בוקר טוב ויום מבטיח טוב שיהיה לכולנו.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום מבטיח טוב שיהיה לכולנו.

מה דעתכם על נאומו של בני גנץ?

נימה3

New member
אני לא מקבלת את לא ימין ולא שמאל זה לא בשר ולא חלב

בן אדם צריך להציג עמדה ברורה בכל אחת מהבעיות העומדות בפנינו. בינתיים הוא לא עשה זאת חוץ מזה לא שמעתי דברים מרעישים חדשים ממה שמפלגות השמאל כמו העבודה אומרים כל הזמן.

shron17

New member
תחושת הבטן שלי כנראה עומדת להתממש,,

מתוך כול הבלאגן שנוצר,אבי גבאי -ויאיר לפיד שמעוניינים להיכנס לממשלה ,
במצב הנוכחי,הם נאלצים לחבור ביניהם,ולהצטרף לבחירות ממשלת בני -גנץ .
&nbsp
אומנם כלום לא ברור עדיין ,אך נקוה בשבילם שיצליחו לעלות בבחירות גבוה גבוה,
ולהחליף את הממשלה הנוכחית בקרוב.
הרי יותר גרוע ממה שהיה לנו בשנים האחרונות,כבר לא יכול להיות, אלא רק טוב יותר.
שיהיה להם בהצלחה ,ויחליפו כבר את השלטון המושחת,שלא רואה את אזרחי-המדינה.

יוליקה

Member
מנהל
מסכימה לחלוטין עם הסייפא של דברייך

הרי יותר גרוע ממה שהיה לנו בשנים האחרונות,כבר לא יכול להיות, אלא רק טוב יותר.
שיהיה להם בהצלחה ,ויחליפו כבר את השלטון המושחת,שלא רואה את אזרחי-המדינה.

judithedna

New member
אני חושבת שהמטרה העיקרית

<i>צריכה להיות סילוק ביבי והליכוד מהשלטון. </i>

יוליקה

Member
מנהל
חיכינו שבועות והוא דיבר בדיוק כפי שהיה צפוי

לא חידש הרבה.
אבל אני דווקא ציפיתי שיציג את הכוורת שלו,
ופרט לשריונים של בוגי יעלון לא הציג את המועמדים
שלו ברשימה...

יש נושא אחד שרציתי להזכיר...
גנץ אומר וחוזר ואומר " ישראל לפני הכל" הוא לא אומר "ישראל מעל הכל"
שמזכיר תקופות חשוכות בהסטוריה...
אבל זה לא חדש... זוכרים את נאום יאיר גרבוז??
הוא דיבר על מנשקי הקמעות שכולם תרגמו ל"מנשקי מזוזות"
אז כך עושים גם לגנץ יש הבדל בין ישראל לפני הכל לישראל מעל הכל....

כל הנאום שלו היה אוסף של מליצות שחוקות

בעיקר כשדיבר על מדינה יהודית ודמוקרטית, שזו קריצה לחרדים.
אז בעצם שום דבר לא ישתנה, ופוליטיקאים ככל שיהיו נמרצים, לומדים אחד מהשני והופכים למסואבים.

ולמרות הצורה החריגה של דוכן הנואמים, הכל היה כמו אצל כל אחד כולל תרועות מוזמנות ותגובות רועשות סתם כך.

המדהים הוא, שבעצם הוא עלול לקחת את התואר "קוסם" מנתניהו ("קוסם" זה מי שמדבר הרבה ולא אומר בעצם שום דבר)

אבל, כדי לקטוע את שלטון העריצות והמושחתות , הסיאוב וההליכה לקראת דיקטטורה ומיעוטוקרטיה של נתניהו, שווה לתת למישהו אחר לנסות ולחלץ את המדינה מהבוץ (לא זה שאלאור עזריה הוא הפרזנטור שלו...), וכמו בכל דבר יש כאן כמובן גם סיכון של בוץ עמוק מידי, אבל אין ברירה וצריך לנסות.

shron17

New member
לשפירא ,החרדים כועסים עליו כי הוא בעד

לאפשר מתחם תפילה לטובת נשות -הכותל.
&nbsp

אני התרשמתי לטובה מהנאום של גנץ

אש מה אם הוא חזר ואמר דברים ומילים שנאמרו כבר?

ובשורה התחתונה אגיד שכל מי שיחליף את ממשלת נתניהו יהייה טוב יותר ממה שהיה למרות שמכל רע יש יותר רע ואני מקווה שלאחרי השנים היבשות הקשות להתלהמות שהיו עם משפחתו של הרודן מגיעות לנו שנים הרבה הרבה יותר טובות.

ימים יגידו.

נימה3

New member
לא מאמינה במפלגה של בן אדם אחד

אפילו שיש מאחוריו צוות של אנשים מיומנים

מאפיין הנאום שלו:הוא לא נגד אף אחד, ולא חד משמעי בשום דבר.

קראו לזה אצלנו:"רוקד על כל החתונות".

