מפחיד לגמרי.
לגבי רוחות ראיתי ממש לאחרונה סרט ממש מעולה, "האביר הירוק". מומלץ ביותר.
ושם יש קטע שהכי מצא חן בעיני, שהגיבור מגיע לאיזה בית ושם נתקל בבחורה.
מדברים ומפה לשם מסתבר שהיא רוח. זה מילא אבל מסתבר שהיא פמיניסטית.
בהתחלה הוא נבהל ושולח יד לגעת בה, כנראה בשביל לראות אם היד עוברת דרכה.
היא תוקעת בו מבט ואומרת בתוקף "אל תיגע בי!"
אחר כך היא אומרת לו שהיא צריכה את העזרה שלו. פעם איזה גבר בא לבית וניסה לאנוס אותה. היא נלחמה בו והוא כרת את ראשה, וזרק אותו לאגם סמוך.
היא מבקשת מהגיבור שימצא את הראש שלה באגם ויביא לה אותו.
הוא נורא סקרן ושואל אותה "מיי-ליידי את אדם או רוח?" והיא עונה "מה זה משנה?"
צודקת.
אז הוא אומר לה "אם אביא לך את הראש שלך, מה תתני לי בתמורה?"
עכשיו הרוח הפמיניסטית שלנו ממש עצבנית, ואומרת לו "למה אתה שואל אותי את זה? למה שתשאל אותי דבר כזה?"
בכל אופן הוא צולל ומוצא את הראש ומביא לה.
כאמור אחלה סרט.
זה לא סרט שרואים בשביל הסוף.לא עומדת במתח..
אז התישבתי
מה הסוף?
מעניין הרעיון של סופים אפשריים.זה לא סרט שרואים בשביל הסוף.
גם האמת לא מראים את הסוף.
יש שם שיטה שמראים סופים אפשריים. נגיד בשלב מסויים הגיבור נשדד ע"י גנבי דרך והם קושרים אותו ביער. המצלמה עושה סיבוב 180 מעלות, חוזרת אליו ורואים שלד. הוא מת שם קשור. אחרי כן המצלמה עושה סיבוב 180 בחזרה, ורואים אותו שוב חי, ומתחיל לעבוד על להשתחרר.
אז ככה סופים אפשריים.
הסוף הממשי אנחנו לא יודעים.
יש ביוטיוב כאלה שמסבירים את הסרט כי כנראה הוא לא ברור מאליו. אני חושב שהבנתי אותו אבל אולי לא.
בקיצור סרט טוב.
לא ידוע. הסוף הסופי האפשרי, שנובע מהחלטה חשובה שקיבל הגיבור, והיתה שגויה, היה סוף רע.מעניין הרעיון של סופים אפשריים.
אפשר לבחור לפי מצב הרוח.
יש גם סוף טוב? (לא כמו במחזה?)
הם אשכרה הולכים טריק אור טרייט? מגניב. כשחייתי בארהב המליצו לא לתת לילדים לדפוק על דלתות לא מוכרות, בגלל כל מיני מעשים אמריקאים מגיעילים (סכיני גילוח בעוגיות, וכאלה)החג מתפשט לו קצת באיזורי הבורגנות השבעה והמשועממת צפה בקובץ המצורף 36215 צפה בקובץ המצורף 36217
החג מתפשט לו קצת באיזורי הבורגנות השבעה והמשועממת צפה בקובץ המצורף 36215 צפה בקובץ המצורף 36217
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.