בוקר טוב וחג שמח

בוקר משובח

יום קריר אוויר צלול ככה אני אוהבת את מזג האוויר. מחר, יוק, חם

לוסי4

New member
בוקר טוב וחג שמח

שולי עניתי למייל שלך, ספי אתמול הייתי ליד הבית שלך עם נעמ'קה, אח"כ הבנתי למה לא ענית. ועכשיו יש לי חום גבוה, לא יפה לצעוק עלי .

גם לארקדי יש חום כזה - אולי נפתח

חדר בידוד............את תסרגי וארקדי יעשה אוי אוי אוי........... זה יהיה מעניין
))))) ניפגש אז אחרי החג ומקווה שתרגישי טוב............ מתגעגעת כבר.........

88hentai88

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo24.gif

לוסי איזה כיף לראות אותך כאן...

iris3111

New member
מירה תאריך מדוייק עדיין אין רק שזה

יהיה אחרי יום העצמאות. הודעה מדוייקת ושישור בנושא יבואו כרגיל ע'י שרון ושולי. אז... קצת סבלנות.... חבל שאי אפשר פעם בשבוע נכון

deah

New member
אם זה אפשרי שהמפגש יהיה בסביבות

השעה 19.00-19.30 מאד אשמח ולא בימי חמישי

iris3111

New member
וברצינות שרון אני עדיין בקטע של

התחרה בשתי מסרגות. וההצעה שלי היא כזו. קודם לילמוד מה אומר כל סימן וסימן. אני מבינה שהסימנים הם שפה בין לאומית. אז ממש לילמוד אותם וליישם. יש לי כאן לוח וגירים אם יש צורך. ואולי אפשר להוסיף עוד משהו אם ישאר זמן.

88hentai88

New member
נכון , האמת גם אני עדיין

בקטע הזה... אולי הפעם נלך על דוגמא יותר קלה, פחות שורות... ונעבוד על הסימנים וכאלו... נכון... נלך על זה.

האמת האמיתית, אני בתחרה המורכבת

מה הבעיה? אי אפשר לעשות כלום בזמן שסורגים חוץ מלסרוג אותה. ואני? אני חייבת לעשות 30 דברים במקביל או לפחות לראות טלויזיה או לקרוא יחד עם הסריגה. ומה קורה? הגעתי לשורה 7 לפחות 20 פעם ופרמתי. כל פעם אני מחליטה שזו תהיה הפעם האחרונה שאנסה אבל לא מסוגלת להרפות ומנסה שוב. תגידי שרון, האם זו לא הדוגמה הכי מסובכת שקיימת? 35 שורות, כל אחת אחרת, ודוגמה גם מצד שמאל. אין מנוחה לרשעים
מי ישחרר אותי מהאתגר שכנראה לא מתאים לי???????

האמת האמיתית, אני בתחרה המורכבת

מה הבעיה? אי אפשר לעשות כלום בזמן שסורגים חוץ מלסרוג אותה. ואני? אני חייבת לעשות 30 דברים במקביל או לפחות לראות טלויזיה או לקרוא יחד עם הסריגה. ומה קורה? הגעתי לשורה 7 לפחות 20 פעם ופרמתי. כל פעם אני מחליטה שזו תהיה הפעם האחרונה שאנסה אבל לא מסוגלת להרפות ומנסה שוב. תגידי שרון, האם זו לא הדוגמה הכי מסובכת שקיימת? 35 שורות, כל אחת אחרת, ודוגמה גם מצד שמאל. אין מנוחה לרשעים
מי ישחרר אותי מהאתגר שכנראה לא מתאים לי???????

88hentai88

New member
כניראה שאני אושיע אותך עם דוגמא קלה

יותר... אין מה לעשות , החיים זה לא מה שציפינו שיהיו =)

למעלה