בוקר טוב וחג שמח

bimbo.

New member
בוקר טוב וחג שמח../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

מנורה יקרה, ברוך שובך!! התגעגעתי מאוד. יש לך בוודאי המון המון מה לספר. לאט לאט, חמודה. תנשמי עמוק, קחי ספל קפה עם עוגה (לא מוכרח להיות גבינה
) וספרי חוויות. קבלי בנתיים זר פרחים

bimbo.

New member
סבאאורי, אתה חסר לנו../images/Emo141.gif

נשמח מאוד אם תקפוץ לבקר לעיתים קרובות יותר

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

לאחר התאוששות מעודף האוכל הרי לכם בדיחה מתאימה Awful 4-Letter Words! A young couple got married and left on their honeymoon. Back at home for a few days, the bride called her mother. "Well, how was the honeymoon?" asked the mother. "Oh, Mama," she replied, "the honeymoon was wonderful! So romantic..." Suddenly she burst out crying. "But, Mama, as soon as we returned, Sam started using the most horrible language. He's been saying things I've never heard before! All these awful four-letter words! You've got to come get me and take me home! Please, Mama!" "Sarah, Sarah," her mother said, "calm down! Tell me, what could be so awful? What four-letter words has he been using?" "Please don't make me tell you, Mama," wept the daughter, "I'm so embarrassed! They're just too awful! You've got to come get me and take me home! Please, Mama!" "Darling, baby, you must tell me what has you so upset. Tell your mother these horrible four-letter words!" Still sobbing, the bride replied, "Oh, Mama ... words like cook, wash, iron, and dust..."

izuizu

New member
חג שמח

This one only jews understand ! Kisses, Gina Conversion גם לי יש אחת. מה דעתכם ? A Christian girl in love with a Jewish guy agrees to change her religion. She goes to a Rabbi for instruction. Rabbi: You will learn how to light the candles, keep two sets of Dishes, keep a kosher home, and a few other simple things. Girl: That sounds easy to me. I can do that. Rabbi: The last thing is, you must go to a mikva. Girl: Mikva, what's that? Rabbi: It's a pool of water and you must immerse yourself completely for a few seconds. Girl: I'm sorry, I have a phobia about putting my head under water. I'll go in the pool but I can't put my head under water. Will that be all right? Rabbi: That will be okay. You will be Jewish but you will still have a Goyishe kop!!! ____________________________________________________ IncrediMail - Email has finally evolved - Click Here

emmy5

New member
בוקר טוב,חג שמח ידידי...../images/Emo172.gif../images/Emo39.gif

אז יש שעורים באנגלית ...דנוש ,יזו יופי של בדיחות ...במיוחד אהבתי לראות את בימבו עם שלושת החברים הנחמדים ..יום נעים ושמח .

dani 123

New member
ועוד בדיחה בעיקר לנשים

Three men walking through the woods get lost and find themselves at a raging river. As night begins to fall the men turn to prayer. 1st man: Dear God, please help me to cross this river. *Poof* A rubber raft appears and the man paddles and fights his way across taking five hours. 2nd man: Dear God, please help me to quickly cross this river. *Poof* A wooden boat appears and he rows across to the other side of the river taking three hours. 3rd man: Dear God, please give me the presence of mind, the courage and ability to make it across the river. *Poof* The man changes into a woman, she reads the map, and walks over the bridge.

jacobf2

New member
בוקר טוב וחג שמח.

זוכרים את בצל ירוק,זמרי החוף,שמעון ישראלי,שורש כל רע ולהקת זרקור
רוצים לשמעם שוב
קחו קישור.

