יצא חרוז...... נירה הבן שלי שלח לך את החתולי שבכותרת, הוא לא מוכן ללכת לגן בלי לראות קודם מה שלחת לילדים, וכל בוקר מתמוגג מחדש, את 10!!!!!!! בוקר טוב לכולם.
מירבלי בבקשה המתכון הזוכה בתחרות: אגב, הזכיה מוצרי בשר של "נטו" בשווי 600 ש"ח נתרמה כולה לטובת ילדים ממשפחות נזקקות. קדירת טלה ביין ובצל משך ההכנה - כשעתיים וחצי מוצרים 1/3 כוס שמן (עדיף שמן זית) 1.5 ק"ג שוק טלה חתוך לקוביות 1 כף קמח 4 שיני שום קצוצות 5 בצלים קצוצים דק כפית קינמון 3 כפות מיורן 3 מסמרי ציפורן 1/2 1 כוסות יין לבן 1/3 כוס מים 1 כפית גדושה סוכר 5 עגבניות גדולות - קלופות וקצוצות 1 כף רסק עגבניות מלח פלפל שחור תהליך הבישול -------------------------------------------------------------------------------- בסיר גדול וכבד לחמם את השמן ולטגן את הבשר עד שישחים. מוציאים את הבשר ומוסיפים את הבצל מטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן. מחזירים לסיר את הבשר מוסיפים את הקמח ומערבבים. מתבלים במלח בפלפל ובקינמון מוסיפים את המיורן והציפורן תוך כדי ערבוב. מוסיפים את היין והמים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה שעה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות והסוכר, מערבבים וממשיכים לבשל על להבה קטנה עוד כשעה וחצי. התבשיל מוכן כשהבשר מתרכך מאוד והרוטב סמיך. להגיש עם אורז לבן. בתאבון. מקור התכון: אמא של צליל ואופק