בוקר טוב ויום נעים לכולם
נ נופר א New member 21/1/04 #10 ../images/Emo53.gifwan אני צריכה עזרה ממך אם תוכלי לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר לעשות עם דפים של מקלוני שעועית, ערמוני מים בקופסת שימורים,וחלב קוקוס, קיבלתי ואין לי שום רעיון או ידע מה לעשות עם זה, אז יום נעים ו-
../images/Emo53.gifwan אני צריכה עזרה ממך אם תוכלי לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר לעשות עם דפים של מקלוני שעועית, ערמוני מים בקופסת שימורים,וחלב קוקוס, קיבלתי ואין לי שום רעיון או ידע מה לעשות עם זה, אז יום נעים ו-
1מדינת ישראל New member 21/1/04 #4 בוקר טוב לגדולים ולקטנים בשם נירהל' המחשב שלה שבק חיים בבית, עוד מעט היא תיכנס מהעבודה ותברך את הגדולים והקטנטנים איתכם הסליחה נירהמ1
בוקר טוב לגדולים ולקטנים בשם נירהל' המחשב שלה שבק חיים בבית, עוד מעט היא תיכנס מהעבודה ותברך את הגדולים והקטנטנים איתכם הסליחה נירהמ1
נ נופר א New member 21/1/04 #5 ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifבוקר טוב ויום נעים!../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif עד שנירה תגיע ותשמח אותנו כרגיל אז הנה פרחים ,צריך ללחוץ על התמונה.
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifבוקר טוב ויום נעים!../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif עד שנירה תגיע ותשמח אותנו כרגיל אז הנה פרחים ,צריך ללחוץ על התמונה.
O oisdvib New member 21/1/04 #6 בוקר טוב בנות, איזה שחור בחוץ../images/Emo4.gif היי נופר. יפה בתור התחלה. תמשיכי .
B Big Mama 1 New member 21/1/04 #9 בוקר טוב לכולם, ../images/Emo151.gifיום מקסים ! ותודה לחברה נופר א ששלחה לנו לב גדול אדום, פורח ומהבהב על הבוקר!!! (ככה אדם הגדיר אותו.... מקסים לא ?)
בוקר טוב לכולם, ../images/Emo151.gifיום מקסים ! ותודה לחברה נופר א ששלחה לנו לב גדול אדום, פורח ומהבהב על הבוקר!!! (ככה אדם הגדיר אותו.... מקסים לא ?)
נ נופר א New member 21/1/04 #12 מי הגאון שראה שזה ../images/Emo23.gif? רק עכשיו ראיתי שזה איזה מרחפת אני..... אולי יעזור לי....
ו ורד 34 New member 21/1/04 #13 בוקר טוב ולילה טוב בישבילי../images/Emo42.gif|ירח הילדה היתה ערה כל הלילה אז עכשיו אחרי שהגדול בגן אני הולכת לישון
בוקר טוב ולילה טוב בישבילי../images/Emo42.gif|ירח הילדה היתה ערה כל הלילה אז עכשיו אחרי שהגדול בגן אני הולכת לישון
נ נירהמ1 New member 21/1/04 #17 בוקר טוב מיוחד לקטנים של הפורום! מבקשת סליחה שאיחרתי היום. פשוט המחשב שלי בבית "מת". שיהיה לכולם יום נעים! הנה לכם משהו מיוחד - במיוחד בשבילכם!
בוקר טוב מיוחד לקטנים של הפורום! מבקשת סליחה שאיחרתי היום. פשוט המחשב שלי בבית "מת". שיהיה לכולם יום נעים! הנה לכם משהו מיוחד - במיוחד בשבילכם!
ה היהלום שבכתר New member 21/1/04 #19 בוקר טוב גם לך ולכל החברים../images/Emo42.gif מחשבים "מתים" זה להיט עכשיו