בוקר טוב וחג שמיייייייח

בוקר טוב וחג שמיייייייח ../images/Emo104.gif

בדיוק יש ברדיו את השיר: יום יבוא- הוא כבר בא. הוא כבר בא.....
אז אחרי כל הימים הקשים, סוף סוף הגיע יום שמח שכזה. אתמול צפיתי בטקס הממלכתי וחשבתי תוך כדי על המעבר הזה, שדובר בו בפורום, בין יום הזכרון ליום העצמאות. והאמת- מאד אהבתי את המעבר שנוצר בטקס. הטקס התחיל בצורה מאד רצינית, 'כבדה', ורק אז המשיך לריקודים ולזיקוקים שבסוף. אז איפה אתם בחג? אני- בבית. עובדת על הפרויקט שלי. קשים חיי הסטודנט הישראלי

לקשמי

New member
אני גם כן בבית ../images/Emo13.gif

אתמול בערב בסופו של דבר ישבתי קצת באיזה בית קפה מאוד נחמד ואינטימי. פרסמו שצריכה להיות שם איזה הופעה של להקת ג'אז, אבל עברה שעה מהשעה שהם פירסמו שזה אמור להתחיל וזה עדיין לא התחיל, ואני כבר הייתי עייפה ולא היה לי סבלנות לחכות, אז שילמתי על מה שהזמנתי והלכתי. בכל זאת באמת בית קפה מאוד נחמד, אהבתי את זה שלא היו הרבה אנשים. לא היה לי חשק למשהו המוני כמו במה מרכזית וכו'. גם נורא סבלתי מכאבי גב אז רק רציתי ללכת הביתה לנוח. את הבוקר התחלתי עם מדיטציה יומית ותרגילי יוגה. אני צמחונית, כך שמנגלים זה ממש לא בשבילי, אז סביר להניח שאהיה בעיקר בבית או מקסימום אלך לטייל באיזה מקום, רחוק מריח המנגלים והבשר החרוך.
חג שמח לכולם

BellA עלמה

New member
בוקר אור

נכון לעכשיו אני בבית אלה אם כן יוחלט אחרת. אישית מעדיפה מקומות רחוקים מכל ההמולה והבלגן של המנגלים. אני רוצה להתקדם קצת בעבודות על המחשב ובבית

opalit

New member
חג שמח../images/Emo165.gif

אתמול ראיתי את תחילתו של הטקס וכולי הצטמררתי, זה היום שהכי הכי מתגעגעים הביתה, לדגלים בכל הארץ, למשפחתיות, לאהבה מסביב כאשר עוטפים ונעטפים ע"י מכרים ממשפחות שכולות. מרגישים ציונות ומבינים ששום דבר הוא לא כמו הארץ.

למעלה