בוקר טוב ויום מתוק לכולם

בוקר טוב ויום מתוק לכולם ../images/Emo214.gif

מה שלומכם הבוקר? הרבה עכשיו אופים בשביל לסיים את החמץ שתפו אותנו מה אתם עושים ואופים

bali

New member
מנהל
אתמול אפיתי את הבראוניס הכי קלים בעולם

נקראים בראוניס בקערה אחת, ואכן ככה הם: המצרכים לתבנית 25 על 25: 100 גרם שוקולד מריר 150 גרם חמאה 1 כוס סוכר (200 גרם) 3 ביצים כפית תמצית וניל מעט ליקר שאוהבים (לא חובה) 1 כוס קמח 1 כוס תוספות - אגוזי מלך קצוצים גס, שקדים קצוצים, דובדבנים מסוכרים, שוקולד לבן/חלב קצוץ גס. אופן ההכנה: בקערה למיקרו שמים את השוקולד המריר והחמאה וממיסים. כשנמס ואחיד מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים טוב כל פעם. מוסיפים את תמצית הוניל והליקר ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את התוספות ומערבבים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 170 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות עד שקיסם יוצא נקי מהעוגה. מקררים וחותכים לקוביות.

bali

New member
מנהל
בכייף ../images/Emo13.gif הם שווים מאד.

א ו ר3

New member
הבראוניס שלך עכשיו בתנור ../images/Emo13.gif

אני אדווח על התוצאות מאוחר יותר...

א ו ר3

New member
יצא מעולה...!!!!

ממש נימוחים ושוקולדיים.. וקלים להכנה... אני כבר הרבה זמן מחפשת מתכון טוב לבראוניס , היו לי הרבה נסיונות כושלים.. זה ללא ספק אחד המתכונים המוצלחים!!!

bali

New member
מנהל
שמחה שהם לטעמך ../images/Emo13.gif

רק למען הצדק, המתכון המקורי הוא של אמירה מפורום מתכונים. זה מתכון יחסית ישן, ואני פשוט מכינה רק אותו כשאני רוצה בראוניס. אם אני רוצה אותם יותר שוקולדיים אני שמה 150 גרם שוקולד ולא 100 גרם.

למעלה