אתמול אפיתי את הבראוניס הכי קלים בעולם
נקראים בראוניס בקערה אחת, ואכן ככה הם: המצרכים לתבנית 25 על 25: 100 גרם שוקולד מריר 150 גרם חמאה 1 כוס סוכר (200 גרם) 3 ביצים כפית תמצית וניל מעט ליקר שאוהבים (לא חובה) 1 כוס קמח 1 כוס תוספות - אגוזי מלך קצוצים גס, שקדים קצוצים, דובדבנים מסוכרים, שוקולד לבן/חלב קצוץ גס. אופן ההכנה: בקערה למיקרו שמים את השוקולד המריר והחמאה וממיסים. כשנמס ואחיד מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים טוב כל פעם. מוסיפים את תמצית הוניל והליקר ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את התוספות ומערבבים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 170 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות עד שקיסם יוצא נקי מהעוגה. מקררים וחותכים לקוביות.