בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

המתיחות בדרום עולה
דרגה ואמש שוב נפצע חייל צהל. הוחלט לקצץ חצי
מיליארד שקלים מהכספים המועברים לפלשתינים
מכספי המחבלים ובני משפחותיהם. אתמול נעשה
סבב מינויים חדשים בצ"הל
ובשלולית הקטנה שלנו, ישראל כץ התמנה על ידי ביבי
לממלא מקום שר החוץ עד הבחירות,וכבר אמש התבטא
כץ כנגד הממשלה הפולנית באומרו כי הפולנים הם משתפי
פעולה עם הנאצים, אמירה שקוממה את הפולנים הטוענים
כי אינם משתפי פעולה...ויש כמובן את עניינו של ליצמן הנחקר,
ויש את העלאת המחירים הקרובה לקראת הפסח, ויש את המצב החמור של בתי החולים הקורסים מעומס ויש עוד ועוד נושאים שקצרה היריעה מלהכילם כאן ולהעכיר את הבוקר שעולה.
מאחלת לכולנו שנדע יום מבטיח טוב, מבשר טוב.שנדע בו שלום ושפע אהבה.

מינהר

New member
בהזדמנות תספרי לנו, אפרת, באיזו

מדינה הכל מושלם. ואין אנטישמיות. וגם אין ראש ממשלה, שבקואליציה שלו אין מפלגה, שחולבת את המדינה בשביל בטלניה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, לא הכל מושלם

אבל לפחות חלק מהדברים מושלמים...
אצלנו כמעט הכל טעון שיפור... אבל כולם מתנהגים
כאילו הכל מושלם וממשיכים למשוך את העגלה גם אחרי
ששלושה מארבעת גלגליה מפונצ'רים, החמור צולע,
העגלה שבורה... אבל הי! לעגלון יש מצב רוח והוא שר!!!

אבל יש אנרכיה

בַּיָּמִים הָהֵם, אֵין מֶלֶךְ בְּיִשְׂרָאֵל: אִישׁ הַיָּשָׁר בְּעֵינָיו, יַעֲשֶׂה.
(שופטים יז ו)

מינהר

New member
יש עוד אנשים שמדברים כך, אבל

היא בתור אשת רומ צריכה להיזהר בדבריה.
אתמול ספרו ברדיו שהיא אמרה שאין להם כרטיסי אשראי, כי אבדו אותם בעבר כמה פעמים. והם משלמים בשק או במזומן.

משתפרת

New member
המשפט הנוראי הזה נאמר ב-1999

מוחזר ב-2002, וכעת שוב. ביבי כינה את זה התבטאות בלתי הולמת, שרה עצמה התנצלה. לא שזה מתקן את ההתבטאות המבישה, אבל המיחזור וההתיחסות לאמירה כאילו נעשתה כעת- גם זה לא בסדר.

פעמים רבות אמרתי שזו כוונתם

תמיד אמרתי שביום שנתניהו לא ייבחר יותר, מיד הם יטוסו לאר"הב אהובתו.

לא סתם הוא חסך עשרות מיליונים, מהדק קשרים עם הקהילות באר"הב ועם הממשל, ונוסע כל שבוע לחו"ל כדי לקשור קשרים עם ראשי מדינות כדי להכין את הקרקע, כדי שיוכל להמשיך לטייל בעולם ולעשות מליונים כאשר הוא מספר לכולם איזה ראש ממשלה מצויין הוא היה ורק התקשורת הכשילה אותו.

לא סתם הכנתי את הקריקטורה הבאה, על תקן נבואה.

judithedna

New member
המצב כל כך קשה שאני תוהה

איך מישהו יוכל לתקן משהו. העיקר שיש לנו את הצבא המוסרי ביותר בעולם...ואיש לא מתייחס למעשיו של ליצמן.

יוליקה

Member
מנהל
מהו קו ההגנה של ביבי בתיק המתנות???

גם יאיר לפיד ניפגש עם מילצ'ן, האמנם???

נימה3

New member
נכון מאד שבכל מדינה יש בעיות וכשלים

השאלה היא מה הממשלה עושה בקשר לכך ובראש וראשונה האם היא מודעת לכשלים האלה ולסיבתם?
ואני מרשה לעצמי להגיד שבממשלה שלנו לא נראה לי שיש דאגה מיוחדת לבעיות האזרחים. יותר דואגת לעצמה ןךהישרדותה ובשנה שנתיים האחרונות בעיקר עסוקה בחקירות של ביבי שזו בעיה פנומנלית בפני עצמה שעם שלם עסוק בבעיותיו האישיות של ראש הממשלה הקמצן והחמדן ובני משפחתו במקום לעסוק בענינינו.

