בוקר טוב ויום נעים לכולנו

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום נעים לכולנו


אין כמו אימא (של דודו אהרון)
מראש אומרת -הוא לא הסגנון המוסיקלי או האישיותי שלי.
אבל --- הזובור הציבורי שקראתי בסופשבוע האחרון שאמא ציפורה עשתה לו, בכל אמצעי תקשורת אפשרי.
הרקע הבחורה שאיתו.
התוצאות מתגלגלות לרבדים רבים.
והבחור- נותן כבוד ושותק.
מתקשה להבין איך הורה מעיז לשפוך בצהובונים ותקשורת את כל העלבון או הכעס שיש לו על הצאצא, במיוחד שהוא יודע שחלק מפרנסתו של אותו צאצא היא על דימוי ציבורי.

 
בקר טוב בקר אור, דודו אהרון Who?

איני יודעת במה / במי מדובר ולא טורחת לחפש, אך הבקורת שלך אפרת שווה זהב.

 

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, יפה אמרת אור, דודו who

זמר ים תיכוני מסוג ז' שמנסים להשאיר אותו בכותרות בכח...
זו בושה לתקשורת הישראלית בימים מטורפים כאלה של פיגועים
ואי תפקודה של הממשלה - שזו הכותרת שמתעסקים בה כבר יותר משבוע...
אולי גם זה הוראה מביבי - תורידו את האש ממני למישהו אחר....
 

מינהר

New member
אור, הצבע של החוטמית -משהו. על דודו אהרן

לא קראתי.
אני קוראת חדשות כלכליות בעיקר, ומבינה את העולם פחות ופחות.
 
יש כאן שתי בעיות שלובות

האמא שלו עושה לו את כל השערוריות ומוכיחה שהיא תאבת בצע ומוכנה להרוס הכל אם זה לא לפי מה שהיא רוצה.
כל בחורה שהבן שלה נקשר אליה זוכה לאותה מנת מרורים. היתה אחת שהחזיקה מעמד 10 שנים ונשברה, אחת שלוש שנים עד שנשברה, וכמובן האמא מחכה לראות מתי הנוכחית תישבר.

מהתבטאויות שונות מסתבר שהבעיה אחרת.

הבעיה המרכזית כאן איננה בכלל הבחורות אלא העובדה שהיא ובעלה מקבלים פנסיה נמוכה ועד כה חיו כמו מלכים מהכספים שהבן המוצלח שלהם הרעיף עליהם, וכעת הם חוששים שהברז הזה ייסגר או תחלש עוצמתו והם לא יוכלו לחיות חיי פאר על חשבון הבן.

ברור שיש כאן אנוכיות גמורה, כאשר במקום לרצות שלבן יהיה טוב ושיוכל לקנות לו בית ולהקים משפחה, הם דואגים רק לתחת שלהם. והרי יום אחד הברז הזה בכל מקרה ייסגר אחרי שהבחור יתחיל לקרטע בקריירה שלו (שהיא גם היום כבר לא מי יודע מה) ואז מה ?

מצחיק, אבל רואים באופן שלילי שבחורים מבוגרים חיים עדיין אצל ההורים, ופה יש הורים שדורשים שהבן בן 31 יחיה אצלם, הכל מסיבה אנוכית לחלוטין.

ומה עושה בינתיים הבוחר ? שותק.....

 
למעלה