בוקר טוב ויום נפלא

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שלום לכם חבריי
ביום שני אני מתחילה לעבוד מוקדם (בשעה 8:00) לכן אינני צועדת ומתעמלת, מכאן שיש לי זמן לאחל לנו את כל הטוב שבעולם. מאמינה ומקווה שזה מה שיקרה לנו, רק טוב ונפלא יעלי

שרה16

New member
בוקר טוב,גם לי יש חופש היום../images/Emo42.gif

אתמול נפלתי מהרגליים! למדתי מ8.30 ועד 17.00! טכניקות בהוראת אומנות דידקטיקה תולדות האמנות של ימי הביניים. אני שפוכה מהישיבה הארוכה בכסאות עץ דחוקים וכואב קצת הגב. אבל יש תחושה של התחדשות! שיהיה יום נפלא לכולם!

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif../images/Emo108.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

יעלי, מפיך לאוזנו של היושב למעלה. אמן ואמן!!! שרה, את לומדת דברים מאוד מעניינים, אבל שמרי על הגב!!! יש לך רק אחד כזה ואין לך מושג עד כמה הוא שביר

maxima

New member
בוקר טוב כולם........./images/Emo141.gif../images/Emo42.gif|תו

שרה כייף כייף ללמוד אני כבר הרבה שנים לומדת לא לימודים כמו שלך אבל קורסים קצרים בנושאים שונים.

maxima

New member
צעידת הבוקר שלי......

צעידת בוקר יצאתי לצעוד בבוקר של סתיו שקט של שחר עדיין מכסה את הדרך, רוח קלילה מפזרת עלי שלכת, בפאתי מזרח, השמש שולחת קרניה מעבר לערימת עננים אפורים, צובעת שוליהם בתחרה לבנבנה מבהיקה, רקיע תכול מוכתם בערמו קטנות של אפור ולבן. ציפורים באחו מלקטות, מקפצות, מצייצות, בעברי, מתעופף העורבני לבן הצואר ומשמיע קריאות אזהרה, וכל הציפורים בקריאות בהלה ובמשק כנפיים עז עפות בבהלה אל צמרות העצים. העולם מתעורר על יום חדש מכונית ועוד מכונית חולפות על פני בדרכי אני פוגשת צועדים נוספים שאוהבים לפתוח כך את יומם. בוקר טוב ויום נהדר לכולם.

מנורה

New member
בוקר טוב נעים וקריר

ואחרי כל הפעילויות של הבוקר ארוחת הבוקר מוכנה בתאבון

מנורה

New member
מקסימה החביבה המילים שלך נתנו לי

השראה לך ולכל החברים מוקדש שירי מכל ה -
סתיו הסתיו היגיע הסתיו בא שחר שקט בלאט עלה. מבעד לעננים אפורים השמש את קרניה שלחה. על הדרך עלי שלכת הרוח פיזרה. ציפורים באחו מציצות בקדחנות כל גרגר מלקטות. עורבני לבן צואר בקולו משמיע אזהרה ובמשק כנפיים הציפורים אל על עפות בבהלה. יום חדש מפציע מתעורר העולם ובלב מיתגן הניגון שהשלום יהיה גם כאן. 27.10.03

שרה16

New member
שנים אני לומדת קורסים קצרים

הפעם החלטתי להשקיע את כל כולי בלימודים. קשה!

מנורה

New member
אף פעם לא מאוחר ללמוד

אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים עם רצון ותמיכה ההצלחה מובטחת וכדאית

maxima

New member
שרה....מאחלת לך הצלחה

והרבה הנאה קשה מאד לשבת כל היום בלימודים אני פשוט לא מסוגלת ליום לימודים ארוך

שרה16

New member
תודה על כל האיחולים! מחמם את ה../images/Emo23.gif

יום שני הוא יום חופשי אז גמרתי כרגע עם צעדת הבוקר והעבודה בגינה. שולחת תמונה ממצגת נפלאה שקיבלתי.

סבאאורי

New member
צהרים טובים

שרה התמונה יפה.לילה באיזה מקום? מהי הקשת בשמיים? הבנתי שאת לומדת אמנות,אז... ( ולמי שעוד מעונין) יש אתר של בית ספר תיכון אלון alon.hasharon.k12 תכנסי ל-מקצועות הלימוד-אמנות חושב שתמצאי בו ענין. לדעתי אתר מוצלח. ברכות

yaely2

New member
מנהל
שלום לוותיקים ולמצטרפים../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלום לכם חברי הפורום
קודם כל ברכות לחבר החדש מיסו, אני רק מאחלת לך שתהנה מהפורום כפי שכל אחד מאיתנו נהנה כאן. קראתי את כל הבדיחות, ובגלל שכל כך צחקתי, הייתי צריכה לשטוף שוב את הרצפה אחר כך, מה זה מוצלחות? חבל"ז. אני מתקתקת וצוחקת. לגבי הפיקניק אני מבינה שאין מרץ לכל הטירחה. אני חושבת שכדאי לחשוב על טיול. מה דעתכם? הנה מקסימה סיפרה על מערת אליהו ועל הסיפור המתלווה. יש כל כך הרבה מקומות מעניינים. ונוכל, במידה וירד גשם לעשות לנו מסלול מתאים. מה דעתכם? נשמח כולנו לשמוע רעיונות. אוהבת יעלי

שרה16

New member
חיפה עיר מקסימה לטיולים../images/Emo73.gif

אפשר להצטרף לאחד הטיולים המאורגנים ללא תשלום. להתחיל בטיילת לואי. מה דעתכם? וסבאאורי,אין לי מושג מאיפה התמונות! קיבלתי אותם ללא הסבר.

באיה

New member
אויש, כמה שאני תשושה היום....

פעילה עד 6 בערב בחוץ עם הפסקות קצרות. בקושי יש לי חשק לבתוב משהו. אלך היום מוקדם לישון, גם מחר יש לי שתי "יציעות" לפחות. אגב חיפה, אני מתביישת אבל עד היום עוד לא ראיתי את הגן הבהאי. אז אם במקרה מתארגן טיול, אני בפנים.

למעלה