בוקר טוב ויום מוצלח לכולנו

יוכי68

New member
בוקר טוב ויום מוצלח לכולנו../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

 

יוכי68

New member
מיכל, ביקשת מתכון לעוגת פרג ושוקולד../images/Emo26.gif

עוגת פרג ואגוזים עם קצפת וממתקי שוקולד - מתאים גם לפסח / מאתר נט אין מרכיבים: לתבנית קפיץ בקוטר 26 ס"מ: 6 ביצים 1 כוס (200 גרם) סוכר 2 כפות שמן 2 כוסות (200 גרם) פרג טחון 200 גרם שוקולד מריר, מגורר 1 כף (15 גרם) קמח מצה 1 כוס אגוזי מלך קצוצים + 1 כף אגוזי מלך קצוצים (100 גרם בסה"כ) לקישוט: 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 2 כפות (40 גרם) סוכר 12 ממתקי שוקולד מוכנים בצורת כדורים (להשיג באריזות ברשתות השיווק ובחנויות ממתקים) אופן ההכנה: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומשמנים את התבנית. העוגה: שמים את הביצים והסוכר בקערת המערבל ומקציפים 8 דקות, עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, ממשיכים להקציף ומוסיפים בהדרגה את השמן, עד שהוא נבלע לגמרי. מערבבים בקערה נפרדת את הפרג, השוקולד, קמח המצה והאגוזים. מוסיפים לקרם ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול, לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים לגמרי. הקישוט: שמים את השמנת והסוכר בקערת המערבל ומקציפים לקצפת יציבה. מורחים את הקצפת על פני העוגה ועל הדפנות ומעטרים בכדורי השוקולד. מאחסנים לפחות שעתיים במקרר, עד להגשה. (שומרים עד שלושה ימים במקרר).
 

יפית מן

New member
בוקר טוב,אחלה של ארוע../images/Emo202.gif

אתמול היה מקסים הייתי עסוקה בלארגן ולתת תפקידים,אבל בעיקר רציתי לידע אותכם, שהרבה מאכלים לקחתי ממכם פשטידות ,עוגות(עוגת פרג,עוגת גבינה בשלוש קומות , את כל המחמאות שבעולם קיבלתי,ובזכות מי?אם לא בזכותכם,ישר כח היה ממש מקסים ערב שלא ישכח,אם ארוחות גורמה בקיצור ערב מהנה,בעלת השמחה התרגשה,וכל אחת סיפרה חויות, האחות זכרה כל סיפור וסיפור כאילו היה אתמול שלשום, שיהיה לכולנו המשך יום נעים ויצירתי והצעות לסעודות שבת אני אעשה את הקוגל לחמין בלי נדר.
 

mir284

New member
בוקר טוב מרגישים את סוף השבוע באויר שיהיה

לכולם המשך יום מקסים
 

יוכי68

New member
מצאתי 7 מתכונים לעוגות גבינה משומשו../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

