בוקר טוב וחג שמח לכולם...

noosh1

New member
בוקר טוב וחג שמח לכולם...

יש לי שאלה לגבי החופשה של הפיליפינים - זה נכון שהם בחופשה מהיום ועד ל 9 לחודש? מהיום החל מאיזו שעה? ועד מתי ב 9 לחודש?

ronnyw

New member
לוח החופשות

שלום לך, הפיליפינית שלי דיברה על השבוע הבא... אבל היא לא מתכוונת לקחת חופשה (מקבלת תשלום עבור ימי חג בביתינו), ככה שאולי הדיוק לא היה חשוב לה. מציעה לך לחפש את לוח החופשות שלהם באינטרנט (הייתי עושה זאת, גם לטובתי, אבל אני בחו"ל ומשלמת הון עבור שרותי אינטרנט...) באתר "קו לעובד" או בשגרירות שלהם. אם תמצאי - אנא ספרי.. המשך חג שמח ושקט.

noosh1

New member
תודה על התגובה...

אכן חיפשתי ומצאתי באינטרנט... בלוח החופשות כתוב שהחג שההם הוא מה 5 ועד ל9 לאפריל.. עכשיו אני מרגישה לא טוב עם זה שהיא אמרה מה 4, ואכן יצאה אתמול לופש... יכול להיות שהחג הוא ב 5 והחופשה שלהם מה 4, או שסתם אמרה לי??? מצרפת עבור כולם את לוח החגים..

../images/Emo24.gifרוני'לה איזה כיף לך החירות

בחו"ל, אם ידעתי שאת נוסעת הייתי אומרת לך שתכניסי אותי במזוודה כי אני קומפקתית וקטנה , כדי להשתחרר מהלחץ של הבית שאנחנו משתעבדים אליו, חה חה חה. יופי מחו"ל את עוקבת אחרי הפורום באמת כל הכבוד לך תראי מה זה מחשב כל העולם בכלי אחד כך ריבונו של עולם כולם אצלו על האצבע הקטנה שלו והוא שולט על כולם ויודע מה נעשה בלב של כולם. לפחות את מבלה מצתלמת ,את יודעת החופש הגדול באוגוסט הפלגנו באוניית הנסיכה, פעם ראשונה בחיי הייתי באמצע הים וראיתי את הים התיכון כל כך גדול ומלא במים ווהוו התפעלתי איך הכדור העגול של כל העולם שיש ברובו מים והמים לא נשפכים ממנו הייתכן? איזה יופי שהאונייה הגדולה הענקית עם כ2000 איש צפה על פני המים כמו תיבת נוח, התפעלתי כמו ילדה קטנה ובירכתי את מי שברא אלה השתבח שמו. אז שיהיה לך רק בשורות טובות ותחזרי בשלום.

ronnyw

New member
ערב מצוין, אריאלה !!

חזרתי מחו"ל לפני כשעתיים - וכבר אני כאן. ניסיתי לעקוב מחו"ל על המתרחש בפורום, אבל לענות היה קשה (ויקר...). בכל אופן שמחתי לקרוא את המסר שלך אלי.... כפי שאת רואה, אני נוסעת הרבה, טוענת מצברים וחוזרת. באופן אבסורדי הנסיעות היום יותר קלות לי, כי הורי כבר לא מצליחים להבין איפה אני, מאיפה אני מתקשרת ובכלל - שניהם (אמא - מזמן. לצערי אבא הולך ומשיג אותה בצעדי ענק) כבר לא ממוקדים ולא יודעים מימינם ומשמאלם... תאמיני לי - נסיעה באניה היא אין ואפס מול הטיסה הראשונה. לראות מטוס בגובה בית בן 4 קומות, בגודל בנין בית הספר שלי, מלא ב- 400 איש, ומתרומם לשמים - זאת חוויה !! (ואני יודעת פיזיקה, יודעת על כוחות עילוי וכל ההסברים והתאוריות. אבל לראות את המטוס מתרומם - זו תמיד חוויה והתפעלות !!) שימשיך לכולנו חג שמח ושקט !! (ועגול, כמאמרה של נילי)

למעלה