בוקר טוב וחג שמח

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בוקר טוב וחג שמח ../images/Emo24.gif

מקבץ אנקדוטות מחדרי ההרצאות באוניברסיטה הקישור המקורי בסוף #733+ (75) - סטודנטית: "יש שנאים שמזמזמים כשהם עובדים. למה ?" מרצה: "גם את היית מזמזמת אם היו לך 50 מחזורים בשניה..." מבוא להנדסת חשמל 1, המחלקה להנדסת חשמל ומחשבים, אונ' בן-גוריון #407+ (69) - פרופסור: "מה אתם חושבים? אני צריך להרשות למאחרים להיכנס?" סטודנט: "מה אתה רוצה? ככה חינכו אותנו!, ביסודי שאיחרנו, שאלו אותנו, מה אתם סטודנטים?!" האוניברסיטה העברית בי-ם, סטיסטיקה לסטיסטיקאים, שנה א' #260+ (60) - מתרגלת באלגברה: "ערכים עצמיים זה מאוד קל - אתה פשוט צריך לזכור מאיפה אתה יוצא ולאן אתה הולך." סטודנט: "כן - אני יוצא מדעתי והולך להכשל." (טכניון.) #867+ (43) - מרצה מצייר פונקציה על הלוח ומתאר אותה:" יש לי חצי ביצה אינסופית...." סטודנט: "אתה לא חושב שזה קצת יומרני...?!" 1996, אינפי' 2, אוניברסיטת ת"א + (168)- מרצה באחת ההרצאות: "בשעת פליטת הזרע אצל הגבר הזרעונים נעים בתוך מעטפת של סוכרים שמגינה עליהם." מיד מרימה ידה אחת הסטודנטיות ושואלת: "רגע, אז למה בכל זאת יש לזה טעם מריר?" ... *דממה בקרב הנוכחים* [סטודנטית נהיית אדומה מאוד...] (פקולטה לביולוגיה, טכניון) #701+ (26) - (במהלך פיתוח של אחת מנוסחאות לגרנז') סטודנט: "איך אתה אומר שזה שווה לזה?" המרצה: "זה לא אני, זה לגרנז'. אם תשאלו אותי, אני בחיים לא הייתי אומר דבר כזה!" משוואות דיפרנציאליות רגילות, טכניון. #795+ (28) - מרצה רואה סטודנט שנרדם בשיעור ומעיר לחבר שיושב לצידו מרצה: תעיר אותו ומהר סטודנט: אתה הרדמת אותו, אתה תעיר האוניברסיטה העברית בירושלים, קורס מבוא לעיתונות, מגמת תקשורת ועיתונות

r66

New member
אני בסדר גמור יחסית אליכן../images/Emo3.gif

Y איזו מתקפת רשעוֹת כאן
אני יושבת במשרד והמומה ממה שעיניי קוראות
הכי אני מתפלאה על סימונה, דוקא החזקתי ממנה
מדי פעם אציץ עליכם, רק לראות כמה רחוק תגיעו
בינתיים צריך להתפרנס.....יאלללה ביייי

pimpf

New member
ושימי עוד קצת בדיחות...

את קורעעעעת אותי על הבוקר
חבל שהסניליות מונעת ממני לכתוב יציאות של מרצים שלי באוניברסיטה, שלפעמים הם מספרים בדיחות, שחונקות אותנו מצחוק, מבלי לשים לב אפילו... ואז הם תוהים "מעניין כבר מה אמרתי..."

חלבינה

New member
מה הפליאה ומה חדש?

מי שרעה היא רעה, פודינג, סימונה וכל מרעיהן.

r66

New member
זה רק מוכיח שאינטרנט הוא מקום

עלוּם וצריך לקחת הכלללללללללל בערבון מוגבל, בפרופורציות הראויות......

חלבינה

New member
נכון, אפילו מר פיסטוק כבר הופיע

במלוא פיסטוקיותו. כל הפרוורטים מוצאים להם פינה באינטרנט.

פו דינג

New member
חלבינה- - מספיק עם הקטעים האישיים

לא מתאים לך. את יודעת שגם לך יש בעיות אישיות ומישהו עלול להזכיר אותן אוהבת אותך הרבה

חלבינה

New member
מספיק תגידי לסבתא שלך

את עדיין לא מחלקת הוראות כאן, ארד לחייך בכל הזדמנות עד שתתפוגגי לך עם שלל הניקים שלך כי את טיפוס מאוס. את לא תהרסי פורום בגלל התיסכולים שלך, לכי לך למקומות אחרים ותפרקי אותם שם.

דביבון4

New member
לכי את מכאן חלבינה מחפשת מירבות

ששששששששששששששששששששששששששששששששש

פו דינג

New member
גם אם תנסי לפגוע, אני ../images/Emo23.gif אותך

אפילו למאקי ו-לWAN אני לא מאחלת חס ושלום כל רע במישור האישי. אוהבת את כולכן .שיהיה חג של אושר ואיחוד לכבוד חג הפורים. נזכור שהרוע האמיתי הוא אצל העמלקים וההמנים שמסביב ואנחנו צריכות לזכור זאת. ולחלבינה המתוקה,עוד הערה - סבתא שלי עליה השלום לא יכולה לקבל הוראות כי הנאצים שרפו אותה.

חלבינה

New member
הטירוף בהתגלמותו

לכי לרקום גובלנים או מצאי לך קצת תוכן בחיים, את כבר משעממת ולא שולטת במילים.

למעלה