שבעה מתכוני עוגות גבינה מהקל אל המסובך מתוך האתר - AISH.CO.IL מהקונדיטורית המדופלמת 'סבתא נאוה' עוגת גבינה קלאסית _____________________ למי שמפחד מעוגות מסובכות, מתאים מאד המרשם הבא. החומרים: 6 ביצים מופרדות 180 גרם מחמאה ½1 כוסות סוכר 2 יחידות סוכר ווניל מיץ מלימון סחוט 750 גרם גבינה לבנה 4 כפות מלאות קמח אוסם אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים והסוכר, עד לקבלת קצף קשה ויציב. מערבבים את יתר החומרים בכלי נפרד ומאחדים בתנועת עטיפה את שתי התערובות לעיסה אחידה. שופכים לתבנית 26 משומנת ואופים כ- 50 דק' בחום בינוני. *לקבלת מרקם טעים במיוחד, מומלץ להניח בתוך התנור את תבנית העוגה, בתוך תבנית נוספת, מלאה במים. המים מוסיפים לחות, שמשפרת מאד את טעמה של העוגה. עוגת גבינה בשלוש שכבות _________________ העוגה הזו אמנם מורכבת משלוש שכבות, אבל היא לא מסובכת כמו שהיא נראית והתוצאה משובבת חיך ועין. החומרים לתחתית: 1 כוס פירורי ביסקוויטים 4 כפות מרגרינה מומסת אופן הכנת התחתית: מערבבים יחד, שוטחים ומהדקים על גבי תחתית של תבנית. ממתינים שיצטנן מעט. החומרים למלית: ½ ק"ג גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה 2 כפות קמח 2 ביצים ½ כוס סוכר אופן הכנת המלית: בוחשים הכל יחד, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. שופכים על התחתית ואופים בחום בינוני, כ- 45 דקות. החומרים לציפוי: 1 גביע שמנת חמוצה 2 כפות סוכר אופן ההכנה: מערבבים ויוצקים ע"ג העוגה, בעודה חמה ואופים כחמש דקות נוספות. עוגת גבינה מפוארת - גולת הכותרת! ___________________________ למביני העניין ומשקיענים בלבד!!! החומרים לטורט: 7 ביצים מופרדות 7 כפות סוכר 7 כפות קמח רגיל, לא גדושות אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ומוסיפים את הקמח בתנועות עטיפה. אופים בחום בינוני, עד להזהבה. החומרים לשכבה השנייה: 2 יחידות שמנת מתוקה 2 כוסות חלב 2 אינסטנט פודינג ווניל 2 גביעי גבינה 1 קופסא אננס משומר אופן ההכנה: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג. כשמסמיך, מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת אחידה. שופכים ע"ג הטורט האפוי ומסדרים אננס משומר מלמעלה. החומרים לשכבה השלישית: מיץ מקופסת האננס ¼ כוס מים 2 כפות סוכר 1 ¼ כפות קורנפלור אופן ההכנה: מבשלים את המיץ המשומר, הסוכר והקורנפלור, עד לקבלת דייסה סמיכה. מסירים מהגז ושופכים ע"ג העוגה מלמעלה. מצננים במקרר. עוגת גבינה קרה בצורת מנסרה ___________________________ עוגה ללא אפיה, ממש קלה ומאד מרשימה בתוצאה! החומרים: 1 חבילה ביסקוויטים מסוג פתי בר 1 גביע גבינה לבנה 9% 1 גביע גבינה לבנה %½ 1 חבילה מרגרינה/מחמאה ¾ כוס סוכר מספר טיפות תמצית ווניל מספר טיפות תמצית רום 1 ביצה אופן ההכנה: פורסים נייר פרגמנט ע"ג תבנית שטוחה גדולה. טובלים את הביסקוויטים בזה אחר זה ב1/3 כוס יין אדום מתוק. מסדרים 18 יחידות ב-3 שורות של 6. מורחים מחצית מכמות המילוי ע"ג הביסקוויטים ושוב, מכסים בשכבה נוספת באותו האופן. שופכים את המחצית הנותרת של המילוי מלמעלה, מרימים את קצוות הנייר, מקפלים לצורת משולש ומהדקים היטב, על מנת שהנייר יחזיק את התוכן. מכניסים למקרר לשעה. החומרים לציפוי: 2 כפות קקאו 2 כפות חלב 2 כפות סוכר ¼ חב' מרגרינה 1 חלמון אופן ההכנה: מבשלים את הקקאו, החלב והסוכר, עד לרתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את המרגרינה והחלמון תוך כדי ערבוב מהיר ואחיד. כשהעוגה הצטננה דיה, מוציאים, מקלפים את הנייר ופורסים למשולשים נאים. עוגת גבינה בשני שלבים ______________________ שלב ראשון - חומרים: 6 ביצים מופרדות 6 כפות סוכר 3 כפות שמן 2 כפות אבקת אפייה 6 כפות קמח אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ונוקשה. מערבבים את החלמונים עם השמן, אבקת האפייה והקמח. מאחדים את התערובות בתנועת עטיפה. 1/3 מהתערובת שופכים לתבנית 26 עגולה ומשומנת. שלב שני - חומרים: 3 גביעים גבינה לבנה ½ כוס סוכר 1 סוכר ווניל ½ כפית תמצית ווניל מעט קליפת לימון מגוררת אופן ההכנה: ל2/3 הנותרים מהתערובת, מוסיפים את הגבינה, הסוכר, הסוכר ווניל, תמצית ווניל וקליפת הלימון ומערבבים. שופכים ע"ג שכבת הבצק שבתבנית ואופים בחום בינוני, עד להשחמה. עוגת פירות וגבינה בשני שלבים ___________________________ עוגה מאד חיננית ומאד מאד מרעננת! החומרים לשלב הראשון: 1 חלמון ½ חבילה מרגרינה 1 כף שמנת חמוצה 2 כפות סוכר 1 כוס קמח אוסם 1 קופסא ליפתן אפרסקים או משמשים אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים, מלבד הלפתן ומרפדים בעיסה, תבנית 26 משומנת מראש. מסדרים בצורה נאה את הפירות ע"ג הבצק ואופים בחום בינוני, עד להזהבה. החומרים לשלב השני: 5 חלבונים 4 חלמונים 1 כוס סוכר 1 כף קורנפלור 1 תמצית וניל 4 גביעים שמנת חמוצה אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם ½ כוס סוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב. בנפרד, מערבבים את החלמונים, ½ כוס סוכר, הקורנפלור, תמצית הווניל והשמנת החמוצה, עד לקבלת תערובת אחידה. מצרפים את הקצף בתנועות עטיפה ושופכים ע"ג העוגה האפויה. אופים בשנית, בחום בינוני, עד להזהבה. עוגת גבינה דיאטטית (יחסית) ___________________________ למי, שממש מנסה לשמור על הגזרה ובכל זאת לא רוצה לפספס את אווירת החג, מוצעת העוגה הבאה. אבל תזכרו שאמרתי 'דיאטטית יחסית'! החומרים: 4 ביצים מופרדות 4 כפות קורנפלור 4 כפות לבן 4 כפות אינסטנט פודינג ווניל ¾ כוס סוכר 3 גביעי גבינה 5% אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם 1/3 מכמות הסוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב. מערבבים בנפרד את שאר החומרים ומצרפים בתועות עטיפה את הקצף. שופכים לתבנית 26 משומנת ואופים בחום בינוני, כ-45 דקות. החומרים לציפוי: 1 שמנת מתוקה מה שנותר מהאינסטנט פודינג ווניל ½ כוס חלב אופן ההכנה: מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג והחלב ומצפים את העוגה.
 

