בוקר טוב וחג שמייח
ב ברוזונת New member 27/4/05 #4 שיהיה לך טיול מהנה היום../images/Emo13.gif אני עוד מעט יוצאת מכאן לבדיקות עם הרגל
R Rebeccan New member 28/4/05 #8 ../images/Emo29.gif חזרנו מהטיול הנה האחיינית המקסימה שלי טורבו זה כלום לידה השאלה רק - האם לאכול אוכל שאמא הכינה והביאה או צדף שמצאתי בים (מה עושים בים ? אוספים צדפים וטועמים ) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
../images/Emo29.gif חזרנו מהטיול הנה האחיינית המקסימה שלי טורבו זה כלום לידה השאלה רק - האם לאכול אוכל שאמא הכינה והביאה או צדף שמצאתי בים (מה עושים בים ? אוספים צדפים וטועמים ) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
א אחשל New member 28/4/05 #9 חזרנו עייפים, אבל עם ../images/Emo13.gif ענק הנה הדודה המקסימה (שגם הדריכה את הטיול כולו ), מלווה את הקטנטנה שלי במים הקרים... היה פשוט נהדר, והתמונות יועלו עוד מעט בפורום למען הקהילה, בואו לראות .
חזרנו עייפים, אבל עם ../images/Emo13.gif ענק הנה הדודה המקסימה (שגם הדריכה את הטיול כולו ), מלווה את הקטנטנה שלי במים הקרים... היה פשוט נהדר, והתמונות יועלו עוד מעט בפורום למען הקהילה, בואו לראות .