בוקר טוב ויום טוב

מוחמד5

New member
בוקר טוב ויום טוב

המפולת הכלכלית מאיימת על כולנו,צריך לרוץ ולבדוק מה קורה עם ההשקעות שלנו,אפילו לבדוק את הפנסיה,קרנות ההשתלמות,קופות הגמל.... השפל הכלכלי בארה"ב משפיע על כולם,האם המפולת תעצר !! וכפי שנכתב היום באחד העיתונים,בוש יזכר לא רק כמי שהביא אסונות לעולם אלא גם כמי שההרס את כלכלת ארה"ב והעולם.

חחחח בוש הזה

באלי לצחוק היום בשבילך מוחמד בדיחה היום שלי קרדיולוג נפטר וזכה לטקס קבורה מפואר: לב ענק מכוסה בפרחים עמד מאחורי הארון במשך כל הטקס. לאחר תפילת האשכבה נפתח הלב והארון התגלגל פנימה. הלב המפואר נסגר, ותחתיו קבור הרופא לנצח. בשלב הזה, אחד המתאבלים פרץ בצחוק. "אני מצטער", הוא אמר, "רק חשבתי על הלווייתי שלי... אני גניקולוג". בשלב הבא, המומחה לטחורים התעלף...

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל שההתמחות שלי היא במקצוע אחר. רבי יסעיד סבאחק יא גבר

מוחמד5

New member
../images/Emo8.gif

בכל מה שרע ולא טוב . אני מתמחה בתחנה הסופית... יא מיית יא עאייש .. פיש וסאט

נשים מדהימות לפעמים

שלושה גברים היו במסע רגלי ביער. פתאום הגיעו לנהר רחב וסוער. מאחר והיו צריכים לעבור לצד השני של הנהר, הגבר הראשון נשא תפילה "בורא עולם, אנא תן לי את הכוח לחצות את הנהר". והנה, באחת – הבורא נתן לו זרועות גדולות מאד ורגליים חזקות, וכך הצליח לשחות לגדה השנייה תוך שעתיים, לא לפני שכמעט טבע פעמיים... אחרי שראה את זה, הגבר השני התפלל כך "בורא עולם, תן לי את הכוח ואת הכלים לחצות את הנהר". והנה, באחת – הבורא נתן לו סירת משוטים, זרועות ורגליים חזקות, וכך הצליח לחצות את הנהר תוך שעה, לא לפני שהסירה כמעט התהפכה פעם אחת. הגבר השלישי נשא תפילה שונה " בורא עולם, תן לי את הכוח, את הכלים ואת השכל לחצות את הנהר". ופווווף ! הבורא הפך אותו לאשה. היא בדקה את המפה, הלכה 200 מטר במעלה הנהר וחצתה את הנהר על הגשר תוך 3 דקות...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אין מה לעשות, נשים הרבה יותר חכמות

ובוקר טוב גם לך עבאס

מחבלים מחבלים

שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא, זה מעט, אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן, כן, תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש!!!

אז איך בורחים מהכלא

נרקומן ומצורע יושבים באותו תא בכלא. פתאום נופל למצורע האף, אז הוא תופס אותו וזורק מחוץ לתא. פתאום נופלת לו האוזן, אז הוא תופס אותה וזורק אותה מחוץ לתא. ופתאום נופלת לו כף הרגל, אז הוא זורק מחוץ לתא. הנרקומן מסתכל עליו ואומר:"אני קולט אותך אחי, אתה בורח, הא?"

THE WIZARD 55

New member
אחלה בוקר מחמד...../images/Emo42.gif

הכי טוב בשיטה הישנה, כסף מתחת למזרון...מי צריך את הבנקים בכלל:) והרי לכם כתבה מאת סייד קושע, שהפעם נראה לי מבולבל יותר מהרגיל שיהיה לכולם בוקר טוב ויום טוב

הכתבה ארוכה ואני עייף

קראתי חצי ואני ממשיך להביא בדיחות אז כמה מזל רע יכול להיות לבן אדם גבר בתרדמת שוכב בבית החולים חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר ומסמן לה להתקרב. "את יודעת מה, היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי היית שם לתמוך בי. כשהעסק שהקמתי פשט רגל נשארת לצדי לחזק אותי. כשירו בי ישבת ליד מיטתי כל הלילות. כשהפסדנו את הבית עדיין המשכת להאמין בי. את יודעת מה אני חושב?". "מה, יקירי?", שואלת האשה ברוך. "אני חושב שאת מביאה לי מזל נאחס".

NELLY

New member
בוקר טוב לכולם....../images/Emo24.gif..ואי ואי כמה געגעתי

ויז אחותי תודה על הדאגה אוהבת אותך המון המון....ולכולם היא מסרה לי שדאגתם לי...תודה לכם חברים... ובכן הינה אני בבית (חודש חופש מחלה) אני אשתגע אבל אנסה להעביר כמה שיותר זמן איתם....למרות שאני מתעייפת לפעמים מלשבת כי אסור לי לקפל את איזור הבטן איפה שהניתוח... אוהבת אותם המון המון ושמחה לחזור אילכם חברים....

NELLY

New member
בעעע איתם../images/Emo128.gif....איתכם../images/Emo127.gif

אילכם
.....אלכם

THE WIZARD 55

New member
כפרה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

בוקר טוב נשמה שלי, מה שלומך? התגעגעתי אליך... התפללתי מלא כדי שהכל יצליח, לא נורא הכאבים זה יעבור, יצאת לדרך חדשה, אני מאושרת בשבילך נשמה
תעבירי איתנו זמן, הולכת להביא לך שיר נשמה של אני

וולק ליז

צפוף פה לא?! ישראלי, ערבי, תימני, עירקי, סיני, יפני, אנגלי, צרפתי, הולנדי ובלגי טסים במטוס. פתאום הישראלי אומר: תגידו אנחנו לא קצת יותר מדי בישביל בדיחה אחת?

למעלה