בוקר טוב וחג שמח לכולם
R Rebeccan New member 26/9/07 #2 ../images/Emo42.gif חג שמח ../images/Emo29.gif הלילה ירח מלא הלילות בהירים ונעימים שיהיה חג שמח ורגוע שלום על ישראל ושיחזרו - כך בחטף ובשקט - הבנים החטופים ושנדע לפחות משהו טוב אחד על הנעדרים שתהיה שמחה בלב גם לאמהותיהם
../images/Emo42.gif חג שמח ../images/Emo29.gif הלילה ירח מלא הלילות בהירים ונעימים שיהיה חג שמח ורגוע שלום על ישראל ושיחזרו - כך בחטף ובשקט - הבנים החטופים ושנדע לפחות משהו טוב אחד על הנעדרים שתהיה שמחה בלב גם לאמהותיהם
פ פלפל שאטה New member 26/9/07 #3 בוקר טוב וחג שמח !!!! החג אנחנו מתארכים אצל חברים בישוב אלעזר ליד ירושליים .. יש פה אולי גולש מהישוב ? נעשה מפגש פורום בסוכה יום מקסים לכולם
בוקר טוב וחג שמח !!!! החג אנחנו מתארכים אצל חברים בישוב אלעזר ליד ירושליים .. יש פה אולי גולש מהישוב ? נעשה מפגש פורום בסוכה יום מקסים לכולם
Z zhavaeli New member 27/9/07 #6 פלפל שאטה חג שמח , חשבתי לבקש ממך שיזמינו אותי גם אולי יצלכו להאריך אותי גם . חסר כמה סמ`. הכל בהומור כמובן.
פלפל שאטה חג שמח , חשבתי לבקש ממך שיזמינו אותי גם אולי יצלכו להאריך אותי גם . חסר כמה סמ`. הכל בהומור כמובן.