ואף על פי שווה לתת סיכוי למישהו שלא הוכיח שהוא פוליטיקאי נחות ומושחת כמו רבים מהקיימים. לא שאני צופה גדולות ונצורות, אין פוליטיקאי שהוא לא שקרן רמאי נוכל וגנב, אבל לא במינון של ממשלות נתניהו.

גם מפלגת העבודה לא היו טלית שכולה תכלת, אבל השחיתות שם היתה במינון נמו ך או אצל בודדים, והיום היכן שתזרוק אבן בכנסת או בממשלה, היא תפגע באיזה עבריין.....

אפרת10511

New member
טוב, הוא לא נואם ממולח כמו ביבי,

הוא לא יודע לעפעף ולעשות פאוזות במקומות הנכונים, אבל התכנים שאמר נשאו חן בעיני מאד - הוא דיבר על איחוד ואחווה בין אזרחי המדינה, הוא דיבר על ממלכתיות שמאד חסרה בימים אלו (רק להסתכל על מירי רגב וביטן כדי להבין), הוא דיבר על אהבת הארץ, על טוהר מידות ונקיון כפיים, כל אלו חסרים לנו מאד. הוא דיבר על מתן עדיפות לפריפריות, הוא דיבר על בריאות, על שיוויון חברתי, על חינוך....כ''כ הרבה זמן לא שמענו פוליטיקאי מהשילטון הקיים שמתעסק בעניינים כ''כ חשובים אלו.
אני אהבתי את הנאום, כולל העקיצה העטופה בעטיפה ורודה של מחמאה ששלח לנתניהו כשאמר שחתם על הסכם עם רב המרצחים ערפאת.
עדיין איני בטוחה במאחוז שאצביע לו, אבל המגמה כבר קיימת.

מינהר

New member
עכשיו כשפתחתי את הפורום הופיעה לי מודעת

פרסומת עקשנית שכיסתה את הטקסטים לגמרי ולא היה איך למחוק אותה. בסוף עניתי להם שיפסיקו ונתתי מייל מחונטרש. כרגע שקט מבחינתם.
אני רואה שנאום גנץ עושה גלים. אפילו הרופא שינים שלי הערבי בעדו, כי הוא דיבר על איחוד.

כותרת מוזרה ב-"וואלה".

כדלקמן:
"המשטרה נערכת להפגנה נגד האלימות המשטרתית בציוד לפיזור הפגנות
(אבי אשכנזי - שונא משטרה ידוע)

מרשים לחסום כבישים ואת איילון ורחובות בתל אביב.

בכלל זו תופעה בארץ, כאשר יש לקבוצה חשבון עם גוף מסויים, הם פוגעים בכל הציבור כדי ללחוץ על אותו הגוף.
זו התנהגות בלתי ראויה לחלוטין.

לגבי האתיופים:
כבר ראינו ב-2015 שההפגנה החלה שקטה ועד מהרה המנהיגים שלהם הפכו אותה לאלימה ביותר, גרימת נזק נרחב לרכוש פרטי, ויישום אלימות נגד כל מיני אזרחים לא מעורבים במוצהר כדי לגרום לקטטות המוניות.

אין לי שום ספק שההפגנה הפעם לא תעבור בשקט, הלוואי ואתבדה.

לגבי התלונות כל היעלמות ילדים, המשותף לתימנים ולאתיופים , לא מאלו ולא מאלו לא הגיע לארץ אף אדם משכיל, הכלל היה של אנשים הפשוטים שבפשוטים. עד כדי כך שהיה צריך מלווה צמוד כדי שלא יחשבו שהאסלה היא באר מים.....

את הבלגן החל עוזי משולם ששוכחים שכל הסיפור שלו החל עם צינור ביוב וסכסוך עם עיריית יהוד, ואז בטירוף שלו (אני הייתי שם) ההתבצר עם חברים, והגיעו למצב של ירי על שוטרים ועל המסוק המשטרתי.

אז הוא החל לדבר על ילדי תימן. ולהלהיב את מאמיניו (הוא לא היה רב, אלא מלמד,מורה)

עד אז אף אחד לא דיבר על זה למרות שהתימנים הגיעו ארצה כבר ב-1881 (אעלה בתמר) והאתיופים 1983 , עד אמירתו של עוזי משולם (1994) איש לא טען זאת.

יותר מזה, גם אחרי מעל 100 שנה, לא התגלה אף תימני אחד (1) שהוא מילדי תימן.
כמו שהיום מעל 35 שנה לא דובר ולא נמצא אף ילד אתיופי חטוף כביכול.

מה שמעורר את המחשבה, שאולי זה נכון שהילדים שבאו ממשפחות בעלי מקדם בריאות נמוך מאוד, באמת מתו, ואולי (באורח בלתי ראוי) חשבו שהאנשים פרימיטיביים מידי מכדי להבין זאת.

כאשר זה לא משנה, הבינו, לא הבינו, צריך היה ליידע עם המשפחות.
מה שמטריד אותי , אם זה נכון, היכן הקברים ?

למעלה