דיסק במתנה. מי שמעוניין להצטרף למופע של סי ביהוד שיזדרז וישריין מקומות., וגם תבקשו מקום לידי באולם שיהיה לי למי להציק חחח אתמול אגב הכנתי קליפ לחידוש של סי ללהיט הכי גדול של מייק ברנט - לס מואה טמה. או בעברית - תן לאהוב

לגבי "תן לאהוב" מצגת יפה , קבל טיפ חשוב

לפני כשנתיים גם יוטיוב עברה להציג וידאו ביחס\רוחב של 9\16 ( מסך רחב כמו רוב המסכים שנמכרים היום ) ... כדי לנצל את שטח המסך ולהציג את המצגת טוב יותר על המסך ,עליך לשנות את יחס גובה רוחב ב movie maker : כלים \ אפשרויות \ כרטיסיית מתקדם ולמטה לשנות יחס גובה רוחב ל 9\16...

karoleking

New member
שמוליק, הזמנתי.

וביקשתי לשבת לידך

לצערי פיספסתי את ההזדמנות הזאת

כי המופע בוטל, וזה בשל יחצ"נות קלוקלת של הגורמים ביהוד. אשמח לעדכן לגבי מופעים קרובים אחרים, ומקווה שעד אז לא יפוג תוקפה של הזכות לשבת לידך

karoleking

New member
../images/Emo13.gifאשמור לך את ה"זכות" לשבת לידי

רק תודיע לי מתי יש משהו בסביבה... עשינו עסק?

karoleking

New member
תשמע... ממה שהספקתי להכיר אותה

(כשהיא התארחה בהופעה של לאה שבת) אני פשוט התאהבתי. כמה חשוב לפעמים להביא זמר אורח. ככה גם הכרתי את פבלו. כשהלכתי לראות את שלומי. וככה גם הכרתי את איתן. אתה רואה? לכל דבר יש סיבה בעולם הזה. אין שום דבר סתם.

למעלה