בוקר טוב ויום נעים לכולנו, אצלינו

בוקר טוב ויום נעים לכולנו, אצלינו../images/Emo96.gif

ברחובות טרם ירד הגשם (גם לא אתמול), אצל מי כן ?

טחג

New member
אצלנו אתמול

3 טיפות בבוקר ו-2 טיפות בערב. מספיק כדי להלחץ ולהשאיר את הכביסה בפנים, לא מספיק כדי להקרא גשם באמת
היום עד שיצאתי לא ירד גשם בבית, אבל מי יודע מה קורה עכשיו?

../images/Emo207.gif

אפרופו כביסה, אתם תולים את הכביסה ובוחנים האם בכלל היא תתייבש ואם כן, בעוד כמה שבועות זה יקרה
או שמראש זורקים למייבש

בעניני הבית אנחנו באותו ראש../images/Emo6.gif

כבר 6 שנים שאינני תולה כביסה בחוץ! שונאת את העבודה הזאת ושונאת את המגע והריח והג'וקים שנדבקים אליה מבחוץ
מה שכן, את הבגדים העדינים ממש, כמו:ציציות, בגדים של יציאות שלי, חליפות של הבנים וכו'- אני תולה בתוך הבית על קולב- על המוט של ווילון האמבטיה או על הדלתות של החדרים וחלק מהדברים- הקטנים בעיקר, אני מייבשת על הכסאות של השלחן בסלון... גם גרביים של הילדים ושלי אני מייבשת על ההסקה שנמצאת אצלי בצמוד לקיר מתחת לחלון. (היתה נמצאת- יותר נכון
כבר אינני גרה בדירה הזאת!) אבל כל השאר הולך אחר כבוד למייבש! אני אוהבת את החמימות והרכות של הבגדים אחרי הייבוש

היי, היי אני דווקא שיניתי ראש

אחרי כמעט 5 שנים שהכ-ל עף למייבש, מתחילת הקיץ האחרון חזרתי לתלות כביסה, והתאהבתי בקטע. ממש תרפיה... {וחסכון כספי גדול
שזה היתה הסיבה בגינה חזרתי לתליה} דווקא עכשיו מבאס אותי לחזור למייבש...

מה זה מייבש ?

אני לא קניתי מייבש. הבגדים תלויים על החבל בחוץ או על מתלה מתקפל בתוך הבית. אולי השנה אקנה מייבש. נראה.

מייבש זו "מסחטת בגדים וכספים"

וכשמתרגלים אליו ממש אי אפשר בלעדיו!! חוץ מבשורות כמובן שכפי שבודאי כולם כבר מבינים היא שייכת לפס הייצור מהמאה הקודמת
אני למשל כמעט בטוחה שבגלגול הקודם שלי גרתי:
או באירופה מוקפת גוייתע'ס משרתות, כובסות ומבשלות ואני הגבירה הענוגה מארגנת ערבי צדקה ומוזיקה
או באמריקה המתפתחת בבית בעל שלשה מפלסים, עושה בכל יום א' שופינג וקונה כל מכונה שיוצאת לשווקים
כי אני כ"כ לא בנויה לעבודה ולעניות שחבל על הזמן... אני לא יכולה לדמיין ת'עצמי קמה בבקר ושוטפת את פני בתוך דלי מצחין או מכבסת במשך יום שלם ומעמלנת ביום הבא והכל על מנת לעשות את אותה עבודה קשה גם בשבוע הבא
וואי וואי וואי נסחפתי...חחח

למעלה