בוקר טוב והשאלה היומית היא

בוקר טוב והשאלה היומית היא

האם משווים בניכם לבין האחים/אחיות שלכם? האם אתם שומעים את המישפט- תראו את XXX איך הוא יושבת יפה בזמן האוכל? או למה WWWWW יכולה ואת לא? כל משפטי ההשוואה הללו- מה זה עושה לכם? אני שנאתי את משפטי ההשוואה אבל בגלל שהייתי הילדה הבכורה דרך כלל השוו אלי . אני מקווה לא לעשות זאת לעולם לילדים שלי.בנתיים אני מצליחה.

limooor

New member
גם אני שונאת את המשפטים האלה

או משפטים כמו...XX משיג אותך נו תאכל אבל שרוני...תמיד אנחנו אומרים שלא ניהיה כמו ההורים שלנו ולפעמים אני מוצאת את עצמי מתנהגת כמוה

משווים אלי לשלילה

אני דווקא אוהב את ההשוואת בן אחים הבעיה היא שאני תמיד הדוגמא הרע ההורים שלי ואמרים לאחים שלי אם תעשו X Y Z ...תהיו בסוף כמו גרב. והרי אתם לא רוצים את זה נכון!!! אבל אני בכל זאת שמח להוות דוגמא לאחים שלי-אפילו אם זה דוגמא איך לא צריך להיות :)

אמנם זה נעשה באופן עקיף

אבל עדיין היה ברור לי שההורים משווים אותי לאח הגדול בקטע של "תראי איך הוא משקיע בלימודים ולכן הוא תלמיד מצטיין, ואת מחפפת". כשהגעתי לתיכון הם הבינו שאין מה לעשות, ושממוצע 12 לא יהיה לי, אם כי יצאתי עם בגרות יפה בהחלט.

משוואות בשני אחים ../images/Emo8.gif

באיזשהו מקום אני חושבת שהיו הרבה השוואות ביני לבין אחותי בעיקר של "למה את לא כמוהה יותר| וכו".

allheart

New member
אני שונאת את ההשוואות האלו

סבלתי מזה כשהייתי קטנה.. וגם כשגדלתי יותר . אמא שלי לא הבינה איך יצאתי כל כך שונה מאחותי הגדולה...

למעלה