הייתי צריכה לחכות שבעלי יצא...
עכשיו הוא בגן שעשועים עם הפשוש, אז אני יכולה לספר: לא הלכנו באמצע - הם דווקא התנהגו יפה! רק שבגלל שהמקומות די קבועים יצא שכולם התיישבו והנסיך נשאר לעמוד. אז ביקשתי מאחות של גיסתי לזוז קצת הצידה ולפנות מקום לנסיך והיא התנפלה עלי: אין מקום לילדים שלנו, לא סידרו טוב את מקומות הישיבה. (הן הושיבו את שני הקטנים שלהם (שנה+) בראש השולחן וישבו משני צדדיו - כשראש השולחן היה מתוכנן למבוגר והפינות לתינוקות). אז שאלתי אותה אם היא חושבת שהנסיך יעמוד כל הארוחה והמפגרת ענתה: מה אני אעשה, אין מקום. אבל פרט לזה היה בסדר. והיה עוד קטע עם האהבלה הזאת (היא לא ממש משפחה היא אחות של גיסתי, ומכיוון שהן עולות חדשות ואמא שלהן בחו"ל היא מגיעה לחמותי כמעט כל שבת): הבת שלה גדולה מהפשוש בשבועיים והם שיחקו ממש יפה. הם דיברו אחד עם השני, רצו ביחד, קפצו, צעקו, רקדו, התחבקו והתמזמזו. בעלה ואני צחקנו על הרומן החדש הנרקם לנגד עינינו, חמותי שאלה מי יאנוס את מי (כי הילדה ענקית לגילה והוא קטן לגילו), ואני בצחוק אמרתי לבעלה (אבא של הילדה): אני מקווה שהיא עם גלולות, שלא תבקשו שאשלם על ההפלה! היא התנפלה עלי: יש לך לפעמים כאלה יציאות! איך את מדברת על הבת שלי! אם היו לך בנות גם את היית רגישה לנושא! בעלה עשה לי תנועות עם הפנים (בלי שתראה) של אחד שלא מבין מה נחת על אשתו, ואני אמרתי לה: גם לבעלך יש בת והוא דווקא חשב שהבדיחה מצחיקה... אבל עוד מעט נוסעים להורי וזה יהיה ממש כיף. תהיה שם סבתא שלי (בת 99) שכל כך כואבת את חייו המסובכים של הנסיך, והיא כל כך תשמח לגלות שהוא סוף סוף נוסע איתנו בשבתות וחגים. חג שמח לכולם.