בוקר טוב וחג שמח

צליליתה1

Well-known member
למה התחפשתם?

נדמה לי שכבר דנו בסוגיה, אבל לא נורא, תמיד אפשר להרחיב, פמקין פאי, בעד או נגד?
(נגד!!!)

1635664583685.png

אבח"י

Well-known member
בקר מקסים.
כך ברכתי את העולם ב- טוויטר-
בקר נהדר. בקר אפור, מעונן ומלא גשם. ריח נהדר באוויר הנקי, תעלות הניקוז ופתחי הניקוז עדיין מכילים את כמות המים שירדה. סוף אוקטובר תחילת נובמבר, חודש נישואיי, חודש של שמחה גדולה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בקר מקסים.
כך ברכתי את העולם ב- טוויטר-
בקר נהדר. בקר אפור, מעונן ומלא גשם. ריח נהדר באוויר הנקי, תעלות הניקוז ופתחי הניקוז עדיין מכילים את כמות המים שירדה. סוף אוקטובר תחילת נובמבר, חודש נישואיי, חודש של שמחה גדולה.
לא יודע לכבוד מה השאלה אבל אני אהיה בערך בעוד 10 דקות על התחפושת הזו.

20211031_102917.jpg

סופהו 1

Well-known member
אחרי שאתה פורק הכל, אתה משוויץ ואומר- ואני הורדתי... ..ק"ג?

תהנה
|4U|

קלייטון.ש

Well-known member
לא יודע לכבוד מה השאלה אבל אני אהיה בערך בעוד 10 דקות על התחפושת הזו.

צפה בקובץ המצורף 36207
מפחיד לגמרי.
לא הייתי רוצה לפגוש אותך לבוש ככה באמצע רחוב חשוך, אלא אם הראשונה איתי.
(אני מבין שאתה לא הולך עם התלבושת הזו ברחובות, ואיפה שאתה הולך איתה אין סיכוי שתפגוש אותי, עם הראשונה או בלעדיה, אז זה בסדר).

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מפחיד לגמרי.
לא הייתי רוצה לפגוש אותך לבוש ככה באמצע רחוב חשוך, אלא אם הראשונה איתי.
(אני מבין שאתה לא הולך עם התלבושת הזו ברחובות, ואיפה שאתה הולך איתה אין סיכוי שתפגוש אותי, עם הראשונה או בלעדיה, אז זה בסדר).
ככה זה על אמת.

סלפי מהיום בצהרים.

IMG_7811.JPG

קלייטון.ש

Well-known member
לגבי רוחות ראיתי ממש לאחרונה סרט ממש מעולה, "האביר הירוק". מומלץ ביותר.
ושם יש קטע שהכי מצא חן בעיני, שהגיבור מגיע לאיזה בית ושם נתקל בבחורה.
מדברים ומפה לשם מסתבר שהיא רוח. זה מילא אבל מסתבר שהיא פמיניסטית.
בהתחלה הוא נבהל ושולח יד לגעת בה, כנראה בשביל לראות אם היד עוברת דרכה.
היא תוקעת בו מבט ואומרת בתוקף "אל תיגע בי!"
אחר כך היא אומרת לו שהיא צריכה את העזרה שלו. פעם איזה גבר בא לבית וניסה לאנוס אותה. היא נלחמה בו והוא כרת את ראשה, וזרק אותו לאגם סמוך.
היא מבקשת מהגיבור שימצא את הראש שלה באגם ויביא לה אותו.
הוא נורא סקרן ושואל אותה "מיי-ליידי את אדם או רוח?" והיא עונה "מה זה משנה?"
צודקת.
אז הוא אומר לה "אם אביא לך את הראש שלך, מה תתני לי בתמורה?"
עכשיו הרוח הפמיניסטית שלנו ממש עצבנית, ואומרת לו "למה אתה שואל אותי את זה? למה שתשאל אותי דבר כזה?"
בכל אופן הוא צולל ומוצא את הראש ומביא לה.
כאמור אחלה סרט.

סופהו 1

Well-known member
לגבי רוחות ראיתי ממש לאחרונה סרט ממש מעולה, "האביר הירוק". מומלץ ביותר.
ושם יש קטע שהכי מצא חן בעיני, שהגיבור מגיע לאיזה בית ושם נתקל בבחורה.
מדברים ומפה לשם מסתבר שהיא רוח. זה מילא אבל מסתבר שהיא פמיניסטית.
בהתחלה הוא נבהל ושולח יד לגעת בה, כנראה בשביל לראות אם היד עוברת דרכה.
היא תוקעת בו מבט ואומרת בתוקף "אל תיגע בי!"
אחר כך היא אומרת לו שהיא צריכה את העזרה שלו. פעם איזה גבר בא לבית וניסה לאנוס אותה. היא נלחמה בו והוא כרת את ראשה, וזרק אותו לאגם סמוך.
היא מבקשת מהגיבור שימצא את הראש שלה באגם ויביא לה אותו.
הוא נורא סקרן ושואל אותה "מיי-ליידי את אדם או רוח?" והיא עונה "מה זה משנה?"
צודקת.
אז הוא אומר לה "אם אביא לך את הראש שלך, מה תתני לי בתמורה?"
עכשיו הרוח הפמיניסטית שלנו ממש עצבנית, ואומרת לו "למה אתה שואל אותי את זה? למה שתשאל אותי דבר כזה?"
בכל אופן הוא צולל ומוצא את הראש ומביא לה.
כאמור אחלה סרט.

