בוקר טוב ויום מצויין לכולם¡
R RomiVais New member 16/10/01 #2 סיאמית - הצלחת!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo102.gif שמחה לראות שהסתדרת... שיהיה לך יום נפלא!! רומי...
סיאמית - הצלחת!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo102.gif שמחה לראות שהסתדרת... שיהיה לך יום נפלא!! רומי...
O ODED99AA New member 17/10/01 #3 סיאמית אגב את מודעת לזה שאת יכולה להכנס לפורום דרך מחשב אחר אם את זוכרת תניק המדוייק שלך ותסיסמא? יענו את יכולה להיכנס מהעבודה לפורום ולהישאר בניק שלך ואם שחכת תניק תפוז נותן אופציית שליחת הקוד למייל ששלחת מקווה שעזרתי שלך עודד
סיאמית אגב את מודעת לזה שאת יכולה להכנס לפורום דרך מחשב אחר אם את זוכרת תניק המדוייק שלך ותסיסמא? יענו את יכולה להיכנס מהעבודה לפורום ולהישאר בניק שלך ואם שחכת תניק תפוז נותן אופציית שליחת הקוד למייל ששלחת מקווה שעזרתי שלך עודד
ס סיאמית New member 19/10/01 #4 הבעיה היא... ../images/Emo10.gif שבעבודה אני על מקינטוש... שם הכללים קצת אחרים וכל העניין עם העברית משתבש... לא נורא! אני אקרא לעצמי SiAmmit וזהו תודה חמוד!!!
הבעיה היא... ../images/Emo10.gif שבעבודה אני על מקינטוש... שם הכללים קצת אחרים וכל העניין עם העברית משתבש... לא נורא! אני אקרא לעצמי SiAmmit וזהו תודה חמוד!!!