בוקר טוב ויום נהדר לכולם

יוכי68

New member
בוקר טוב ויום נהדר לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

cial 1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gifבוקר טו יוכילה ול HAPPY NOW 1.1.008

בככות לחברות של הפורום תפוז אנשים אוכל כקש אך ורק כשר למהדרין
וגם לכול המצטרפים מכול השחבות של העם היפה הזה וגם לי .... מגיע לי מה אכתוב שנה אזרחית מוצלחת לכול אחצ ואחד בכלל בעולם אנחנו גם על המפה אני מצרפת את הברעה שכול המשאלות יתגשמו לנו כאן בכול מקום וגם מרשה לעצמי לבקש
מבורא עולם עוד גשם אין לי בררה צריך להתפלל גם בחודש זה החל על תאריך הלועזי תמיש ניתן להתפלל לברכה לא מעבר לזה. אמן שנספיק להכול להכין להתקונן לשמחות ולא נדע עוד צער כאב נבקש מהבורא בתפילה
להחזיר לנו את השוויים ונומר ושבו בנים לגבולם
ועל כך בעז"ה אנחנו נאפה
כאן מטעמים ליום חג שובם אמן נשתדל לעמוד בכול מסימה כאן בכול מקום למען אהבת המטבח האישה הילד ואבא וכול אח ואחות הדודים היקירים. כך אני מבקשת תמיד שלווה לאור לא למלחמות. יום טוב לכול החברות כאן בבית המשך עשייה טעימה חני

רותי410

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב ונפלא לכולם,

לא מאחלת שנה (אזרחית) טובה, כי שנה טובה איחלתי כבר בראש השנה שלנו. אתמול הלכנו למסעדת טוסקנה במלון אלכסנדר, כי היו לנו כרטיסי הזמנה עד סוף השנה וזה היה היום האחרון שאפשר היה לממש אותם. המקום היה מפוצץ מחרדים. לא חושבת שחגגו סילווסטר, ויכול להיות שזה כך תמיד, אבל לי היה מוזר לראות אווירה כל כך חגיגית של חרדים בשחור ערב השנה האזרחית החדשה.
לכולם

cial 1

New member
על זה יש מי שיחלוק איתך רותי? יש כול יום לברך

יש לנו תאריך ואנחנו כן חיים על פי התאריך הלועזי בכול רגע ובכול יום רק החגים ויעדים שלנו הם בלוח העברי אבל הכול זורם על התאריך הלועזי על הכול יש ומה נעשה לא נברך זה נהפוך? חלילה יש לברך כול רגע יש לך אהבה גם לחלוני וגם לדתי לדוגומה וחלוני רק בלועזי הוא מבין? אז לא נברך את שאר העולם נברך כן. בתגובה חמה מהלב. ולא" נגיד שנה טובה זה הבדל אבל תאריך כן אז הסבר שלי אסור בכלל להגיב במילה השלילית? אלה נהפוך אותה לחיובית כך אנחנו מקרבים את המשיח ילדה שלי. רותילה
היא לקרב את כולם לא להקריב את זה או אחר יום טוב לך חמודה אני רק כך מאמינה וגם זו דעתי בלבד? ראית איך יוכילה מבקשת כמו תפילה יום של ברכות אב מה זה מקר
ב לבבות בכול תאריך ורגע מהחיים.

רותי410

New member
בזה אני מסכימה אתך במאה אחוזים.

יש לברך כל יום ולהודות לקדוש ברוך הוא על מה שהוא נותן לנו. שיהיה בריאות לכולנו ויום נפלא

cial 1

New member
|בנאמו אמן רותי שלי אני מרוב הרגלי לברך ואותך

יש לי חברה רווקה והיא מבקשת שידוך אדם מסורתי יש לך אתר קישור ? היא בת 37 יש לה הכול נדוניה מני חמודה בחורת בית. לבשל קצת כי היא חיה עם היאמא ואימא עושה הכול טוב זה גם מצווה לעזור בנושא.