לא עומדת במתח..
אז התישבתי
מה הסוף?

קלייטון.ש

Well-known member
לא עומדת במתח..
אז התישבתי
מה הסוף?
זה לא סרט שרואים בשביל הסוף.
גם האמת לא מראים את הסוף.
יש שם שיטה שמראים סופים אפשריים. נגיד בשלב מסויים הגיבור נשדד ע"י גנבי דרך והם קושרים אותו ביער. המצלמה עושה סיבוב 180 מעלות, חוזרת אליו ורואים שלד. הוא מת שם קשור. אחרי כן המצלמה עושה סיבוב 180 בחזרה, ורואים אותו שוב חי, ומתחיל לעבוד על להשתחרר.
אז ככה סופים אפשריים.
הסוף הממשי אנחנו לא יודעים.
יש ביוטיוב כאלה שמסבירים את הסרט כי כנראה הוא לא ברור מאליו. אני חושב שהבנתי אותו אבל אולי לא.
בקיצור סרט טוב.

סופהו 1

Well-known member
זה לא סרט שרואים בשביל הסוף.
גם האמת לא מראים את הסוף.
יש שם שיטה שמראים סופים אפשריים. נגיד בשלב מסויים הגיבור נשדד ע"י גנבי דרך והם קושרים אותו ביער. המצלמה עושה סיבוב 180 מעלות, חוזרת אליו ורואים שלד. הוא מת שם קשור. אחרי כן המצלמה עושה סיבוב 180 בחזרה, ורואים אותו שוב חי, ומתחיל לעבוד על להשתחרר.
אז ככה סופים אפשריים.
הסוף הממשי אנחנו לא יודעים.
יש ביוטיוב כאלה שמסבירים את הסרט כי כנראה הוא לא ברור מאליו. אני חושב שהבנתי אותו אבל אולי לא.
בקיצור סרט טוב.
מעניין הרעיון של סופים אפשריים.
אפשר לבחור לפי מצב הרוח.

יש גם סוף טוב? (לא כמו במחזה?)

קלייטון.ש

Well-known member
מעניין הרעיון של סופים אפשריים.
אפשר לבחור לפי מצב הרוח.

יש גם סוף טוב? (לא כמו במחזה?)
לא ידוע. הסוף הסופי האפשרי, שנובע מהחלטה חשובה שקיבל הגיבור, והיתה שגויה, היה סוף רע.
אבל הוא למעשה לא קיבל את ההחלטה הזו. קיבל אחרת, יותר טובה. הסרט לא מוסר איך זה נגמר. נשאר רק לקוות לטוב.

צליליתה1

Well-known member
החג מתפשט לו קצת באיזורי הבורגנות השבעה והמשועממת צפה בקובץ המצורף 36215 צפה בקובץ המצורף 36217
הם אשכרה הולכים טריק אור טרייט? מגניב. כשחייתי בארהב המליצו לא לתת לילדים לדפוק על דלתות לא מוכרות, בגלל כל מיני מעשים אמריקאים מגיעילים (סכיני גילוח בעוגיות, וכאלה)

סופהו 1

Well-known member
החג מתפשט לו קצת באיזורי הבורגנות השבעה והמשועממת צפה בקובץ המצורף 36215 צפה בקובץ המצורף 36217

באיזור שבו גרה בכורתי (בעיר קטנה ונעימה), לא משועממים בכלל.
המון שיתוף פעולה, עזרה הדדית וציון אירועים שונים בצוותא.
מכיון שיש שם כמה משפחות שהגיעו מארה"ב, הכניסו בין שוק קח-תן, ימי הולדת שכונתיים, ארוחות פיקניק משותפות, טיולים, הדלקת נרות חנוכה, תחרות תחפושות וכד' גם את החג הזה ללוח האירועים.
הגן המרכזי הופך בעזרת השכנים למקום אחר. דמויות ברוח החג נתלות על העצים ומתקני השעשועים. הכיבוד "מחופש" ברוח החג (מקלות בייגלך בצורת אצבעות נוטפות דם-ריבה צצות מסיר מהביל, קלמנטינות בצורת עכבישים וכד).
הורים וילדים מתחפשים. אפחד לא מדבר על קדושים וכדומה. מארגנים משחקים לילדים ולהורים והשמחה גדולה. גם סבתות וסבים שמגיעים יכולים להשתתף בחגיגה. כיף גדול.

נ.ב: חצי שעה אחר הסיום, אין זכר לאירוע. הניקיון והשקט חוזרים למקום וכבר מתכננים את החנוכה השכונתי.

למעלה