בוקר טוב ויום מקסים

איילת75

New member
בוקר טוב ויום מקסים../images/Emo42.gif

אז אני משום מה עוד ערה, כשכולם יקומו אני אשן, אז מראש אני אומרת בוקר טוב. אני הולכת לחלום על מישהו שדיברתי איתו המון אבל עוד לא פגשתי, האם הפעם זה יהיה אחרת??? בכל מקרה, קבענו להפגש ביום שישי, מפלס החרדות רק יעלה עד אז. ויותר גרוע מהכל, ביום שבת זה יום ההולדת שלי. האם הפגישה תהיה מתנה או סיוט. אוף, חוסר הבטחון הזה שלי, אני אפילו לא חושבת מה יקרה אם הוא לא ימצא חן בעיני. כל הזמן חושבת: מה יקרה אם אני לא אמצע חן בעיניו?! טוב, יאללה מספיק, אני הולכת לישון. איילת

© RoNa

New member
אומרים ש..

כגודל הציפייה, כך גודל האכזבה. נסי לתפוס את זה כעוד פגישה. אולי זה יהיה קל יותר. אישית לא הייתי נפגשת דייט ראשון בימי שישי ובטח לא בערב היומולדת שלך. זה עושה את זה כבד ומחייב ומגדיל את הציפיות שלך. למה שזה לא יהיה במשך השבוע? ראית תמונה שלו אגב? זה יכול לעזור.. בכל אופן המון הצלחה

הממ.... למה לא יום שישי?

בדרך כלל עובדים במשך השבוע וזה קצת מעייף, יום שישי זה ברובו יום חופשי במיוחד לגברים - אנחנו לא מנקים
... יותר עדיף יום שישי, האפשרויות הן יותר גדולות והיום הזה הוא יום כזה רומנטי משהו... במיוחד כבשבת לא צריכים לקום לעבודה ואם הדייט מוצלח ומעוניינים להמשיך אותו לשעות הלילה המאוחרות אז זה יותר מעשי . לגביי היום הולדת אני חושב שאת צודקת

© RoNa

New member
למה לא?

כי שישי זה יום יותר מחייב, עמוס במקומות הבילוי בעיקר בילדים, ואורך.. בעיני, עדיף שהבילוי יהיה תכליתי. קצר ולהעיניין ושישאיר טעם של עוד. אם זה באמצע שבוע זה פחות מחייב. יוצאים לכוס קפה וזהו. אבל כל אחד עם מה שטוב לו. אני לא שוללת דברים כי היו דברים מעולם..

איילת75

New member
נו... אז התעוררתי

בוקר טוב רונה. למה יום שישי? כי אני עובדת כל ערב השבוע, עד מאוחר. ראיתי תמונה, גם דיברנו במצלמה של המסנג'ר וגם דיברנו בטלפון. אולי אני נאיבית, אבל אני לא ממש מאמינה בכל החוקים של דייט ראשון. ובאמת שיש פה קליק מטורף, הרבה שנים לא הרגשתי ככה והחלטתי פשוט לזרום ולראות לאן זה יקח אותנו. לגבי זה שזה ערב יום ההולדת שלי, נו... אולי זה בדיוק מה שאני צריכה... הכי הרבה זו תהיה חוויה לטוב או לרע. לפחות, אם זה לא יצליח יהיה לי למי לבוא לספר ותוכלו לומר לי: "אמרנו לך"
שיהיה לכולנו יום מקסים (ואולי היום אני ההפוך למיליונרית
) איילת

טוף, שיהיה לכולם בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני פורש לישון אחרי לילה של משמרת לילה... הולך לי לחבק את הכרית שלי האהובה הרכה והשקטה. לילה טוב לי ובוקר טוב לכם.

© RoNa

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

אני מתחילה עוד יום עבודה מטורף.. תרתי משמע
יום מקסים

© RoNa

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

אני מתחילה עוד יום עבודה מטורף.. תרתי משמע
יום מקסים

למעלה