מאיוש י

New member
צהריים טובים לכולם

אני חולה .מנוזלת.משתעלת........... בקיצור אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני שונאת חורף כבר אמרתי......... היום יאכלו שניצל תירס עם משהו אין לי כוח לזוז. גם הקטנה מנוזלת או שהיא הדביקה אותי או אני אותה...........ביי הולכת לשכב.

רותי410

New member
רפואה שלמה לך ולקטנה

גם אני מקוררת ומנוזלת, אתמול היה קר מאוד והסתובבתי הרבה, ויכול להיות שהתקררתי. גם אני שונאת חורף, ואני צריכה לצאת וכל הזמן רק דוחה את זה. טוב, אין מה לעשות, כשצריך - צריך!!!

cial 1

New member
מאיוש בריאות בבית לך לקטנה../images/Emo185.gif תה חם

מרק חם תה חם משפרים קצת ומעברים את הימים שהם 3 הראשונים המעצבנים נוזל של בצל מחזיר את טעם הריח אם נעלם ודקסמול סנינוס בוקר ערב עוזר ביחד כך נמנע עוד המשך אם יש שיעול אז באמת סירופ טבעי יש גם עוזר ואם טוב לך כמה טיפות קונייק בתה יש עוד דברים לשיעול כול הדברים הטנים האלה זה לפר ולמוע עוד התפתחיות ממש עוצר ואמן לא יהיה צורך אגב במיטה עוזר הקובע הצמוד רק לילה בריאות לך לטנה ובכלל חני הכי טוב זו המנוחה הקטנה ואמן תהיה קצרה. בריאות הרבה

יוכי68

New member
מאיוש, הרבה בריאות לך ולחמודה הקטנה

מקווה שתחזרי לשגרה מהר מאוד.

רותי410

New member
אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור, ומאחלת

לה שהקדוש ברוך הוא ישלח לה זיווג מתאים במהרה. אמן

מאיוש י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה לכולם בנות מקסימות

קמתי לראות מה התחדש........... האף לא מפסיק לטפטף........ נקווה שמחר בע"ה זה יעבור. רותי כל הכבוד על העוגה יצא מדהים ותדעי שכל העוגות הבחושות מתבקעות. המשיכי כך. יוכי שלא תחשבי שלא ראיתי את מטעמייך.................. טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם. אשת חיל איך הספקת כל כך הרבה ביום אחד

ענתי42

New member
../images/Emo24.gifמאיושי ערב טוב יש לי בקשה../images/Emo141.gif

יש לך הפשרות לתת לי את המתכון למאפנס עם שוקולד בפנים אני מודה לך מראש ענתי42

מאיוש י

New member
בבקשה ענתי

מאפינס שוקולד 3 ביצים שלושת רבעי כוש שמן כוס סוכר חום וחצי כוס סוכר לבן כוס וחצי קמח 4 כפות קקאו מומסות בכוס מים רותחים 1 שקית אפיה לערבב יבשים יחד ונוזלים יחד ולאחד להניח מחצית בתון תבנית מאפינס לשים קובית שוקולד או כפית של ממרח שוקולד ואז להניח את שאר התערובת. לאפות עד שמוכן לא לאפות יותר מדי שלא יצאו יבשים.

cial 1

New member
הכול בגנים כול הכבוד הרבה ישר כוח מאיוש.../images/Emo82.gif

רותי410

New member
תודה, מאיוש, מתכון של פירגה הגדולה

אי אפשר לפקשש. כבר אמרו לי שהיא מהממת וביקשו מתכון. עוד מעט אני אשלח להם במייל. לא שוכחת לתת קרדיט לפירגה. גם אני מצוננת וזה איכסה, אבל עכשיו אני שותה את משקה הקינמון שלי, ומחר נקווה לטוב,

למעלה