בוקר טוב והתייעצות לא קלה...

dorlim

New member
בוקר טוב והתייעצות לא קלה... ../images/Emo4.gif

בעקבות הדיון מאתמול (תודה על התשובות), הבנו שאנחנו צריכים להפיק אירוע בתקציב מצומצם יותר, שיענה על האפשרויות שלנו ולכן החלטנו להקדים את החתונה לדצמבר. עכשיו, אנחנו צריכים עזרה ורעיונות למקומות יפים, עם אוכל ברמה ובמחירים סבירים המתאימים לחורף. אחד הדברים שחשובים לנו מאד הוא איזורים פחות או יותר מוגדרים לחופה, לקבלת פנים ולהמשך האירוע. תודה מראש על העזרה

dorlim

New member
אם אפשר אז גם חוות דעת על המקומות

הבאים: בין הכרמים נחשונית או כל מקום עם טווח מחירים דומה (30-33 דולר למנה, אולי אפילו קצת יותר)

אתי@

New member
את "נחשונים" לא אהבתי למרות שאני

יודעת שהרבה אנשים חושבים שהמקום נהדר. המקום יפה, אבל לא מדהים והאוכל בינוני. "בין הכרמים" גם יפה וגם טעים ואם זה המחיר שם, אז זה ממש שוה. העניין הוא שאני לא יודעת איך שם בחורף, כי בקיץ האזור של קבלת הפנים יפה מאוד, והאולם קצת פחות. אני מאוד אוהבת את "ירוק על המים" שנמצא ממש ליד "בין הכרמים". מקום יפיפה וגם טעים מאוד. השירות מצוין, היחס נעים - מקום על הכיפק, אנחנו מצטערים שלא סגרנו שם...

petel

New member
אנחנו מתחתנים בגני כנען

שזה בקיבוץ נען ליד צומת בילו. המחיר בקיץ יקר יותר מהתקציב שלך, אבל אני יודעת שתמיד בחודשי החורף המחירים הרבה יותר זולים. שווה ללכת לראות, אולי ילכו לקראתכם גם במחיר. בקיץ הרבה יותר קשה לנהל משא ומתן כספי כי המקומות די מלאים, אבל בחורף הגנים / אולמות מאוד משתדלים ללכת לקראת הזוגות ולסגור עסקאות. אנחנו מאוד ממליצים על המקום - למרות שאנחנו לא הכי אובייקטיביים בעולם, אנחנו פשוט נדלקנו עליו מהרגע שראינו אותו...

dorlim

New member
גני כנען בחורף

ראינו את המקום ומאד אהבנו לקיץ ולתקופות מעבר, השאלה היא איך זה בחורף? מתי אתם מתחתנים שם?

אתי@

New member
היינו שם באפריל כשעדיין די קר

תראו, הכל עניין של טעם. אני מאוד אוהבת גנים, ובגני כנען מאוד מאוד יפה. אבל, ברגע שמכסים את הגן באוהל הוא מאבד מהיופי שלו, כי כל הצמחייה והטבע נשארים מחוץ לאוהל. החופה באפריל היתה בחוץ (והיה נורא קר), מה שמאוד מאוד תרם ליופי של המקום, אבל השאלה היא מה עושים שם בדצמבר... בטח החופה תהיה בתוך האוהל. כדאי לקחת את הדברים האלה בחשבון וללכת על מקום שהוא מעוצב ויפה גם בחורף.

petel

New member
אנחנו מתחתנים ב - 13 לספטמבר

ובתאריך הזה הגן עדיין פתוח. בדצמבר הוא כבר מקורה. אנחנו סגרנו שנה מראש, ובמהלך השנה האחרונה יצא לנו להיות שם די הרבה פעמים, וגם בחורף. לדעתי הרבה יותר יפה בקיץ כשפתוח, כי מדובר בגן, אבל גם בחורף מאוד יפה שם, ואני חושבת שאם יש יום יפה ולא קר מידי אפשר לעשות את החופה בחוץ. בחורף יש אוהל מקורה, שמעוצב מאוד יפה, יש ספירלות גדולות של נרות שתלויות מ"תיקרת" האוהל ונותנות אווירה חמה ונעימה במקום. קצת קשה להסביר את זה אבל בטח יש להם תמונות של המקום בחורף או ווידאו שהם יכולים להראות לכם. אני עוד לא יכולה להמליץ כמישהי שכבר התחתנה, אבל היינו שם גם בטעימות וגם בחתונה של חברים (שאנחנו שלחנו לשם...) והיה ממש טוב, כך שלנו זה חיזק את התחושה החיובית לגבי המקום.