רותי410

New member
יוכי, איפה הגבינה במתכון עוגת גבינה עם לפתן

אפרסקים או משמשים? ויש עוד כמה עוגות גבינה מהספר של דנית סולומון שוקולד ושושנים. אחת טעמתי והיא ממש טובה, עוגת גבינה עם שוקולד לבן. אני לא יודעת אם מותר לתת כאן מתכונים מספר.
 

רותי410

New member
אה, אוקיי, פשוט היה כתוב עוגת גבינה

וחשבתי שהגבינה נשמטה מהרשימה. אז בעצם זאת עוגת שמנת?
 

יוכי68

New member
כך זה נראה, אני אוהבת עוגות עם שמנת

בעיני זה יותר טעים מגבינה.
 

רותי410

New member
לא ניסיתי אף פעם עוגה עם 4 שמנת

ואני חולה על עוגות גבינה. אם יש עוגות שאני ממש לא מוותרת עליהן ולא מתאפקת מלטעום אותן, גם כשאני בדיאטה, אלו הן עוגות גבינה. ולעניין השמנת, גם אני חושבת שהן משביחות מאוד את העוגות - נותנות להן מרקם קטיפתי וטעם מעודן. אבל מה לעשות שכל הדברים הטעימים גם משמינים?
 

mir284

New member
שאלה טובה כמו שהספקתי להכיר אותך בטח הכנת את

כל העוגות אני יחפש משהו מירי
 

mir284

New member
עוגת גבינה בציפוי קרם וניל ופירורי עוגיות

של דודו החמוד מתכון - עוגת גבינה מצרכים: 700 גרם גבינה לבנה 5% 1 שמנת של פעם5 ביצים 1 כוס סוכר 5 כפות קורנפלור 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 1 וחצי כופת קמח כף תמצית וניל לציפוי: 1אינסטנט פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וחזק. את שאר החומרים מערבבים ביחד בקערה נפרדת. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת הגבינה. מעבירים לתבנית מלבנית משומנת מרגרינה אופים 15דקות בחום גבוה (220 מעלות) עד שמשחים מלמעלה מנמיחים ל 150 מעלות וואופים עד שהעוגה משחימה ומתייצבת. מכבים ופותחים תנור ומשאירים עוד חצי שעה בתנור כבוי מקציפים את חומרי הציפוי מורחים על העוגה מפזרים פירורי עוגיות חמאה העוגה מאוד טעימה הילד שלי משוגע עליה
 

mir284

New member
יוכי הכנתי אותה בשבוע שעבר ולא בפעם הראשונה

מאוד טעימה הבן שלי מאוד אוהב אותה ורוצה רק אותה אבל בסוף לצערי היא נפלה לי אבל בכל מצב היא טעימה מירי
 

יוכי68

New member
היתה עוד מישהי שטענה שהעוגה "נפלה" לה ולכן

אני מעדיפה לשמוע דיעות נוספות.........יש לי עוגות גבינה קבועות שאני מכינה והן מעולותתתתתתת אבל בא ל לנסות משהו אחר.
 

יפית מן

New member
שכחתי להוסיף עוד כמה דברים...

כשנתתי את המתכון לעוגת כושי מתאריך24/ לחודש שעה 11.12 דקות שכחתי להוסיף לעוגת כושי, שמעל לעוגה,מבשלים את החצי שני של הריץ+1/2 שוקולד מריר או חלבי,או שוקולד לבן,ולשפוך מעל העוגה, עשיתי טותה לארוע והיא קיבלה הרבה מחמאות כדי לעשותה לשבת,עמכם הסליחה ששכחתי להוסיף את הציפוי
 

יפית מן

New member
העוגת כושי עם שוקולית,ריץ ושוקולדקצרה הרבה

מחמאות אתמול מומלץ זה מתכון של חברתי הצעירה(שאני יכולה להיות אמא שלה)
 
למעלה