בוקר טוב ויום נהדר

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום נהדר ../images/Emo187.gif../images/Emo39.gif

בוקר טוב לכולם,
כרגיל מאחלת לכולכם מכל הלב יום נפלא ושיתמלאו משאלות לבכם לטובה. יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב יעלי וכולם../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

מצטרפת לברכותיה של יעלי

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

שבוע חדש מפציע.. יום עמוס היום! אני בלימודים עד 17.00 . אז להתראות בערב.

לייציק

New member
בקר אור לכל החמודים והחמודים ../images/Emo140.gif

אף פעם לא מאוחר להקים גשרים חדשים

yaely2

New member
מנהל
שלום לייציק שלום ../images/Emo24.gif לכולם../images/Emo23.gif

שלום לכול אלה שאני אוהבת,
זה טוב לבנות גשרים שנהרסו, אך אנו שוכחים דבר אחד. כדי לשרוף גשר מספיק רק אחד,כדי לבנותו מחדש צריך כבר שניים. יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם, מצאתי בפורום 40

לחייל החדשו or1 ו 07:49 | 30/11 לילד שבגר והיום ילבש מדים צעיר הבנים במשפחת הנסיכה ליס, שמור על עצמך וחזור בשלום בוקר טוב Or1 אז אבנתי באמת שהילד הצעיר יהיה חייל דמעות מי שמחה ו כאב שמור על העולם ילד וה' ישמור עליך תודה אור תודה חברים

bimbo.

New member
אמי יקרה, האם הבנתי טוב?

נכדך מתגייס? ואם כן, שיהיה לו שרות קל. ואם לא - שיהיו לו חיים טובים

emmy5

New member
../images/Emo51.gifבימבו יקרה,כן...כן..

היום הוא התגייס,ואני לא הלכתי.... תודה לך בימבו . "לילה ראשון בלי אמא"

שרה16

New member
אמי היקרה,לפני שנתיים התגייס

החייל שלי
כיום הוא מתקשר ודואג לי ושואל אם הגעתי בסדר כשאני נוסעת לאן שהוא. אז כמעט פרחה נשמתי מרוב דאגה. אמאות לחיילים זה עם מיוחד! אני בטוחה שגם סבתות....

emmy5

New member
שרהל'ה, ...נכון

סבתות היו אמאות, ואני עברתי את זה עם שני הילדים שלי וזה הנכד החמישי ..שיהיה בריא ...אני יודעת שהם נעשים בוגרים ,אבל מתרגשים מחדש לראות את הנער הצעיר הולך לשמור על המולדת ..מצד אחד אנחנו מאוד גאים .... ודואגים . מאחלת שיהיה שלום ,ולהיות חייל זה יהיה ליופי ...

emmy5

New member
רהל'ה ,אני מאחלת לך ולחייל שלך,

ולכל האמאות וחיילים ...כל טוב ,שקט ושלום ...

לייציק

New member
לאממי היקרה ../images/Emo24.gif

פעם כשילד הלך לצבא, זה היה לא רק מקור לגאווה, אלא שמחה גדולה שהנה הבן כבר בוגר ויוצא לחיים עצמאיים ... היום, לצערנו, זה כרוך בדאגה גדולה ... אני מאחלת לנכד שלך שיהיה לו שרות קל ובטוח, שיצליח להשיג את כל מאווי ליבו, העיקר שיחזור הביתה בשלום ...
ושיבוא כבר השלום עלינו ועל כל ישראל

מנורה

New member
רק אנחנו במו ידנו בשם הצדק והאמונה

העיוורת הורסים את הגשרים. אם רק היינו יותר אוהבים יותר מחיכים יותר פותחים את הלב ומסוגלים להושיט יד לסלוח הגשרים היו יותר קשים להריסה. אם יש לך מכחול ויש לך צבעים צור לך גן עדן והכנס לתוכו(קאוזאנצקיס)

yaely2

New member
מנהל
מנורה צדקת.../images/Emo45.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif../images/Emo23.gif

שלום מנורה,
את יודעת מה אני חושבת, שעד שאנו מקבלים את אגוזי המוח להבין את הדברים, כבר אין לנו שיניים לאכול אותם. הלוואי שנצליח להעביר לדור הבא את עניין שמירת הגשרים והקשרים. יעלי

מנורה

New member
הלב בכל גיל מרגיש ואת זאת עלינו

להעביר לא בדיבורים אלא במעשים כל יום מעשה קטן אחד לאדם אחד
אל תלך אחרי אולי לא אוביל אל תלך לפני אולי לא אלך בעיקבותיך לך לצידי והיה לי חבר (אלבר קמי)

למעלה