שירי71

New member
גן האמנים - האזור המקורה

עם העיצוב המתאים המקום נראה פיגוז האוכל מעולה והשירות גם כן המחירים בחורף (שניה אני אבדוק): משהו כמו 37 לפני מעמ לימי שני עד רביעי ממליצה לכם קודם ללכת לראות מה יש שם ומה מקבלים

pumpkin

New member
מסקנות שלי לגבי מקום לחורף

אנחנו מהתחלה רצינו להתחתן בחנוכה הינו רק בשני גנים ויתרנו על הרעיון של גן מהסיבות הבאות: 1. בחורף הגן בעצם הוא אוהל 2. כשיורד גשם הדפיקות על האוהל יכולות לצור הרבה רעש 3. כשאתה בא היום לגן אתה לא רואה את האוהל, אומנם מראים לך תמונות ,לי זה נראה וירטואלי מידי. 4. הדרכים לגני ארועים הם בד"כ מכורכר כולל החניה - יכול להפך לבוץ בעת גשם 5.לפי דעתי עדיף להתחתן באולם מאשר באוהל - זה פשוט נראה יותר טוב ולא יותר יקר.

אתי@

New member
צודקת, זה היה השיקול שלנו להתחתן

באולם. לדעתי באוקטובר קר מידי למקום פתוח (ותסלחו לי שאני מתחשבת בקשישים והמבוגרים שלא רוקדים ומשתוללים) ולכן החלטנו ללכת על מקום סגור.

petel

New member
יש בזה משהו

אני פשוט תמיד חלמתי להתחתן בגן פתוח תחת כיפת השמיים והכוכבים, ולכן היה לנו ברור שמתחתנים בקיץ. אבל אם מתחתנים בחורף, אז אולי עדיף אולם יפה על פני גן מקורה. אין ספק שהגנים יפים יותר בקיץ כשהם פתוחים, יש אפילו גנים שלא פועלים בחורף - אין להם אוהל. אבל בכל זאת יש מקומות שגם עם האוהל נראים טוב - אם אני לא טועה בגני כנען האוהל מכסה גם חלק מהדשא והצמחייה וגם "הקירות" שלו שקופים כך שזה בכל זאת שונה מאולם. אולם פשוט משדר אווירה שונה מאשר גן, זה תלוי מאוד בההעדפה האישית של הזוג

dorlim

New member
עניין של העדפה אישית

גם אני תמיד חלמתי על חתונה בקיץ בגן פתוח, אבל לאט לאט אני מבינה שחלומות לחוד ומציאות לחוד: זה עבר מגן פתוח לגמרי, לרק חופה בחוץ וכעת עם בחינת האפשרויות הכלכליות... כנראה שגם על החלום הזה אצטרך לוותר
באופן אישי שנינו מעדיפים גנים וגם האפשרות של חורף מבחינתנו נראית רלוונטית יותר כשמדובר בגן מקורה, שבאמת משדר אווירה שונה.

אתי@

New member
יש גנים שהם מקורים כל השנה

לא פורסים עליהם אוהל בחורף, אלא הם כל השנה בתוך מבנה. לדוגמא - בוסתן אליה, גן הורדים. בוסתן אליה הוא גן בתוך מבנה עץ וזכוכית, וגן הורדים הוא גן בתוך "חממה". הסיבה שאני מציעה לכם ללכת על גן כזה, היא שאם הוא יפה לטעמכם אז הוא יפה כל השנה... לא רק בקיץ!

dorlim

New member
נשמע מעניין מאד

נשמח לקבל פרטים נוספים ביחס לשני המקומות: מיקום, איכות, טווח מחירים (אם ידוע) וכו´

אתי@

New member
שני המקומות בראשון

לא הייתי בארוע באף אחד מהם, אבל התעניינתי כשחיפשנו מקום להתחתן בו. קצת פרטים כולל מחירים (למרות שאולי אני טועה במחיר): "גן הורדים" יפה אבל קטן - הם אומרים שנכנסים שם 600 איש, אבל לא הצלחנו לדמיין איך יכנסו לשם 400 איש!!! המחיר שלהם לאוקטובר היה אז 40$ (אם אני לא טועה) לפני מע"מ, והם מוכנים לעשות הנחות. "בוסתן אליה" - יפה, מאוד גדול ומרווח, המחיר 38$-40$ (לא זוכרת) לפני מע"מ. לרויטל של לירון יש יותר פרטים כי היא מתחתנת שם בשבוע הבא...

למעלה