pazi66

New member
חג שמח לכולם,כמה חדשות טריות

הריסת הבתים ברפיח במסגרת פרויקט בינוי נפתלי גוטמן מדווח מאתר הבנייה, רפיח. הריסת הבתים ברפיח מתבצעת במסגרת פרויקט פינוי ובינוי (בערבית זה פעמיים בינוי) שבמסגרתו ייבנו עשרות יחידות דיור ונופש וקזינו. היזם דודי אפל אמר לנו: "אני לא מבין על מה הפלסטינים מתלוננים נחפור להם תעלות כמו בוונציה, נקים להם קזינו ומלונות. הם צריכים להודות לנו." מדובר צה"ל נמסר כי הבתים שנהרסו לא קיבלו טופס 4, לא עברו בדיקה של מהנדס ומכבי אש ואינם עומדים בתקני הבניה וכללית רמת הבניה נראית כמו עבודה שב"ס אישר ליגאל עמיר להתייחד בקשתו של יגאל עמיר להתייחדות עם אישתו לעתיד, לריסה טרימבובלר אושרה חלקית ע"י שב"ס. בקשת ההתייחדות אושרה אבל לא עם לריסה. עמיר יוכל להתייחד עם ג´ונגו זולו ובומבה , 2 שוהים בלתי חוקיים מניגריה שהביעו הסכמה להתייחד איתו. לאחר ששמע את תשובת השב"ס חזר בו אך תחינותיו (כמו צרחותיו לאחר שהניגרים נכנסו לתא) לא נשמעו וכמובן לא נענו. נחקרה החתולה של משפחת עמיר חתולת משפחתו של יגאל עמיר נחקרה אתמול ע"י השב"כ לאחר שהגיעו ידיעות שהיא מתכננת לשרוט שרים בממשלה. לדברי גורמים בשב"כ נשמעה לריסה אומרת מספר פעמים: "מיאו, מיאו" וזה מתחרז עם נתניהו ולכן עלה חשדם. בימים הקרובים תחקר הכבשה של משפחת עמיר שנשמעה אומרת: "מה,מה" שזה מתחרז עם אפרים סנה. מהשב"כ נמסר שאין קשר בין החקירות ליגאל עמיר וכל חתול שישמיע "מיאו" יעצר מיד לחקירה משאל הליכוד יכריע בתיק שרון משאל חברי הליכוד תופס תאוצה. אם המשאל יצליח יתכן וההחלטה על הגשת כתבי אישום נגד שרון ובניו תוכרע גם במשאל. לשכתו של ראש הממשלה הגיבה: " מני מזוז רצה להתייעץ עם כמה שיותר אנשים אז למה שלא יתייעץ עם מאות אלפי מתפקדי הליכוד? ". בליכוד ישקלו הצעות נוספות למשאל מתפקדים כמו: העלאת הריבית במשק, בחירת הזוכה ב"כוכב נולד 2" ו"האקדמיה לצחוק" ויתכן שבבחירות הקרובות לכנסת יצביעו רק מתפקדי ליכוד.

offe

New member
בוקר מאיר את שמי חיינו ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif|שמש

בוקר זהוב, בוקר חגיגי ואני ספונה בין קירות ביתי מול מחשב מקרין הודעות ממקלדת ידידים וידידות. לאחר ליל ארוחות שחיתות תאכלו קלות לבן ותות עוגת גבינה ללא סוכר כן גם כך אפשר מהיום - דייאטה.
גדול offe

emmy5

New member
פזי, לכל צחוק ,האמת שלו ...../images/Emo151.gif

יש אמת לכל דבר ...

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב וחג שמח לכולנו../images/Emo173.gif../images/Emo141.gif

שלום כולם כיף לראותכם פה,
אתמול בחצות הלכנו לתיקון חצות. היו די הרבה אנשים, המון אווירה והמון מאכלים טובים שנשות בית הכנסת מכינות למתפללים. הדברים שנאמרים ונלמדים מאוד מדברים אל ליבי ומאוד נהניתי. החניתי את המכונית קרוב ככל האפשר לבית הכנסת וכשיצאתי לא הייתה מכונית. אוי ווי, אפילו ארנק לא לקחתי רק דחפתי שטר לתיק כדי שיהיה. בחורה אמרו לי שהיה גרר ולקח מכוניות, והציעה לנו טרמפ לחניון. הגענו לחניון מול הדולפינריום בתל אביב, נו, מה אומר חוק מרפי? המכונית בחניון רידינג. רצנו החוצה, מונית הגענו לרידינג. ראיתי את המכונית מרחוק. 260 שקל שחרור ועוד טופס של 250 קנס שאני צריכה לשלם תוך 3 חודשים. נהג המונית אמר לנו שפעם ראשונה הוא לוקח אנשים עם מצב רוח טוב אחרי גרירה. אמרתי לו: יש לי 2 ברירות, בשתי ברירות הכסף לא יחזור. אז למה לבכות? וחוץ מזה בתחילה חשבתי שגנבו לי ואין לי ביטוח מקיף. אז הנה כאילו ב 510 שקל בשני תשלומיםקניתי מכונית טובה, אז למה לבכות?
חג שמח לכולם

offe

New member
מכל לימון עושים לימונדה ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

emmy5

New member
יעלי ,זה קרה שנסעת עם מכונית בחג

חה חה חה , לא יודעתי שהולכים לבית הכנסת בלילה

pazi66

New member
הבדיחה היומית../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

ישו החליט לעשות סיבוב וביקור בגן עדן. עובר מענן לענן ומדבר עם היושבים על כל אחד מהם. לפתע הבחין באיש זקן יושב ומגלב עם סכין בחתיחת עץ קטנה. שלום לך, מה שמך עונה הזקן "יוסף|" - "ומה המקצוע שלך?" אני נגר. -"היו לך ילדים על האדמה?" בבואדי היה לי ילד! שיצרתי במו ידיי! ואפילו בלי עזרת אישה!!! ועד היום הוא מאד מפורסם שם על האדמה. ישו מסתכל על הזקן האפור של האיש וקורא בקול :"אבא!...אבא...! הזקן קם מחבק אותו וצועק "פינוקיו !....פינוקיו...!

למעלה