מינהר

New member
צבי יחזקאלי אמר שהמדינה משגשגת למרות

ממשלתה.
נדמה לי שדרעי רוצה אותו במפלגתו.

judithedna

New member
צבי יחזקאלי כתב מעולה אבל

הוא חזר בתשובה והולך ומתחרד. ועבורו המדינה משגשגת - הרי החרדים מקבלים מכל הבא ליד...המדינה לא משגשגת. איך יתכן עם גרעון של 3.5%, חוסר של 50 מיליארד שקלים לשנה הבאה ועסקים קטנים שהולכים ומתמוטטים.

יוליקה

Member
מנהל
ביבי לוחץ חזק להתאחד עם עוצמה לישראל

לא נורמלי!!! הרי גם אם יוגש נגדו כתב אישום והוא יצטרך לפרוש
הוא ישאיר לנו את הזבל הזה!!!
עוצמה לישראל הכהניסטים החדשים "ישנים"
בבית היהודי-האיחוד הלאומי לא נשארו אדישים והשיבו כעבור דקות ספורות: "לצערנו, עד עתה לא צלחנו במאמצינו הרבים לשלב את אנשי עוצמה יהודית כבלוק טכני ברשימה. לאור זאת אנחנו מצפים מראש הממשלה והליכוד, מבנט ושקד לגלות אחריות למחנה הימין ברגע הקריטי שלפני הגשת הרשימות ולשלבם ברשימתם".

משהו מאכזב על "יש עתיד"

בתחילת שבוע שעבר התקשרה אלי מישהי מהמטה של יש עתיד ושאלה אם אפשר להזמין אותי לכנס בשפיים, שאלתי באיזה תאריך ובאיזו שעה לאחר שנענתי הלכתי ללוח ל דוק אם אנחנו פנויים באותו יום ואכן התברר שאנחנו פנויים, שאלה אם לשריין לי 2 מקומות ? אמרתי שכן, ואז אמרה שתשלח לי הזמנה ב SMS, לאחר מכן שאלה אותי אם אוכל להתנדב על מנת לעזור למפלגה, אמרתי לה שלא והסברתי לה למה, מאז עבר שבוע ימים ולא קיבלתי הזמנה לכנס , הגברת מצאה סיבה להעניש אותי, כך לא מתנהגים.

יוליקה

Member
מנהל
זה ממש לא התנהגות אופיינית

אם תאמרי לי מאיזה סניף התקשרו אליך, אנסה לברר, אבל ממש לא הענישו אותך.

בעניין מערכת הבריאות, אתמול קברנו חברה יקרה

שלנו שהיתה גם ציירת ואמנית מוכשרת בשם גבי צור צ'יטיאט, בעלה של גבי חברינו שאול צ'יטיאט שהוא יו''ר ארגון יד לבנים בקרית אונו וגבי ז"ל נסעו בשבוע שעבר לנופש באילת, בערב גבי הרגישה רע, הוזמן רופא ומיד נלקחה לבית חולים
באילת שם אין מחלקת צינתורים, העבירו אותה לבאר שבע עם אמבולנס לבית חולים סורוקה שם עשו לה צינתור וגילו שכל הורידים והעורקים סתומים, קבעו לה ניתוח בעוד שבוע, באותו ערב היא נפטרה, זו מערכת הבריאות שלנו.
אני ממש שבורה מזה.
מאחלת בריאות לכולנו, אמן

מינהר

New member
ניצת, תבררי אולי מה באורח החיים

של צור גרם לכל העורקים והוורידים להיות סתומים, או אולי תורשה?
חבל עליה.

היא היתה רזה וצעדה כל יום

ניהלה אורח חיים בריא, היתה מאוד אלגנטי ושמירה היטב.

יוליקה, לאחר שאותה גברת מיש עתיד דיברה

איתי ושאלה אם אוכל להתנדב, שמעתי נימת אכזבה בקולה
ואמרתי לבעלי תראה שהיא לא תשלח לי הזמנה לשפיים, וכך
בדיוק היה.

לא אוהבת קטנוניות, אותי הם הפסידו.

למעלה