בוקר טוב וחנוכה שמח

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב וחנוכה שמח

אני חושבת שיציאה מהשגרה נותנת את הטעם לחיים ושבאמת צריך לחפש משהו שיהיה שונה מפעילות היום יום.
אתמול הופעתי במועדון כסבתאפסטית. יש שורה של סטנדפיסטים כמוני (עשרה במספר) ואני ביניהם. הגעתי לאזור עשר דקות לפני ההתחלה ולא מצאתי חניה, חצי שעה הסתובבתי,. במועדון חשבו שלא אגיע ולכן שיבצו אותי אחרונה אחרונה, שזה אומר שרוב האנשים עזבו את המועדון, אבל גם אלה שנשארו שימחו אותי. (אמרתי בלב "תחשבי שרק אלה הגיעו), היה נחמד לי וקיבלתי הרבה מחמאות מאנשים זרים. באתי הביתה בשעה אחת בלילה, עם אדרנלין כול כך גבוה שהדבר האחרון שחשבתי עליו זה ללכת לישון.
להתקרא

yaely2

New member
מנהל
אני לעולם לא אתרגל.

לפני שעה וחצי שמעתי מהרחוב קול בוקע מרמקול. הייתי בטוחה שזה קול קורא לעזור לאלמנה מטופלת בילדים רבים, או בניתוח דחוף שמתבצע רק בחו"ל ועוד.
פתחתי את התריס ניידת משטרה. קוראת לנהג, שהחנה את רכבו וחסם יציאה מחניה של בניין.. בדיוק ממול עמדה הניידת והמתינה חצי שעה כשמפעם לפעם היא קוראת לנהג לבוא ולשחרר את מעבר הבניין. כנראה שהנהג לא ענה לטלפון.
המצב הוא שאין יוצא ואין בא.לחניה. הדיירים של הבניין בחוץ סביב הניידת, כול אחד מספר לאן עליו ללכת בדחיפות, גם מכונית הגיעה ורצתה להיכנס, התפשרה על חניה ברחוב.
לאחר 40 דקות הגיע הנהג, כאילו כלום לא קרה, אמרו לו לשחרר מיד את הכניסה ולעצור בצד. לא הצלחתי לראות אם רשמו לו דו"ח או לא, אבל מה שכן ראיתי שהוא שאנן מאוד נכנס למכונית ונסע. אני חושבת שטיפוסים כאלה ישנם בכול העולם, אבל חבל שיש כאלה גם בישראל.
תודה שייקה, אתה ממש איש נחמד

גיורא26

New member
גם אני לא אתרגל

שלם לכם בפורום,

אני לא יודע מה קרה לאנשים. כשהייתי ילד היה יותר איכפת לאנשים אחד מהשני. לסגור את האפשרות לצאת עם האוטו למשך כול כך הרבה זמן זה ממש סקנדל.
שי, צדקת, כשיש מחמאות לא צריך ציפלקס. הלוואי על כולנו הרבה מחמאות.
חג חנוכה שמח.

טובי1952

New member
חג האור חג הדרור

שלום וחג שמח,

אני שמחה שהחמיאו לך יעלי, זה כיף.הבן שלי עובד ואשתו עובדת לכן הילדים אצלי
וקשה לי להיכנס לפוום. . הילדים האלה קשורים אליי, אפילו לשירותים אני לא יכולה ללכת.
מקווה שיחזרו הלימודים אוכל להיכנס יותר.
בינתיים שלום

למעלה